Last news in Fakti

4 Декември, 2018 10:32, обновена 5 Декември, 2018 11:46 2 600 8

Изгониха Стойко от къщата на Биг Брадър

  • стойко сакалиев-
  • биг брадър-
  • съквартиранти-
  • къща-
  • изгонен

Съквартирантите с тъга изпратиха Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев се оказа поредният изгонен заради нисък зрителски вот в риалити формата "Биг Брадър". Съквартирантите тъгуваха, след когато разбраха, че Сакалиев трябва да напусне, тъй като беше успял да се сприятели със всички.

Джули се разплака, а Благо заяви, че не иска да го пуска. Снощи за оставане в играта се бориха Албена Вулева, Никита, Златка и Благой, Стойко Сакалиев, Уош МС и Цецо Андреев, като финалната надпревара за оставане беше между Стойко, Цецо Андреев и Уош.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крокодила Гена

    9 5 Отговор
    Изгониха най приятния участник!!! Това не е вотът на България. Най вероятно това е вотът на Армения.При Сакалиев няма жълта пикантина, а това не се харесва в Армения.Така че гласуването е опорочено.Горд съм че не съм пуснал и един смс от години.

    Коментиран от #6

  • 2 Дедо Йоцо

    9 2 Отговор
    Опааааааааа преместих го !!!
  • 3 Alfa Romeo

    11 1 Отговор
    Край...!!! И как ще живея сега..?!
  • 4 впечатлен

    21 1 Отговор
    Хората искат зрелища, скандали, нахалство, тъпотия, вулгарност. Напусналият известната къща не може да се похвали с нито един от изброените. Според Никито Кънчев лидерът бил Вулева. Не мога да си представя как би се чувствал с подобна жена до себе си. Лидер, ами сигурно, нахална, безочлива, крайно невъзпитана, непрекъснато правеща характеристики на хората от рода на, ти си такъв, онакъв, което е недопустимо в нормалното общуване. Дори в тесен семеен кръг. Мюсюлманка, ама разголена, вещица, черни магии! Вулгарната "малка Джулка", на която физиономията се изкриви, като видя красивата и естествена Мария, приятелката на рапъра. В сравнение с нея Джулката има вулгарен цигански вид, нечист и грозен, а бюстът, който си е направила, е падение, грозотия! И сменя едни богати тъпанари като носните си кърпи, и били "кукли" като нея, демек красавци, а Уош, или както там се казва, не бил за нея, защото грозен! Останаха само хора за подигравка. Да не споменавам Белия зъб и Бялата Златка. Ами те са почти ангелчета, любовта им е чиста и непорочна.
  • 5 Гост

    8 0 Отговор
    Елитни к..ви гейове,простотия това продава и се търси
  • 6 BatkoPsihopatko

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Крокодила Гена":

    Аахахах, ма ти някога значи си пускал СМС-чета, а?
  • 7 МЕНГЕМЕТО

    2 0 Отговор
    САКАТА Е ГОЛА ВОДА
  • 8 666

    0 0 Отговор
    Чудят ми се защо не гледам телевизия, телевизор нямам у нас. Даже аз си се чудя понякога. Как съм изтървал изгонването на Стойко.