31 Март, 2012 17:15 1 512 5

Исторически джакпот падна в САЩ – 640 млн $

  • мега милиони-
  • лотария-
  • сащ-
  • джакпот

Исторически джакпот падна в САЩ. Късметлия със златен билет спечели сумата от 640 милиона долара, гръмнаха американските медии. По-късно се оказа, че щастливците са трима – от Канзас, Илинойс и Мериленд. Те ще получат по около 212 милиона, като след това им бъдат приспаднати данъците.

Това е най-големият джакпот, спечелен някога в лотарията „Мега Милиони”, пише USA Today. Преди напечения тираж страната бе обхваната от истинска лотарийна треска.

Печелившата комбинация е: „2-4-23-38-46, Mega Ball 23”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ML 320 CDI

    0 1 Отговор
    и трамата са яко прецакани.ако беше спечелил само един от тях щеше да земе 640 милиона а не 212 милиона
  • 2 ludo

    0 0 Отговор
    до 1...212 милиона $, след 40% такси са около 130 МИЛИОНА $. А изказвания от тоя сорт навяват на мисълта, че това е сума, която неможе да си представи...иначе на печелившите-честито и със здраве да си ги харчат:)
  • 3 ML 320 CDI

    0 1 Отговор
    неможеш да разбереш че и тримата са прецакани.ако само един беше уцелил джакпота щеше да спечели 3 пъти повече пари от колкото сега !!!!
  • 4 Boyan

    0 0 Отговор
    Искам и аз да се прецакам така :Х:Х:Х:Х
  • 5 Алекс

    0 0 Отговор
    Много са прецакани няма що ! Е.аси и алчните сте ... аз ако имам 2 милиона ще живея прекрасно ,че даже ще и помагам ..аз не искам толкоз много пари 212 или 640 ..тва е ужасно голяма сума която е безмислена и бих я вложила в дългосрочна помощ !То при толкова пари ще почнат разни да те преследват да те учистят . Аз винаги съм искала нещо от порядъка на 5000 лв на месец и да си пзоволявам някакви глезотии и да си покривам обстойно нуждите ,а също и да ми остават да помагам :) Тва е ..