Last news in Fakti

2 Септември, 2018 18:55 19 290 18

ТОП богаташите в родния шоубизнес

  • богаташ-
  • шоубизнес-
  • графа-
  • лили иванова

Графа задмина по приходи за 2017г. Лили Иванова, показва годишната класация за най-богатите в родния шоубизнес, пише Телеграф. Влади Ампов изкара 1,7 млн. лв. За втора поредна година той е милионер. През 2016-а отчете приходи в размер на 1,4 милиона лева, при това преди да е минал големият му концерт в Арена Армеец“.

В една от фирмите си „ЛИ1“ Лили Иванова е декларирала 863 000 лв., а ЕТ „Лили Иванова“ още 54 бона. Това прави с цели 300 000 лв. повече от предишната година.

Актьорът Камен Донев е напълнил касичката си с 1 милион и 115 хиляди. Приходите му за 2016 г. са били едва 746 000 лева.

Музикалната компания „Фейсинг дъ сън“, която стои зад най-актуалните изпълнители като Ъпсурт, Криско, Тита, Лора Караджова и Сантра завършва призовата тройка на милионерите с приходи от 1 102 000 лева.

При Васил Найденов се наблюдава спад в приходите, който е доста осезателен. Ако за 2016 г. си е докарал 434 000 лева, то година по-късно е декларирал едва 308 бона.

Колегата му Любо Киров е изкарал 201 000 лева за 2017 г., а за сравнение в предишните три години – 173, 170 и 156 бона.

На дъното на класацията е актьора Асен Блатечки. Фирмата му „А.Б.“ отчита едва 2000 лева. Софи Маринова декларира 9000 лева.

Естрадните певици Кичка Бодурова и Тони Димитрова отбелязват голям скок в приходите си. Бодурова отчита през 2016 г. 5000, а следващата година - 49 000. Изпълнителката на „Ах, морето“ е прибрала 123 000, с 12 000 повече от преди 12 месеца.

Повече от 11 милиона са докарали на „Пайнер“ топ звездите Преслава и Галена. Музикалната компания е отчела 8,8 млн. за 2017 г., но приходите са намалели почти наполовина в сравнение с предишната година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    26 23 Отговор
    да са живи и здрави и те ще умрат
    червейчето е за всички
  • 2 Ефтини сензации

    16 5 Отговор
    Брей...
    Баба ти Лиляна изкарала повече от мен миналата година.
    Чак да не повярва човек.
    Да си ги харчи със здраве!
  • 3 Наум

    39 13 Отговор
    Vasik atanasova всички ще умрат този който се нее родил той няма да мре но въпроса е че те живеят друг живот за разлика от твоя мизерен

    Коментиран от #5

  • 4 Радо

    30 2 Отговор
    Софка взима по 3-4 бона за пеене на циганска сватба.
  • 5 Ефтини сензации

    30 12 Отговор

    До коментар #3 от "Наум":

    Навсякъде простолюдието завижда, но в България освен завист има и много злоба, особено комунистическото простолюдие.

    Коментиран от #7

  • 6 инат

    10 4 Отговор
    Нищо не мога да кажа за тези богаташи! Бях на пазар и там много приказки и затъпях яко!!!!!!
  • 7 САШКО

    13 11 Отговор

    До коментар #5 от "Ефтини сензации":

    Комунистическото простолюдие не е злобно като демократическото троле

    Коментиран от #13

  • 8 Отец Августин

    9 5 Отговор
    Ева ги в певаците нагли напудрени.....Тонрежисорите им да ги напуснат и тока им да спре и хардовете им да блокират. Искам да ги чуя Акапелно на поляната и Аз сам да разбера Пеят ли Квичат ли
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Крадец

    11 6 Отговор
    Ако остане до мен,тия всичките,щяха да са измрели от глад !
  • 11 Bocho

    11 2 Отговор
    Всеки знае , че това което е декларирано е в пъти по-малко от реално спечеленото затова тази класация е невярна!
  • 12 Маленакис

    5 2 Отговор
    Не завиждайте бе хора...заради това сме толкова зле българите...заради завистта.
  • 13 Kcaniba

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "САШКО":

    В голяма грешка си, по злобни и завистливи човечета от червените и мързеливи социалистическо-комунистически отрочета и наследници няма. Така е и с техните крадливи родители и деди. Показателно за това което казвам е че точно където те са най-силни, а именно в посткомунистическа България развитието и напредъка са най-слаби в сравнение с другите бивши комунистически държави от източна Европа където дори и най-върлите защитници на изродската система социализъм се отказаха от нея още в началото на демокрацията. Какво те интересува колко изкарали известни изпълнители? могли изкарали, ти като си некадърник и не можеш защо трябва да завиждаш а не се опиташ и ти да изкараш както е навсякъде по света?
  • 14 Остенчо

    2 0 Отговор
    В България просперират некадърниците по всички фронтове протеже рани и подкрепяни от богати и власт имащи некадърници морални интелектуални и духовни инвалиди. Защо ли не се сещам за една песен която да е композирана и изпълнена от талантливи човеци, която да остане в съзнанието на човека, след като е въздейства а духовно и емоционално и т. н... В близките 20_30 години от тия новоизлюпени изпълнители и композитори нищо святно ни се е чуло ни видяло, а само ги канят и по телевизиятаа да покажат и да кажат за новото си парче и като го чуеш то на нищо не иде, мен ако ме покажат с такова творение пред цяла България от срам и резолюция сигурно няма да се покажа пред хората поне половин година, а те хубавите даже пародира с това! Но не е виновен кой яде баницата, а този който му я дава, колко ли и как ни се смеят от Европата а и от другите народи, ех, цивилизасиони, модерни и прогресивни, само де да не бяхте само забравили се и не осъзнат и Ганьовци!
  • 15 гост

    3 0 Отговор
    Какво лошо има пеят си на който му харесва плаща и ги слуша,мен не ме кефят и нищо не са спечелили от мен.Пък и хората са си ги печелят с честен труд.
  • 16 гост

    1 0 Отговор
    То няма лошо, но е ясно, че обявен доход и в пъти по-нисък от реален.
  • 17 Д-р Бръкнипутев

    3 0 Отговор
    Тоя специално е много зле, чудя се кой му ходи на концертите?
  • 18 Телевизора на Елвис

    0 1 Отговор
    Истината е, че всички изброени бачкат и колкото са си изкарали- халаф да са им.
    Евала.