Last news in Fakti

4 Декември, 2018 00:30 14 777 57

По професията на мъжа можете да разберете какъв е в секса

  • професия-
  • секс-
  • мъж-
  • it специалист-
  • ръководител

IT специалист или ръководител да изберете за сексуален партньор?

По професията на мъжа можете да разберете какъв е в секса - 1
Снимка: Shutterstock

Сексуалността и темперамента на човек са свързани, а професията всеки от нас си избира съзнателно и на решението ни влияят нашите интереси, способности, особености на характера. Не съществува универсален модел, по който са скроени всички инженери, военни, президенти на големи фирми, програмисти. Но не можем да не признаем, че съществуват общи черти у хората с една и съща професия. Не случайно има вицове за милиционери, професори, научни работници… Всяка дейност “диктува” на човека своите норми и правила на поведение, които с времето се превръщат в навик, пише struma.bg. И не е толкова трудно да се предвиди как ще се прояви тази “природа” в дадена ситуация. В това число и в интимните отношения.

Военен

От човека, който е свикнал да се подчинява на заповеди и да се движи през живота с маршова стъпка, едва ли може да се очаква особена изобретателност, спонтанност и бурен секс. Това не означава, че любовта с такъв мъж трябва задължително да протича по схемата “легни – стани!” Но едва ли си струва да се очакват от него изискани ласки и изтънчени сексуални игри. Поредната звездичка на пагона повишава самочувствието на много военни, но заедно с това прави мисленето им по-закостеняло и лениво. И когато се окаже в леглото с такъв “командир”, жената неизбежно чувства, че й се отрежда второстепенна роля в секса. Тези мъжествени войници губят по точки в отношение на артистизъм и изобретателност, но печелят с техничност и добрата физическа форма.

IT специалист

Особеността на сексуалното поведение на представителите на тази професия се определя от две части на тялото – тази, с която мислят, и тази, на която седят. За никого не е новост, че “компютърните гении” са умни и имат особен начин на мислене, за който са характерни схематичността и навика да следват определени алгоритми. А на любовта й е нужно вдъхновение, непринуденост, дори доза нелогичност. Излишната дълбокомисленост често прави мъжете-програмисти скучни партньори. Именно затова някои от тях предпочитат виртуалния секс – т.е. безличния, който не задължава с нищо партньорите. Заседналият начин на живот, който водят, може да им докара с течение на времето простатит и други неприятности. С помощта на ласки, нежности и разходки на чист въздух ще успеете да събудите тяхното либидо и тогава трудно ще намерите по-верен и надежден спътник в живота.

Предприемач

Бизнесът, както е известно, не е занимание за хора със слаби нерви. Твърдостта и решителността, които трябва да проявяват мъжете от тази професия, за да оцелеят в света на бизнес акулите, се отразяват по 2 начина на сексуалното им поведение. В единия случай бизнесменът е решителен и в секса и доминира в любовния дует. В другия случай мъжът “предава” сексуалната инициатива на партньорката си. Диапазонът на неговите пристрастия е широк – от поза “ездачка” до игри в стил садо-мазо. Може да звучи тъжно, но постигнатите успехи и процъфтяването на бизнеса често са доказателство за занижени сексуални потребности. Мъжът-бизнесмен работи по 24 часа и забравя за простите човешки радости, една от които е сексът. Постепенно интимният живот минава на втори план и да се промени това не е лесно. Има и друг вариант, когато мъжът, неспособен да се наслаждава пълноценно на секса (импотентност или други разстройства), бяга от проблема си, като потъва в работата. Тя се превръща в страст и му носи не само пари, но и удовлетворение.

