2 Август, 2018 15:19 8 598 7

Мелания Тръмп се появи като същински ангел и сподели интересна СНИМКА

  • мелания тръмп-
  • първа дама-
  • визия-
  • стил-
  • бяло-
  • бял тоалет-
  • коледни празници

Първата дама на САЩ бе заложила на бялото

Мелания Тръмп се появи като същински ангел и сподели интересна СНИМКА - 1
Снимки: AP/БТА

Първата дама на САЩ е сред жените, на които всеки се възхищава и иска да подражава. Макар отдавна да е загърбила модния подиум и бляскавата кариера на модел 48-годишната Мелания Тръмп продължава да бъде еталон за красота, стил и добър вкус и усет за мода.

Тя следи отблизо модните тенденции и винаги се появява с тоалети, подбрани с много вкус и прецизност. Именно заради това съпругата на Доналд Тръмп е сочена като модна икона и еталон за стил и грация.

В петък президентската двойка отлетя за Ню Джърси, където направи кратно посещение на военновъздушна база Ендриус, а след това се отдаде на почивка. Това лято първата дама често посещава местния голф клуб, който принадлежи на съпруга й.

Фотографи направиха снимки на Мелания и съпруга ѝ докато прекосяваха моравата пред Белия дом, за да стигнат до президентския хеликоптер.

Мелания Тръмп се появи като същински ангел и сподели интересна СНИМКА
Мелания Тръмп се появи като същински ангел и сподели интересна СНИМКА

Американските медии описаха първата дама на САЩ като "същински ангел", заради снежнобелия тоалет, който бе избрала за пътуването - тесен бял панталон и бяла риза с равномерно навити ръкави. Облеклото бе изкусно съчетано с бледожълти обувки на висок ток и бяла кожена чанта с черен кант, чиито дръжки бяха в същия цвят като обувките.

Тази седмица Мелания сподели и една доста любопитна снимка в личния си профил в Instagram. На нея ясно се вижда, че първата дама вече се готви за предстоящите коледни празници.

„Може би заради това и за да избяга от летните жеги през уикенда, Мелания бе заложила на тоалет подбран изцяло в бяло”, шегуват се модните критици, които единодушно отбелязаха, че външният вид на Мелания Тръмп както винаги е зашеметяващ.

Мелания Тръмп се появи като същински ангел и сподели интересна СНИМКА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    14 2 Отговор
    - Кой ти е любимия шоколад?
    - Милфка
  • 2 сладурче

    3 1 Отговор
    Мелания ,на красивите жени ,винаги им завиждат!Може да съм пълничък,но съм красив! Радвам се ,че кожата ми е чиста като бебе! От държанието на някои приятни хора ,самочувствието ми е добро!
  • 3 ГосТ

    10 4 Отговор
    Да ви...имам и ангелите
  • 4 Роси

    3 11 Отговор
    Красива е но в случая обувките не са подходящи,както и чантата.Много са високи токчетата а чантата е много голяма и не е подходяща за такъв вид пътуване.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 РЗС

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Роси":

    Роси, ти да не си онази фъфлящата ''дизайнерка'' мегз под прикритие, Мелани я обличат топ световноизвестни дизайнери, а ти видиш ли, в грешка са били, не са я облекли грамотно. Като почнеш ти да я обличаш, обади се.
  • 6 ежко бежко

    2 0 Отговор
    Само очилата и кой знае ,колко струват?Не мога да и се нагледам! Все хубавици са се въртели,около мъжлето и! Защо ли,питам се аз?!
  • 7 Скучаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Роси":

    Много багаж е промъкнала .За това и е голяма торбата.