Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 14:31 68 435 85

Внучката на Тодор Живков разкри, че ...

  • евгения живкова-
  • внучка-
  • тодор живков

Евгения Живкова в откровен разговор за семейството си

Внучката на Тодор Живков разкри, че ... - 1
Снимка: БГНЕС

"Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на държавния глава. Всички ми се радваха и това още повече ме притесняваше. "

Това сподели талантливата дизайнерка и внучка на Тодор Живков - Евгения. Тя е категорична, че е имала хубаво детство и семейството й не я е ограничавало в контактите й с приятели и съученици.

„Оттогава ми останаха и някои приятели, сред които е и Сергей Станишев”, каза Живкова пред Нова телевизия.

„В почивните дни винаги се събирахме цялото семейство. Живеехме заедно с дядо ми, с вуйчо ми Владимир и неговото семейство. Всяка вечер бяхме заедно. Всяка вечер дядо ми гледаше новините и ние покрай него. Когато малко поотраснахме, в държавната вила в Бояна, където има двор, всяка вечер с дядо ми се разхождахме. Говорехме си за приятели, за това как е минал денят... За всичко”, разказа Евгения.

„В началото не се притеснявахме от това какво ще се случи, след като бе свален от власт. Той беше изолиран, поставен в неофициален домашен арест. В началото само мен и сина му Владимир допускаха до него. След това го арестуваха официално", спомни си дизайнерката.

За майка си тя казва, че е била изключително добър и съпричастен към проблемите на другите човек. Винаги се стараела да помага. Евгения казва, че вероятно от майка си е наследила и любовта си към красивото, което впоследствие я насочва към дизайнерската професия.

"Беше много добра с всички, искаше винаги да помогне, да бъде съпричастна към проблемите на хората. Голямата й амбиция бе да изведе България напред. Тя много четеше, обичаше да пише. Най-интересната ми среща покрай нея е с Ванга. Майка ми я беше поканила на гости в София. посрещнахме я, тя се обърна към мен и каза: „Това момиче ще завърши история”, сподели още Евгения Живкова.

Най-големият мит за Людмила Живкова е, че тя се е самоубила. Това беше срещу всичките й принципи. А думите, които никога няма да забрави от майка си са, че царската корона е хубава, но тежка.

„Много политици са идвали да се консултират с дядо ми. За едни президентски избори дори идваха, за да го питат дали този кандидат е подходящ”, разкри Живкова, но не пожела да уточни за кого точно става въпрос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    162 43 Отговор
    Не плачи че не можеш да помогнеш на България, неговият бивш бодигард прави всичко възможно да изведе България от кризата. Нали...

    Коментиран от #13, #56, #64

  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    80 172 Отговор
    Виждате ли червени боклуци, ей така и вашите внуци ще се отричат от вас. А вие си пишете на воля, идва времето в което бял камък сянка ще ви прави и на гроба ви само тръни ще никнат.

    Коментиран от #6, #17, #50, #54

  • 3 може би лош късмет

    183 24 Отговор
    - Дядо, сега ли се живее по-добре, или при Тодор Живков?
    - При Тодор Живков!
    - А защо, бе дядо?
    - При Тодор Живков още ми ставаше...

    Коментиран от #65

  • 4 @@@@@@@@@

    75 25 Отговор
    Гарга на гарна око не вади.
  • 5 Иво Христов

    48 16 Отговор
    Сидеров:Анжел Вагенщайн имаше на балконът на ултра луксозният си апартамент, подготвени плакати за демократичните митинги. Спредварително подготвени плакати за демократичните митинги. Живков е създател на обществото и промените след 1989та. На Илия Минев, ДС, му правят партия, и му казват, че и те ще се запишат скро в нея. Това пише Илия Троянов в книга „Революция менте“; БКП-елитът и ДС, се държат по-добре с десни дисиденти, и емигранти, лошо с левите.. Живков:Извършихме вече работата по създаването на фирмите в областта и на промишлеността и на селското стопанство. Сега предстои фирмите да се изпълнят със съдържание. Какво може да бъде това съдържание? Само онова … което се намира в западните фирми … – нас напълно ни удовлетворява … Предстои цялото здравеопазване да мине на акционерен принцип … Ако не го задоволява лекаря или менюто в болницата – ще си доплати. … Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. Хитлер: „Правителството няма да защитава интереса на германският народа, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемаество“
  • 6 Meganoob BG

    34 15 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Недей да обиждаш премиера си така.