Ръководител

В тази група попадат всички, които оглавяват и управляват работата на поверените им колективи – от завеждащ отдел или редакция до шефовете на огромни корпорации. Тези хора имат нещо общо – чувството за отговорност към поверените им екипи и задачи, умението да лавират в сложни ситуации, да взимат уравновесени решения и да носят отговорност за последствията. Те живеят под постоянен стрес. Това изтощава психиката им и не може да не се отрази на интимния им живот. Началниците често се оплакват от проблеми с ерекцията. Мъжете от тази категория не рядко се оказват в “сексуален тупик”. Умореният и изнервен шеф иска да се отпусне в обятията на любимата жена. Само че тя, свикнала да го вижда силен и решителен, очаква от него активно сексуално поведение. В резултат на това мъжът е принуден да мобилизира последни сили и да затвърди реномето си на герой. Или пък да избягва секса, като се оправдава с прекомерна заетост или умора. Друга разновидност на мъжете от тази професия е да се превръщат в плейбои. В момента, в който на вратата им се появи табелката “шеф”, те решават, че са неотразими във всяко отношение, в това число и в сексуално, и че всичко им е позволено. Затова се “заиграват” с подчинените си хубавици, като не пропускат да покажат кой е началникът.

Политик, обществен деятел

Болшинството от хората, избрали това поприще, са екстровертни. Те са комуникативни, умеят да се харесват на другите, да правят впечатление на аудиторията. За тях не представлява трудност да завоюват женското внимание и благосклонност. В това им помагат обаянието на властта и принадлежността към силните на деня. Мъжете, представители на тази категория, са импулсивни, активни и напористи в секса, но действат на принципа: “важно е количеството, не качеството”. Сексът с мъжа-политик често напомня на неговата предизборна програма – изглежда многообещаващ преди да се случи и предизвиква разочарование след това.

Учен

Мъжът, който си позволява да се занимава с наука, има своенравен характер. Отдаден на отвлечени идеи, той често е откъснат от действителността. Може да удиви партньорката си с теоретични познания в интимната област, но не и с практични. Сексолозите отдавна са установили, че колкото по-високо е интелектуалното ниво на един човек, толкова повече са проблемите му в секса. Именно затова мъж с докторска дисертация губи по точки срещу мъж, който изобщо не е посещавал университета. Това не означава, че ученият е по-некадърен. Просто неговите сексуални преживявания са по-сложни и не така праволинейни, че да откликне на всяка примитивна сексапилна провокация. Към безспорните достойнства на този любовник са нежността, загрижеността, романтиката. На него спокойно може да му бъде връчена Нобелова награда в нова категория – “За значителен принос в развитието на теорията за хармоничен и романтичен секс”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мила

    140 0 Отговор
    Нещо за общите работници на черно да беше понаписала или си мислиш че ние не се клецаме венче
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хамал

    52 0 Отговор
    Тая работа вече само за бели ризки ли е? А нещо за бостанджията, лебедара, гъсара? До жените книжен мишок ли е не го търсете за тая работа!
  • 4 Кърти извозва

    67 1 Отговор
    Абе нищо не сте дали за строителния сектор.Я чукам и къртим железобетон М800 с 20сантима стоманено шило
  • 5 Работяга

    50 1 Отговор
    Един мъж за да ашладисва на първо място не трябва да е мързелив физически!
  • 6 Винету

    45 0 Отговор
    Вени, ти се наспа и пак го удари на чук-чук, а?!
    А ние, с гайдите, дет не сме началници, учени, политици и бля-бля..., ко да прайм, а!?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КАТО НЕВИДЕЛИ

    54 1 Отговор
    Аз па съм още по прост и ще ви задам шахматен въпрос - как се размножават безработните при тея критерии??

    Коментиран от #11

  • 9 Д-р Фройд

    30 1 Отговор
    Ще го познаеш по професията колко струва в леглото??!! Успех! Ама ще познаеш на кукуво лято!!
  • 10 Работяга

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "каналин цолов":

    С редукция от 1/2 към 1 цол.

    Коментиран от #13

  • 11 мат

    42 1 Отговор

    До коментар #8 от "КАТО НЕВИДЕЛИ":

    Нека вдигнем залога на уравнението и да стигнем още по-далеч-какъв секс правят братя ром и успяват да се множат в условия на плъна липса на зададените критерии?

