Last news in Fakti

6 Октомври, 2018 00:30 27 800 16

7 начина да уголемите гърдите си по естествен начин

  • гърди-
  • уголемяване-
  • естествен-
  • начин

Съществуват естествени средства, които биха могли да ви помогнат да увеличите размера на гърдите си безопасно и ефективно

7 начина да уголемите гърдите си по естествен начин - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка жена би желала да има стегнати, красиви и големи гърди. Някои са естествено благословени, но други не са така облагодетелствани от съдбата. Някои пък се възползват от естетичната хирургия, за да се чувстват по-желани и красиви. Други пък използват хапчета или кремове, но всъщност има естествени средства, които биха могли да ви помогнат да увеличите размера на гърдите си безопасно и ефективно Ето какви са те:

Упражнения

Някои упражнения могат да ви помогнат да имате по-твърди гърди, които ще изглеждат и по-големи и по-кръгли. Това са упражненията, включващи бутане. Те са много полезни, допринасят за тонуса, а гърдите ви ще изглеждат големи и твърди.

Масажиране

Доказано е, че редовното масажиране за гърдите може да доведе до увеличаване на размера им. Масажът подобрява кръвообращението. Масажирайте ежедневно гърдите си, като използвате натурални масла, с кръгови движения най-малко три минути на ден, съветва kanal3.bg. Препоръчва се да масажирате след горещ душ, възможно най-дълго.

Сминдух

Сминдухът се използва от древни времена за увеличаване на гърдите и увеличаване на кърмата при кърмещи майки. Сминдухът увеличава производството на естроген в организма, който е и отговорен за размера на гърдите. Може да приготвите паста от сминдух и бадемово масло и с нея да масажирате гърдите си всеки ден. Оставете я да действа 10 минути.

Семена от копър

Семената от копър също са доста ефективни за увеличаването на бюста. Те съдържат вещества, които влияят върху увеличаването на нивата на естроген и по-този начин увеличават и размера на гръдната тъкан. Помагат и за увеличаване на количеството кърма при кърмещи жени. Загрейте малко масло от черен дроб на треска с семена от копър, докато семената да станат червени, оставете сместа да се охлади, след това я използвайте, за да масажирате гърдите си ежедневно. Другият вариант е да приготвите чай със семена от копър и да го пиете три пъти дневно.

Червена детелина

Червената детелина също е от растенията, за които се смята, че влияят благоприятно за естественото увеличаване на бюста. Добавете две супени лъжици суха червена детелина в чаша гореща вода, оставете да пусне сока си, така че водата да се оцвети. Пийте този чай в продължение на няколко месеца и резултатите няма да закъснеят.

Масло от пшенично брашно

Маслото от пшенично брашно освен, че е богато на витамин Е има и способност да увеличава притока на кръв към зоната на гърдите, като позволява повече кислород и хранителни вещества да текат към тях. Загрейте малко масло от пшенично брашно и масажирайте с него гърдите си в продължение поне на три минути.

Корен от глухарче

Коренът на глухарче е друга билка, която може да ви помогне ефективно да постигнете желания размер на гърдите си в рамките на няколко месеца от употребата. Пригответе чай и пийте три пъти дневно или взимайте таблетки от 250 мг веднъж дневно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    13 5 Отговор
    Чак сега разбрах ,от копъра съм станала ,нещо като модела!!!!!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 ЧНГ

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "луда 🐞":

    Иначе от гърдите надолу,модела е перфектен,без забележки!!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Масажист

    8 5 Отговор
    Венче, ако имаш нужда от средството за уголемяване “масаж” само кажи, много съм опитен и от благодарност за интересните публикации първите 100 масажа ще са абсолютно безплатни
  • 4 Зайко Байко многознайко

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЧНГ":

    Моме поствай една снимка да оплакнеме и ние очите. -:) -:) -:)

    Коментиран от #8

  • 5 шефа

    4 3 Отговор
    Хубаво е когато буташ големи цици цункаш мускаш пяк и патлака по бързо се надига и започва играта
  • 6 Калинчо

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "луда 🐞":

    Кой знае къв крокодил си ама айде

    Коментиран от #9

  • 7 гощо

    5 3 Отговор
    Помпане у шоколадовата фабрика помага за уголемяване.

    Коментиран от #10

  • 8 луда 🐞

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Зайко Байко многознайко":

    Мъдрият Заек ,но невинаги,и ти си сложи снимка на чревцето,да изплакнем очи,че да ни потръгне все на мъдрост!!!
  • 9 луда 🐞

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Калинчо":

    Това ми е милото обръщение всеки ден към мъжете ,които обичам!Е па ти знаеш,няма какво да ти напомням!!!!!!!
  • 10 Истината

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "гощо":

    Най-якият коментар!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 jambazina

    4 0 Отговор
    8. Цомбене
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Радо

    3 1 Отговор
    Всяка жена искала да има големи гърди - това изобщо не е вярно според мен, а пък аз изобщо не харесвам жени с големи гърди...едни такива разплути ми изглеждат...предпочитам средни, даже и малки стегнати...но да не мяза на дойна крава.
  • 16 Распутин

    1 2 Отговор
    При циците е като при акъла, или ги имаш или ги нямаш. Ако на една жена и липсват и двете си слага гърди щото засега само това е възможно.