    Коментиран от #12

  • 7 Така и тиквоча - паевдо сравнение

    79 18 Отговор
    И той интелект, грижи се за дуржавата, не е мутра проста, не е бил трафикант на дрога, не е бил в СИК мутра, умен е, не лъже, не краде, харесват го хората - това е нашия Бойк Борисов, а не мизерен тиквоч-простак и престъпник, както го наричат 3-4 българи.
  • 8 tost

    40 13 Отговор
    Видяхте ли уеее......... ние сме на всеки километър(^_-)
  • 9 Петър Волгин

    24 34 Отговор
    Защо децата и внуците на партизаните мразеха социализмът и станаха десни. Защото всички ги мразеха, като готованци, заемащи местата на талантите и кадърните - знащи и обичащи трудът. ФАКТ! Ето защо оцеляват религиите, хиляди години. Религия и система където вождовете имат деца, са кратки.

    Коментиран от #73

  • 10 може би лош късмет

    123 47 Отговор
    Най-хубаво беше при Тодор Живков... нямаше никакви наркотици, престъпност, лошо време... и извънземни! Партията спираше всички лоши влияния...

    Коментиран от #18, #70

  • 11 Андрей Тиртха

    16 28 Отговор
    Защо БКП и Живков, толерират буржазни наследници, буржоазната интелигенция и децата им. Защото не могат да им бъдат политическа конкуренция. Ако бяха пратили бедни деца да учат в други страни, за инженери, за медици, и за всякакъв научен потенциал, те щяха да станат конкуренция на партийният елит. В СССР са толерирали тези които са били по лагерите. Те, "буржоазната" номенклатура, ДС и БКП елитът ги превърна в сдсариатът.. Подплатени с досиета, подпрени, за лоялност. И с други компромати. Досие се вади, когато потърпевшият може да стане политик, а не е от елита им. Или е поискал повече.
  • 12 Alpha_Lone_Wolf

    8 27 Отговор

    До коментар #6 от "Meganoob BG":

    Ходи да играеш цс за друго не ставаш, ноб.
  • 13 гавазин

    72 18 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    " Евгения Живкова е категорична, че е имала хубаво детство и семейството й не я е ограничавало в контактите й с приятели и съученици." ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ Е ИМАЛА ХУБАВО ДЕТСТВО ... ВСЕКИ ПЕТЪК КЪМ ОБЯД Я КАРАШЕ ХЕЛИКОПТЕР ОТ СОФИЯ НА РЕЗИДЕНЦИЯТА НАД ПРАВЕЦ , ОЩЕ ДОКАТО БЕШЕ УЧЕНИЧКА И Я ПАЗЕХА ЕДНА СУРИЯ ГАВАЗИ , ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА Я ОТКРАДНЕ ... ПИТАЙТЕ ХОРАТА ОТ ПРАВЕЦ , ТЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 нервен

    64 89 Отговор
    Тая и родата и трябваше да висят обесени по стълбовете на Цариградско шосе поне месец за назидание

    Коментиран от #44

  • 16 КОЧА

    78 44 Отговор
    НЕ ВЯРВАИТЕ НА КОМУНИСТИ --- КРАДЦИ .........
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ДАААА

    50 41 Отговор
    БЛЯНОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ПО КОМУНИЗМА --МЪРЗЕЛИВИ ХОРА ,УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ , ПРИ ОПИТ ЗА ПЛЯСКАНЕ С РЪЦЕ ТЕ СЕ РАЗМИНАВАТ !!!
  • 21 Иванова,София

    54 52 Отговор
    Какво да каже Ж.Ж.за сатрапа дядо си??В деня на жертвите от комунизма дъщерята на антикомуниста Софиянски си бъбри с вничката на Живков.Браво на нея!От Ж.Ж. вече 30год.едно и също.Бла,бла,бла....Скучна,неречовита,но с ужасни нови устни.Изглежда не на 55,а на 105години.А що се отнася до това,че се съветвали политици с дядо и.Не,точно тези са си мечтали да са близко до него преди 10,но не са могли....Тъп,безсмислен разговор между две ТЕТКИ!!!!

    Коментиран от #37

  • 22 Г.З.

    52 17 Отговор
    Те бяха бедни хора,дядо и беше наел жена да му кърпи чорапите,и пере единственото му одеало.
  • 23 Истината

    73 10 Отговор
    Не гледайте какво е било в миналото.Помислете за децата си ,защото и тях ги очаква същото,ако не се освободите от престъпно то управление на шайката.