    Коментиран от #12

  • 12 Д-р Фройд

    23 0 Отговор

    До коментар #11 от "мат":

    Бъркаш плодовитоста с уменята! И Зайо Байо прави по- много обаче не се слави с уменя!

    Коментиран от #14

  • 13 deep penteration ltd

    20 2 Отговор

    До коментар #10 от "Работяга":

    истинският работяга не ползва редукция , той направо разбива резбата 😎

    Коментиран от #15

  • 14 pacienta

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Д-р Фройд":

    понякога безотговорното свършване с риск от забременяване е по-хубаво от всяко умение

    Коментиран от #16

  • 15 Работяга

    22 2 Отговор

    До коментар #13 от "deep penteration ltd":

    Истински работяга разбира от ВиК, жени, преинсталира сам компа сменя свещи кола и търси повреда кога не пали комбито в дистрибуторна капачка! Истински работяга знае всичко!!

    Коментиран от #18, #56

  • 16 Д-р Фройд

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "pacienta":

    И Демчо от Факултета така казва!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 human play for robots

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "Работяга":

    също така разбира от политика и спорт.Ставаме за треньори по телевизора.Умеем да пием ,ядем ,кормим рибите , влизаме в бара трошим маси,даваме акъл.Въобще разбира нещата от широкия спектър на живота за разлика от тесния поглед на профилираните специалности на белите якички.

    Коментиран от #23

  • 19 Джи 69

    12 2 Отговор
    На моя Рикардо му е тамън за мойта...!Обичам те Рикардо.....!!!!!💋

    Коментиран от #53

  • 20 ами сега

    13 4 Отговор
    интересно ми е хората с професия порно актьори какъв секс правят ?Или ако следваме логиката ви те не правят секс защото до като са на работа го правят и извън работно време нямат желание пак да го правят.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Работяга

    15 3 Отговор

    До коментар #18 от "human play for robots":

    Нали знаеш всеки може акъл да дава и да умува обаче не всеки знае да работи. и една птичка пролет не прави! Напоследък белите якички станаха повече от работягите и нещата затова не вървят на хубаво!
  • 24 Обрязани помаци

    2 5 Отговор
    Върви се разправяй с любимия навън...! Слушай го ,да ти го турнова навсякъде!Като се съмне, дим да те няма, защото по друг начин ще се разправяме!!! Наблюдава и се подиграва!Това ли ти е професията?Има млад човек тук ,как нямаш срам ,да наблюдаваш..!!?зот обратен и срам.....! намести си такъмите,мисли че ми е приятно?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Радо

    7 2 Отговор
    Аз съм кондуктор на влака Цар Самуил - Горна Оряховица.
  • 27 вечния педал пенсионер

    5 3 Отговор
    Има и такава професия,да искаш да правиш зло на хората,и да изпитваш удоволствие от това....!Не само от това.....! Вземат на хората...!Не знаете как мразя мадам Злата...!Най сетне за своето голямо зло,трябва да получи по голямо зло....!!!!!Никой няма да ме разбере....!!!!!

    Коментиран от #31

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тъп

    8 1 Отговор
    Я пак съм автотенекеджия.Не пише към съм в газетата.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 критик

    12 1 Отговор
    Както винаги при този сайт най-добрите са пропуснати. Шофиорите, шофиорите - защо не участват в класацията? Защото са над всички останали!
  • 33 боцмана

    18 0 Отговор
    Вени , народа на времето казваше : – Офицер да те храни , овчар да те е.е! Сега е почти същото , тези които си ги изредила по-горе да те хранят от останалите професии да ти наместват вътрешните чаркове.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ха ха

    5 3 Отговор
    Аз келнерите и барманите?Аз съм барман повече от 20г и много отдавна съм минал 100бройки.Вече не ги броя.

