Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 13:50 4 404 5

Линзди Лоън получи удар в лицето от майка, чието дете се опита да вземе (ВИДЕО)

  • линзди лоън-
  • бой-
  • удар в лицето-
  • сирийски бежанци-
  • семейство-
  • деца-
  • помага

Актрисата решила, че момчетата са сирийски бежанци и се нуждаят от помощ

Линзди Лоън получи удар в лицето от майка, чието дете се опита да вземе (ВИДЕО) - 1
Снимки: Instagram

Актрисата Линдзи Лоън участва в доста смущаващ инцидент в руската столица Москва. Тя публикува странно видео на живо в личната си Instagram страница в петък вечер, на което се вижда как получава удар в лицето от непозната жена.

Причината за инцидента е меко казано обезпокоителна. Лоън се опитва да отведе сина на жената, заявявайки, че детето е сирийски бежанец, а родната му майка е трафикант на хора.

Във видеоклипа се вижда как актрисата излиза от кола и приближава две момчета и двама възрастни, които седят на тротоара, завиди с одеяла. Тя ги идентифицира като сирийски бежанци, които се нуждаят от помощ.

Не е ясно къде точно е заснето видеото.

"Хей всички, просто искам да ви покажа едно семейство, с което се запознах. Те са семейство сирийски бежанци, за които наистина се притеснявам. Те наистина се нуждаят от помощ", казва тя във видеото.

Лоън обръща камерата към семейството и предлага на едно от децата престой в хотел, където може да гледа филм.

След това тя се обръща към майката и я критикува, че не позволява на децата да отидат с нея.

"Не трябва да ги държиш на земята, трябва да работиш и трябва да правиш каквото можеш за твоите деца, за да имат по-добър живот", продължава да нарежда актрисата.

Когато семейството се отдалечава от нея, Лоън тръгва след тях и ги обвинява в трафик на децата. Тя говори с тях на арабски с очевиден арабски акцент.

В един момент тя съвсем се отнася в стремежа си да предостави помощ на семейството и започва да ги укорява: "Вие унищожавате арабската култура", добавяйки "Не се занасяйте с Пакистан".

Нещата съвсем ескалират, когато Лоън грабва едно от момчетата. Това вбесява майката, която удря холивудската знаменитост в лицето. В края на видеоклипа Лоън изглежда стресната и плаче, хлипайки, че само се е опитвала да спаси децата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лижи Лончев

    36 2 Отговор
    Американска наркоманка !!!!
  • 2 Бай Благой

    28 2 Отговор
    Тия американски наркотици са страшни братче....в такъв филм могат да те вкарат....по-добре да не се употребяват...
    Току виж утре си мислиш че трепеш марсианци....пък те вземат се окажат съседите ти щото надули чалга...
  • 3 hmhmhm

    31 1 Отговор
    Само така - идентифицирала ги като бежанци - голяма гъска е тази ... Получила си го е ...
  • 4 Крипли

    41 0 Отговор
    Я некой да ми покаже сирийски бежанци в Русия...
  • 5 бат мишо

    5 1 Отговор
    колко тряя си длусан да видиш сирийски бежанци в сирия нз- сичко избягало от мобилизация в армията се екстрадира от Русия на военен съд КАКТО Е РЕДНО с предатели на родината.....а не кът нас подслон- нас кът са на клали 500 г да не сме искали подслон - БИЛИ СМЕ СЕ с превъзхождащ враг - я тес плъхове бягат с МИЛИОНИ от 60000 идилци кът лалугепи скапатиге дезертъори