    Коментиран от #27

  • 24 Shorty

    21 10 Отговор
    Браво , Вени ! Можела си да пускаш и сантиментални статии , а не само за еротика !......
  • 25 Да ама не

    32 10 Отговор
    Слушам по канал за една искуфяла журналистка,която стрва ми се не си е пила хапчетата Ива Николова,която направи пълен анализ на Елена Йончева връзката и със Станишев, Нинова и президента, каза,че Хитлер бил социалист и редица още глупотевини, като че я е страх да не дойде на власт Нинова.само,че трябва да е страх щото и тя работеше в тв 7,пък тогава плюеше по друг начин.боже пази България.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 експертБАН

    35 15 Отговор
    Редно е за убийците на фашистите, и убийците на слугите на кобурготският режим, дори убили невинни, да има паметник. По лоши ли са от американските летци.
  • 29 Комсомолец

    49 14 Отговор
    Жени, да ти имам проблемите. Хич да не ти пука. То сегашните са баш комунисти. Вие БЛЕДНЕЕТЕ. Само пояснявам: Точно на твоите години съм
  • 30 Бай Х

    63 6 Отговор
    Всички управляващи и другите партии днес са рожби на комунистите. Само ,че са по-крадливи. Коментарите са излишни.

    Коментиран от #74, #75

  • 31 Българин

    59 63 Отговор
    За твое сведение Евгения,дядо ти беше Държавен Изменник и заслужаваше Разатрел заедно със Другарите си, служили на Руския Окупатор...Десетки хиляди избити Българи и прогонени от Родината от тях безнаказано....И Лустрация на цялата Партия и Правоприемника и.....Това Заслужават...

    Коментиран от #39, #47, #69

  • 32 Питащ

    32 14 Отговор
    Нали тая я "осиновиха"! Или за едно е щерка за друго е внучка?
  • 33 Радо

    63 22 Отговор
    Бай Тодор казал: - Вие не може да боядисате това, което съм построил.

    Коментиран от #41

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Сашко

    31 22 Отговор
    До крак трябваше да ви избият!

    Коментиран от #38

  • 37 Горо

    39 9 Отговор

    До коментар #21 от "Иванова,София":

    Какво нещо е завистта.Некадърните винаги са мразили по-способните.
  • 38 Горо

    23 14 Отговор

    До коментар #36 от "Сашко":

    И какво щеше да стане,като останете само вие глупаците?
  • 39 Димитър Кънев

    28 30 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    Искам първо да кажа на тази ГИНАТ че този от цигански приход Тодор Живков не ти е ДЯДО а БАЩА и стига си се правила на света вода ненапита.Ако има справедливост всичко което си откраднала ще ти бъде СЕКВЕСТИРАНО.

    Коментиран от #45, #62

  • 40 Кико

    21 13 Отговор
    Да знаеш приятел Радо че жена ти ти изневерява. Няма жена която та търпи мъж без сопствено мнение до себе си. А колкото до боята си прав:така беше опасъл държавата с колове и телени огради който се боядисваха най редовно че сег действително няма кой да ги боядисва по-добре.
  • 41 Димитър Кънев

    18 41 Отговор

    До коментар #33 от "Радо":

    Циганина бай Тодор Живков не е построил нищо.Той си живуркаше на наш гръб.Жалко че не свърши като Чаушеску.Най малкото нямаше да го има Бойко Борисов.А това никак не е малко.Е тогава кой щеше да даде полага емитира се 5 милиона на църквата.
  • 42 Стар Софянец

    37 13 Отговор
    Навремето лафа за брат и беше: пчеличката Мая и търтейчето Владко
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост

    6 8 Отговор

    До коментар #15 от "нервен":

    А ти си един шибаняк
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ddd

    25 18 Отговор
    Трябваше като в Румъния да станат нещата да не ги слушаме сега.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 некойси

    25 4 Отговор
    Нейния съученик Сергей Станишев ... мисля че ми светна лампата ...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Силистра

    5 2 Отговор
    Ами ако те почна аз ке се усртеш.....
  • 52 Българофил

    30 2 Отговор
    Фактът, че още ровим в миналото, показва, че бъдещето доста се затруднява...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Не можеш да четеш ли?

    14 7 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Не прочетох да се е отрекла от дядо си. И явно няма защо да го прави. Но пък от твоето анонимно изявление лъха злоба и се излива злъч. И това говори, че си нещастен и нереализиран индивид, на когото всички са му виновни! А самото изказване е просташко.
  • 55 Еди кой си 2

    30 6 Отговор
    Браво , големи коментари се изсипаха, навремето нямаше биене на учителя и лекари,и старите хора бяха много спокойни, а сега какво убиват хора за жълти стотинки!!!!ако някой стар човек поиска един лев за хляб ,че му дам 50лв;!!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 vasik atanasova

    22 12 Отговор
    де да имаше сега
    такива политици като дядо ти
    ама няма
    тодор живков беше велик
  • 59 Зигфрид