    Коментиран от #49

  • 36 даскала

    2 3 Отговор
    и в у-ще Л.Каравелов е като на снимката зам.директорката заклещва петьо опашката в парното
  • 37 Ален Делон

    2 4 Отговор
    Ако ,не го можеш, този занаят и господ, не може да ти помогне.
    И , да не забравяме за помощника, "Каберне Совиньон"!
  • 38 heartbreaker

    8 2 Отговор
    Вени единсткавената връз между професиите и секса са парите. В леглото всички са равни. Различна е само нагласата с която двамата тръгват към леглото единия иска едно другя друго. Ако има съвпадение става добър секс.
  • 39 незнайко

    3 1 Отговор
    За обикновените работници нищо не се казва. Тези ръководители без персонал какво ще правят ? ЩЕ ЗАБРАНЯТ СЕКСА, ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ИМ НЯМА ДА ИМ ПУСКАТ !!!
  • 40 Кахърлия

    11 2 Отговор
    На ,кой му е до секс ,с тази политическа кочина в страната.
    Един ти краде пенсията,друг асфалта,трети заплатата,застраховката,
    колата,къщата,лозето,децата,държавата, и най-накрая и жената.
  • 41 Цецо

    3 2 Отговор
    Пълни глупости...
  • 42 Именно

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ай ся":

    Суперточен коментар!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Алфа Ромео

    6 0 Отговор
    Мъжа стои ли по-цял ден на бюро пред компа без физическа активност не е добре за либидото.
  • 46 BatkoPsihopatko

    6 2 Отговор
    Бреейй, Авторката цяла статистика вади по класове! Въъъййййй какъв ковренски опит! (или това е резултат на дългогодишен кифленски опит на много труженички)
  • 47 Veni kurveto

    5 2 Отговор
    Veni kurveto
  • 48 Alice in Wonderland

    3 3 Отговор
    Венелина каза: "сексолозите отдавна са установили, че колкото по-високо е интелектуалното ниво на един човек, толкова повече са проблемите му в секса"..!?? Живея с интелектуалец, като вземе да ме пори в ректума, се разтапям от кеф...! Все едно слънцето ме е огряло!..
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 sdm

    0 2 Отговор
    Мангустите с техните професии секса им е следния:Хасанчо обича младото и си хваща 20 годишна циганка , прави дете и бега надалече.После Хасанчо харесва още по-млада циганка на 16 години прави дете и бега.После Хасанчо иска още по-младо и си хваща 13-годишна прави дете и пак бяга.После Хасанчо решава че ще се върне при голямата си любов - първата му жена която вече има дъщеря от него на 12 години.Обаче на Хасанчо му е омръзнала неговата жена и пробва дъщеря си.После дъщерята бременна от баща си и наш Хасанчо пак бяга и накрая изнасилва некоя бабичка взима и 20лв. пенсия и я убива.И така до като в един хубав ден Хасанчо вече на стари години си лежи в кочината и врата му разбива и влиза един тъмен младеж и го изнасилва.И това се оказва сина му от дъщерята му.
  • 51 Пешо-тръбата

    1 0 Отговор
    Къде са водопроводчиците в цялата работа ??

    Коментиран от #52

  • 52 експреса

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Пешо-тръбата":

    Имаше един Каналин Цолов с коментар номер 7 , но му го изтриха.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 1234

    1 0 Отговор
    Само толкова професии ли знаете?Много сте ограничени .Има миньори,шофьори,монтьори,стругари,валцовачи,магазинери,да изреждам ли още,или само от тия професии си пробвала.С тия посредствени познания,къде сте тръгнали да ръсите мозъци?Беднати е практиката.
  • 56 1000 лв наем

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Работяга":

    Точно такъв квартирант имам в един от апартаментите си. И дограмата поправя, и тръбите. Аз нищо не разбирам от ремонт на къщи и коли. Аз само прибирам наема, ям и пия за здравето на истинските работяги.
  • 57 Еспаньол

    0 1 Отговор
    Венелина а на тебе какъв ти го слага-парнаджия или астрофизик