Last news in Fakti

17 Октомври, 2018 15:42 5 873 8

Бременната Мегън Маркъл потъпка важно кралско правило

  • мегън маркъл-
  • правила-
  • кралски етикет-
  • бременна-
  • потъпка-
  • кралско семейство

Новината за бебето бе потвърдена официално от двореца

Бременната Мегън Маркъл потъпка важно кралско правило - 1
Снимки: AP/БТА

На 15 октомври на официалната страница на двореца Кенсингтън се появи потвърждение за бременността на Меган Маркъл. Очаква се бебето да се роди през пролетта на следващата година.

Подобно на другите членове от кралското семейство и Маркъл, ще трябва да спазва редица правила по време на бременността си, около раждането, както и след това..

Независимо от това колко се старае и колко стриктно следва кралския етикет, нейният син едва ли ще седне на трона, защото макар да е в първите 10 претенденти за короната, пред него има други 6-тима.

В същия ден принц Хари и съпругата му бяха посрещнати в Австралия. Херцогът и херцогинята започнаха своята голяма, дълго планирана обиколка из различни държави по света, като в нея са включени още страните Нова Зеландия, Фиджи и Тонго.

Но не дългият и изтощителен полет - който бременната американка и нейният британски принц трябваше да преживеят - тревожи световните медии, а нещо друго. Как ще се справи Меган Маркъл с многобройните правила, които ще ѝ се наложи да следва като съпруга на принц?

Много малко се знае за бременността на Меган, но се предполага, че в момента тя е към 3-ия месец и както е по етикет, тя ще трябва да следва доста правила.

Първото е, че по никакъв начин не трябва да разкрива какъв е полът на бебето, преди раждането му. Това важи не само за нея, а за всеки един член на кралското семейство.

Второто правило, което Меган ще трябва да спазва, е да сведе буквално до минимум всичките си въздушни пътувания. Тя вече е нарушила това правило именно заради обиколката й до Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Того.

Освен това, семейството на Маркъл и всичките й близки, живеят в САЩ и Канада и тя наистина има причина да пренебрегне това правило — за да се види с тях.

Правило номер 3 — Въпреки, че през 2013 година редица таблоиди писаха, че Пипа Мидълтън се подготвя за парти в чест на първородната си сестра, информацията се оказа невярна. Тези церемонии не са особено популярни във Великобритания, и второ — кралският етикет забранява тази неразумна екстравагантност на членовете на знатното семейство.

Огромни екипи от професионалисти ще се грижат за бъдещата майка и бебето ѝ. Например, докато Кейт Мидълтън бе бременна имаше екип от 20 професионалисти, които ѝ забраняваха десетки неща, включително и да напуска града през последните 3 месеца от бременността. Три акушерки са помогнали на херцогинята на Кеймбридж, толкова най-вероятно ще се грижат и за Маркъл.

Поредното правило гласи, че Меган Маркъл няма право да избира къде ще роди.

За раждането първа трябва да разбере кралица Елизабет Втора. Тя най-вероятно ще има връзка с принц Хари на криптирана телефонна линия, след като съпругата му вече е родила, ще може да информира семейството си. Едва тогава ще се публикува и официално съобщение на страницата на кралското семейство.

След раждането Меган също трябва да спазва редица традиции. Тя трябва да представи новороденото още в деня на раждането му. След това двамата родители ще имат кралски отпуск. На монарсите се препоръчва да кърмят децата си сами и да не прибягват до услугите на медицински сестри, както се е случвало преди. Тази традиция води началото си от кралица Елизабет Втора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да е живо и здраво

    16 1 Отговор
    детето, ама то и по друга причина май няма да стане крал. Колкото и да са изперкали англо-саксите, едва ли ще допуснат черен да им бъде крал, нали. То малкото би трябвало да е от боята все пак. Нали викат, че черното е доминантен цвят при наследяването...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    7 2 Отговор
    Разбра се ,че портокалчо,не е стерилен!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 hold up

    5 0 Отговор
    Докато стигнат до детето им ,преди тях има доста желаещи за тази високоплатена длъжност..!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    2 1 Отговор
    Още един,който ще цица държавата им
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.