    19 14 Отговор
    Преди 1989 , омразата към Т.Ж. беше всеобща и голяма .Наивните хорица си мислеха , че ако се смени Живков и всичко ще е наред .Бедата беше не в Живков , а в системата .А той дори смекчаваше нещата .Закри лагерите , по негово време няма политическа смъртна присъда .Аз бях един от тогава малкото хора , разбиращи това и в спорове винаги съм защитавал и съм бил за Т. Ж.Накрая се отнесоха гадно с него и то неговите хора .Изглежда обаче , че с Борисов са се разбирали и е успял да му внуши сърцевината на спокойна и умерена политика .И ББ умело си дава вид на не много
    умен и интелигентен човек но , но явно не е така и всъщност играе 4 - 5 , хода преди другите .Вече трети мандат и явно може да изкара още колкото си иска .Лека - полека издърпва държавната каруца от тинята , натикана там от БСП.Не им вярвайте , мразете ги защото те затриха държавата , ограбиха я и сега пак искат власт за да я довършат .
  • 60 GGG

    22 6 Отговор
    Когато виждам коментарите се чудя на някои демократи че с този умствен капацитет е цяло чудо как пазят равновесие когато ходят

    Коментиран от #61

  • 61 Ssss

    10 17 Отговор

    До коментар #60 от "GGG":

    Комунизмът е увреди цели поколения и сега им берем плодовете . А в Библията пише, че плодовете ще ги познаете ю
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Димитър Кънев

    5 16 Отговор
    Циганинът Тодор Живков щеше да и е дядо ако фамилията и беше друга.Така че да не ръси тъпотии че и е дядо.Той опоска България. Какво Добро виждат в неговото управство.Ако си траеи и тогава не си в безопасност.Доносници дал БОГ и тогава а особено в днешно време още повече.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #64 от "Валентин Ангелов":

    Дядо Тодор е виновен , че остави такива гниди от този индивид! Не искам да обидя гнидите, но не можах да намеря по- долно същество ! Може би на същото ниво са и "мадураторите " допускащи публикацията на такива "коментари" !
  • 67 Ала бала

    13 3 Отговор
    Комунизмът е страшно нещо, но няма нищо по-страшно от КАПИТАЛИЗМА НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ!
  • 68 У-У!! БРЯ,БРЯ

    20 5 Отговор
    ЗАМЛЪКНЕТЕ ЗАВИНАГИ "ДЕМОКРАТИ"! Какво хубаво и добро сторихте за България за 30 години! Увърдихте всички морални "ценности" на Запада: КОРУПЦИЯ,НАРКОМАНИЯ,ПРОСТИТУЦИЯ!Още се чудите как да променяте Конституцията,законите!Ядете ГМО,плащате за лечение,плащате за образование(един сносен учебник не утвърдихте),посрещате и изпращате децата си до училище,обезлюдихте селата,сключвате споразумения в съда,бетонирахте планините и морето.....БЕТОНИРАХТЕ ДОБРОТО В ДУШИТЕ НА ХОРАТА! Прости им Господи, че не знаят какво вършат!

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ganio

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "може би лош късмет":

    Добра шега, браво.
  • 71 смях

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "У-У!! БРЯ,БРЯ":

    Живей си в пнелката и си карай москвича, гледай Канал 1 и козирувай. Полицая взима 450лв., военен взима 600лв., лекар взима 120лв., а учител - 100лв. Всички са конформисти, защото иначе те правят такъв насила. Работиш не каквото искаш, а където те разпределят. И основното - ВСИЧКИ КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА, колкото по-нагоре си в йерархията, толкова повече крадеш! От страната излизат само "наши" хора, само "наши" хора имат висок стандарт, иначе масово проблемите не се решават, а се замитат за следващите. ТРИ пъти фалира България по времето на Тодор Живков. И това ми било управник! Марш в Русия на всички които слагат интересите и пред българските! Отивайте да живеете като скотове и да козирувате на един лилипут мегаломан.

