Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 19:24 4 912 3

Най-скандалните сватбени рокли (ВИДЕО)

  • сватба-
  • булка-
  • скандални-
  • сватбени рокли-
  • традиции-
  • булчинска рокля-
  • сватбена рокля

Сватбеният ден дава възможност на някои булки да се проявят като ексцентрички, които нарушават традициите

Най-скандалните сватбени рокли (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

За повечето жени, които ще бъдат булки, намирането на перфектната приказна рокля за големия ден, е основна грижа. Когато става дума за планирането на тяхната сватба, всичко трябва да е идеално, най-вече те.

Но за някои ексцентрични булки и дизайнери на сватбени рокли, големият ден е възможност да разчупят правилата и да нарушат традициите, като покажат въображение и смелост. Често пъти обаче, дръзките дизайнерски решения преминават границата и се превръщат в пълно безумие.

Най-скандалните сватбени рокли (ВИДЕО)

Някои булчински модели, просто няма как да останат незабелязани и незапомнени от гостите на сватбата.

Вижте някои от най-странните сватбени рокли в света, които доказват, че за някои жени думата "странно" е доста широко понятие, а вие със сигурност бихте изглеждали скучни до тях.

Най-скандалните сватбени рокли (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock

Австралийски моден дизайнер направи булчинска рокля от презервативи, която според него е призив за по-безопасен секс. Но местната общност бе скандализирана от латексовото творение и поиска роклята да бъде махната от витрината на магазина. Някои булки по света обаче намериха тази идея за оригинална, забавна и практична.

Най-скандалните сватбени рокли (ВИДЕО)

В други случаи се показва повече плът от колкото плат. За мнозина воалът е важна част от булчинската рокля, но за някои булки явно той е основната част от тоалета. За най-смелите не е нужен и воал — бикини, сутиен, жартиер и венец в косите, са достатъчни, за да стигнат до олтара.

В други случаи роклите си изглеждат прилично, от бюста надолу, но когато видите какво е решението в зоната на гърдите, онемявате от изненада. Положението е взривоопасно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    7 0 Отговор
    По важно е какво се крие под роклята.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 hold up

    3 0 Отговор
    Двата обратни , изберете си рокли!Да купиш на мадам Злата и едно магаре,белким и угаснат страстите,но не ми се вярва!На оня свят такива мирясват,дано скоро входа се оттърве от стария плъх...!