Last news in Fakti

16 Ноември, 2018 21:00 18 540 14

Кои три зодии се сбабичосват най-бързо

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • баба-
  • остаряване-
  • стари-
  • преждевременно
Кои три зодии се сбабичосват най-бързо - 1
Снимка: Shutterstock

Знаехте ли, че има три зодиакални знака, които най-бързо се превръщат от младо атрактивно момиче в сбръчкана старица жена? Стечението на обстоятелствата в живота при тези три зодии ги карат да захвърлят поддържането на външния вид и да се заемат с други неща вместо това. Ето и кои са те:

3. Козирог
Жената, родена под този знак на зодиака, е консервативна. Отначало докато дамата е млада и красива, тя се старае да впечатли и угоди на половината си, избирайки красиви рокли, опитвайки се да бъде стилна и т.н.

Но в семейния живот всичко се променя постепенно. Козирозите, които успяват да се омъжат, в крайна сметка могат да премахнат всички модни артикули от гардеробите си, тъй като ги смятат за прекалено ярки. Те ги заменят с халата, чехлите и тениската.

2. Дева

Девите са красиви и съблазнителни. Те могат да прекарат часове пред огледалото, докато мерят различни тоалети или докато се гримират. Тези жени имат чувство за красота и стил. Затова е още по-изненадващо, че в течение на само няколко години много от тези модни икони се превръщат в стари жени.

Има само едно обяснение за това явление. Девите са по природа перфекционисти. Следователно, независимо дали става въпрос за кариера или семейство, те влагат цялото си сърце. В резултат на това в ежедневието си просто нямат време да обръщат внимание на себе си. Те чистят, мият, готвят, пекат. Но пък Девите-кариеристки отделят много малко внимание на семейството си.


1. Рак

Раците по природа са семейни жени. Те приемат всичко твърде близо до сърцата си и могат да страдат от много емоционални травми. В резултат те лекуват стреса с похапване на понички, кексове и пр. И това води до печалния факт, че момичето се превръща в стара наедряла жена.

Жените-рак на средни години постоянно се въртят около печката без да обръщат внимание на външния си вид. Те са абсолютно отдадени на своите семейства. След като се омъжат, те често жертват всичко в името на комфорта на своето семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 курвоазие

    9 5 Отговор
    Льокам курвоазие и се запазвам по дълго време млада....!!!!!
  • 2 Астролог

    9 9 Отговор
    А видиш ли някоя да прилича на зряла Мушмола е Близнак!
  • 3 гост

    7 6 Отговор
    А видиш ли стар плъх ,това е обратен,който има мераци ,не към когото трябва!Жена му параванка,прилича на мъж..!!!!Нарочно са му я избрали такава ,да го откажат от лошите мераци..!Даже забелязах и походката му женска!!!!Какво да направя ,кой обича плъхове и то стари и големи....!!!!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Болярка

    14 8 Отговор
    Браво , една забавна статия днес! Познавам жени и от трите зодии и са точно в десятката! Точно бабички!!!😂

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Ужас

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Болярка":

    Бабички? Явно си много прост/а да мислиш, че някой иска да е пълен... Не сте ли чували за здравословни проблеми, стрес? Ама то кат не се гледаш първо себе си, намиращ кусури в други, щот е по лесно.. ако се смеят на теб, няма да се хилиш кат идиот!
  • 7 Синя теменужка

    6 4 Отговор
    Българката е хубава жена. Стига с тия простотии. Правите се на интерсни.
  • 8 Баба на 57 г

    5 4 Отговор
    До Болярката. Ало маце, зодия Дева съм! Годините ми ги виждаш колко са! Повярвай ми-несъм заприличала на мумия в лицето,а напротив,намам,нито една бръчка и повярвай ми-познавам,доста жени от моята зодия и горе долу на моята възраст,които нямат една бръчка по лицата си,така,че тези статии,неса много верни!😜
  • 9 Баба на 57 г

    1 5 Отговор
    До Болярката.Искам да те попитам,колко си имала по български език в училище? Че ти незнаеш да пишеш на книжовен български език! А доколкото зная там в болятският край,се говори най-правилният български! Несе пише КАТ,а КАТО. Научи се да пишеш правилно!✍️

    Коментиран от #12

  • 10 Дърта мръсница

    7 2 Отговор
    Давам му на моя редовно в задния двор да ме пере.... И съм кат на 20
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 До 57-годишната баба!

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Баба на 57 г":

    Прочетох внимателно коментара на "Болярка" и не видях нито една грешка, за сметка на вашите два, в които има няколко! Но това не е толкова важно! По важното е, че сте много докачлива, а това не е добър признак! Може би физически изглеждате добре за годините си, но психически едва ли сте в такова състояние! А въпросната Болярка, колкото и да не искате да си признаете е абсолютно права! Познавам страшно много жени и повечето от тези зодии са заприличали на истински бабариуми, въпреки че са доста по-млади от вас! А болярките са убийствено готини и малцина могат да им стъпят на малкия пръст! Така че, всичко зависи от гена, начина на живот и положителните емоции! 👻
  • 13 Ташко Мъдев

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Болярка":

    Извън темата-не познавам и не съм чувал някой от Търново да не е болярин. Интересно, къде са потомците на слугите, идиотите, шивачите, обущарите и т.н.
    Това в сферата на майтапа разбира се.
  • 14 боцмана

    1 1 Отговор
    Лично аз мисля , че по решаващо е ЕГН-то , а не зодиите.