Last news in Fakti

21 Ноември, 2018 11:22 7 003 10

Робърт де Ниро се развежда

  • робърт де ниро-
  • развод-
  • актьор-
  • 21 години брак-
  • грейс хайтауър

Холивудският актьор и съпругата му Грейс Хайтауър бяха женени в продължение на 21 години

Робърт де Ниро се развежда - 1
Снимка: shutterstock

Световноизвестният американски актьор Робърт се Ниро, е решил да сложи край на брака си. Той и съпругата му Грейс Хайтауър се разделят след цели 21 години съвместен семеен живот, съобщават американските медии.

Според издания като TMZ, Peopple и Hollywood Reporter, от известно време 75-годишният Де Ниро и 63-годишната Хайтауър живеели разделени. Говорителят на звездния актьор не е пожелал да коментира публикациите.

Двойката не за пръв път се разделя. През 1999 г. Де Ниро подава молба за развод. Пет години по-късно обаче, той и бившата му съпруга подновяват брачните си обети.

Носителят на няколко награди "Оскар" и съпругата му сключват брак през 1997 година и имат две деца — 20-годишен син на име Елиът и 6-годишна дъщеря на име Хелън. Това е вторият брак за Де Ниро, който преди това е женен заактрисата и певица Диадре Абът в продължение на 12 години. От брака си с нея Де Ниро има син - Рафаел и приема да осинови дъщерята на Абът от предишния ѝ брак. Той има и извънбрачни близнаци от връзката си с модела Туки Смит — Джулиан Хенри и Арън Кендрик.

"Понякога нещата не вървят така, както хората са се надявали", коментират източници, близки до семейството на холивудската звезда.

Робърт де Ниро, е сред най-уважаваните актьори не само в САЩ, но и по света. Той винаги се е старал да държи личния си живот извън светлината на прожекторите, макар понякога това да се оказва трудна задача, отбелязва агенция Reuters.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    20 1 Отговор
    Бая семе е засял навсякъде
  • 2 Morgoth

    23 6 Отговор
    Поредният холивудски морален стожер се развежда за пореден път! Господим "F* Trump" може да е невероятен актьор, но определено не е модел за подражание. И той, че и останалите от гилдията му.

    Коментиран от #8

  • 3 Стойнев

    16 5 Отговор
    Аз имам извънбрачни деца от Гала и М. Илиева, ама синът ми от Гала мяза на идиот, абсолютно извратена и хлапашка физиномия, този пък от М. Илиева излезе доста мургав въпреки че нито аз нито Тя сме толкова мургави, приятели казват че е така защото го заченахме чрез анал, а пък тя и го роди анално - то е много рядко явление, та такива ми работи
  • 4 боцмана

    12 3 Отговор
    Щом е дошло до там , късай и хвърляй , кърпежи в брака не стават.
  • 5 Белчо

    15 1 Отговор
    Нещо Де Ниро все по черни каки налита!
  • 6 стоян

    10 2 Отговор
    Тоя затова е толкова голям демократ и агитираше за Обама =защото жената му черна
  • 7 курвоазие

    5 1 Отговор
    Защо бе,да не стана обратен и той на стари години!!!????? Или му е от ранни младини,ако е бил в интернат ,там не прощават...!Един от любимите ми актьори!А пък има един певец ,да кажа Миро ,на Галката! и той така като Роби,генно му се изкриви устата!!!!Най противник псевдопедеро уж певец...!страстта е сляпа!!!!!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 експерта

    4 1 Отговор
    КАТО ДОДИ В СОФИЯ СЕ ЗАСИЧАХМЕ В 1-ИН И СЪЩИ РЕСТОРАНТ,РЕДОВНО СИ ПОРЪЧВАШЕ ПИЛЕШКА СУПА,ГОВОРЕШЕ ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,БЕШЕ МНОГО ЕСТЕСТВЕН,ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ПОКРАИ НЕГО
  • 10 Русенец

    2 0 Отговор
    В съвременния свят, ако не си разведен поне 2 пъти значи си балък !