    Коментиран от #83

  • 72 Радо

    3 2 Отговор
    Вече 30 години циганите режат с оксижените заводите, които нашите родители и дядовци са пострили, и още не могат да ги нарежат всичките и да ги предадат за скраб, затворихме 4-те малки реактора в Козлодуй, които още можеха да произвеждат ефтина ел.енергия, обаче се надупихме на американците за Мариците, и сега им изкупуваме безбожно скъпия ток.
  • 73 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Петър Волгин":

    Спокойно, като ти гледам граматиката ти не си от умните и можещите, на теб не са ти взели мястото...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Фифти найн пажалуста

    1 2 Отговор
    Всички комуняри да мрът,като се започне от тази чаша и брат и и се стигне до Станишев,Данаилов и група червени боклуци да кръг до девето коляно всички менструации манифестации
  • 78 Фифти найн пажалуста

    2 3 Отговор
    А знаете ли че комунярите са психопати и тероризират всячески,включително и в тези пости!!Те са напаст божия и са навсякъде убиват,разграбват унищожават!!Те са навсякъде!!Лесно може да се предпазите от тях ,разпознаваеми са!!Все са предубедени,гледат с насмешка сваляш всичко знаят,а напротив,прости и надъхани са пазете се !! По обясни са от чума,холера СПИН!!!Трябва от вън да се изчистят защото продължават да ни убиват бавно и сигурно те ни затриха!!Може да се мобилизираме и да ги изтребим до последният гад но но трябва сплотеност и решителност.Чистка на комунистите до последният комунист.Това е спасението.Включително и тази човра Станишев Данаилов Първанов Нинова и мн.други и техните деца,барети служби,ченгиджии и т.н.т.Иначе спасение няма смърт за червените бг кукери!!!
  • 79 впечатлен

    2 2 Отговор
    Аман от внуци, внучки и подобни! Истината е, че има някаква наследствена обремененост в потомците на Т.Живков, ярък пример са синът му Владимир и внукът му Тодорчо. Въпросната пък внучка поне досега не се е изявявала като такава, залови се със собствен бизнес, но не може да отвикне да се държи като принцеса. Ще ви разкаже как била принцеса, как се грижели за нея, а когато съпартийците на дядо й го сринаха и унижиха, както само те си знаят, трябвало да се грижи за стария човек, представете си, тя, потомствената аристократка. Физиономията й е ужасна. Не зная на какво се дължи, но в България няма друга жена с подобна физиономия, въпреки пластичните операции, които си направи. Братчето й пък, Тодорчо, участва доста успешно в предаване по Нова, непрекъснато пиейки и сваляйки си гащите, след което стана любима звезда на България. Това е, което зная за потомците, да не пропусна обаче палата, в който живее Владимир, държавна собственост, без никакви документи, че има право да живее там. Човек, който беше уреден в някаква претъпа фондация, която само и единствено харчеше парите на държавата. Просъществува малко, но сигурно достатъчно, за да може потомъкът да получи огромна пенсия.
  • 80 Цветко

    3 0 Отговор
    Добър си беше бай Тодор Живков , лека му пръст !
  • 81 БАХТИ СЛОБОДИЯТА

    2 1 Отговор
    Диплома си купих - много съм добре, на бачкане не ходя , само на кафе! Помощи ми дават за поредното дете, зиме съм на Банско, лете на море! КО Е ТУЙ "БЪЛГАРИЯ" хич не мъ е.е!
  • 82 бкпГЕРБСП

    2 1 Отговор
    Но едно е сигурно, ние ще пазим капитализмът и фашизмът-дясното, от леви и комунистически, болшевишки и социалистически, завръщания. Ние свалихме и убихме социализмът, и ние го спираме. Ще пазим нашият капиталистически път, нашето бъдеще, елит. ЕВОЛЮЦИЯ, НЕ РЕВОЛЮЦИЯ! Ще косим 300 години ливадата, като Англия, и ще сме като тях. (герб-германия за българия, се храни от наши капитали в германия, те ни помагат да задържим капитализмът, както путин го прави за русия)
  • 83 У-У!! БРЯ,БРЯ

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "смях":

    Май от злоба си ядете оная работа.На дяволското ще отговоря по дяволски.Да,бях комунист! Да, карам чисто нова "Лада" последен модел!Не съм в панелка,а в собствен палат с изглед към Балкана и морето, парното е с руска газ,посрещам и изпращам руснаци! При бай Тошо беше престижно да учиш вСССР,кандидатствах и завърших в Москва! Ти карай западна кола втора употреба,живей с комшии отгоре и отдолу и чакай новите цени!Ако имаш акъл кандидатствай и учи Америка,ако нямаш купи си диплома и търси работа!Да, и не забравяй,че идат избори - вади синия флаг и лепи брадата!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Фифти найн пажалуста

    1 2 Отговор
    Тази трябва да се екзекутир заедно с брат и и всички комунисти и да изчезнат от историята и полезрението който ги отпечатък или изрече името им също екзекуция това са нищожество които ни унищожиха .До като и последният от тях е жив всички сме раково болни.Смърт на всички комунисти и техните дивашки идеи .Който ги отпечатва смърт и за него!!!Смърт на всички леви!!!До последният!!!