7 Септември, 2018 15:19 2 495 1

Натали Портман покори Венеция със златен блясък (СНИМКИ)

  • натали портман-
  • венеция-
  • рокля-
  • червения килим-
  • киновестивал във венеция-
  • сияен глас-
  • vox lux

За премиерата на новия си филм тя избра рокля Gucci

Натали Портман покори Венеция със златен блясък (СНИМКИ) - 1
Снимки: AP/БТА

Холивудската звезда Натали Портман направи поредната си бляскава поява на червения килим и събра погледите на всички присъстващи на тазгодишното 75-то издание на кинофестивала във Венеция.

Красивата актриса присъства на премиерата на филма „Сияен глас“, в който ѝ е поверена главната роля.

Натали Портман покори Венеция със златен блясък (СНИМКИ)

Портман се появи в блестяща златиста рокля Gucci с дълбоко деколте и дебел сребрист кант. Талията ѝ бе подчертана с черен кадифен колан с панделка и катарама.

Натали Портман покори Венеция със златен блясък (СНИМКИ)

Лентата "Сияен глас" ("Vox Lux") бе представена в рамките на конкурсната програма на кинофестивала във Венеция.

Натали Портман покори Венеция със златен блясък (СНИМКИ)

В нея американският режисьор Брейди Корбет предлага хроника на изминалите 20 години.

"Сияен глас" започва със сцена на масово убийство през 1999 г. в гимназия в САЩ. 1999 е и сред най-тъжните години, свързани с убийство в учебно заведение - в гимназията в Колъмбайн в Колорадо 12 ученици и учител са застреляни от други двама ученици.

"Израснах в Колорадо, живеех в Колъмбайн - заяви на пресконференция Брейди Корбет, който бил 10-годишен по време на масовото убийство. - Това беляза живота ми, но реших да не фокусирам изцяло вниманието си върху събитието, а да потърся някои обобщения."

"Сияен глас" е вторият пълнометражен филм на младия режисьор след "Детството на един водач", излязъл по екраните през 2015 г. Корбет поясни, че новият му филм е свързан също с атентатите в Париж през 2015 г.

"Работех над "Детството на един водач" в Париж - разказа той. - Живеех там по време на нападенията в концертната зала "Батаклан". По онова време детето ми бе на 5 месеца. Съпругата ми и аз бяхме потресени. Сякаш всичко се случи в градината ми - посещавахме няколко пъти седмично един от ресторантите, станали обект на терористичните атаки."

С убийството във филма започва представянето на историята на Селест - гимназистка, която е тежко ранена по време на нападението. Песен, която тя написва по повод масовото убийство, я превръща в поп икона. В образа на Селест като дете е Рафи Касиди, а в образа ѝ като възрастна - Натали Портман, пишат западните медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    8 1 Отговор
    Още едно красиво момиче !!!!