Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 11:38 26 489 31

Това е възрастта, на която жените най-много привличат мъжете

  • проучване-
  • изследване-
  • резултати-
  • жени-
  • мъже-
  • възраст-
  • качества

Резултатите от проучването показват огромна разлика между жените и мъжете

Това е възрастта, на която жените най-много привличат мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Учени от катедрата по социология в Университета в Мичиган проведоха проучване, чиято цел бе да открият на каква възраст мъжете и жените са най-привлекателни за противоположния пол. В проучването са участвали 200 хиляди души, предава NY Times.

Социолозите са анализирали броя на съобщенията, които участниците в експеримента са получили от непознати хора от противоположния пол в социалните мрежи.

Изследователите са достигнали до извода, че и двата пола са склонни да отговарят на по-привлекателни хора от самите тях. Оказало се също така, че за жените важни качества са интелигентността и образованието на потенциалния партньор. Мъжете са безразлични към този показател, като всъщност казва, че образованите жени по-скоро ги тревожат и те се чувстват некомфортно в компанията им.

Учените са стигнали до заключението, че мъжете достигат върха на популярност сред жените, когато достигнат 50-годишна възраст, докато шокиращото е, че жените са най-харесвани от мъжете до 18-годишна възраст, а след това интересът от страна на мъжете към тях рязко започва да спада.

Психоложката Мишел Друан обаче не е съвсем съгласна с резултатите от проучването.

„Представете си жена, която цитира пасаж от любимия си роман, говори няколко езика и търси нови начини за лечение на болести. Наистина ли смятате, че тя може да е непривлекателна заради тези си качества?"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Фройд

    112 14 Отговор
    Това не е нормално да си падаш по деца до 18 г. и после да ти спада интереса! Епидемия на педофилство!

    Коментиран от #23

  • 2 ванката

    60 5 Отговор
    много бързо ще обясня жената на колкото и да е години ако е свиня никога няма да предизвика сексуални помисли в човека така че още от ранна възраст до дълбоки старини една жена може да привлича мъжете около себеси стига да е красива единствената разлика е че на млади години ще привлича и млади и стари господа но на стари години ще привлича само наборите си но все пак ще има привличане
  • 3 ярешкото си е ярешко

    58 6 Отговор
    Ай ся ми обяснете, защо Гришо харесва само бабенца ?
  • 4 Асся

    49 2 Отговор
    50 годишните /някои/ вече имат пари - мечтата на всяка /повечето/ абитуриентка
  • 5 Д-р Фройд

    34 6 Отговор
    Има формула за връзки между мъж и жена тя е половината години на мъжът +7 за жената!!!
  • 6 гост

    26 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Представете си жена, която цитира пасаж от любимия си роман, говори няколко езика и търси нови начини за лечение на болести. Наистина ли смятате, че тя може да е непривлекателна заради тези си качества?" - Да, осъзнатата жена е проблемна и в повечето случаи е сама. Ето лекари, учители, основно са разведени, сами или моми, защото умна жена с тъп мъж не се задържа дълго макар и да са имали нещо общо или да са опитали. Мой приятел лекар беше казал, че лекар с лекарка е рядко явление да просъществува и това се знае в средите им, но лекар и сестра е често срещано. Просто умна жена не се манипулира, не се лъже с глупости и не си ляга когато й смигнеш, особенно в дълготрайни връзки.

    Коментиран от #27

  • 7 Шпек народен

    45 0 Отговор
    Да изпратят резултатите от проучването на Макрон
  • 8 Дависеремуусттата

    11 15 Отговор
    Да го набия в устата лайняна, на човека написал статията.

    Коментиран от #17

  • 9 Радо

    16 7 Отговор
    На тая 18 годишната възраст децата са най-опасни - квото хванат и си го тикат в устата. Ако е нещо 20-21 годишно вече друга работа - млада жена, така да се каже, батко няма да им се дърпа много-много.
  • 10 Chukan Kirilov

    21 11 Отговор
    Много била умна! Няма да я таковам в акъла я! Па и жена - колко да е умна?
  • 11 Гост

    19 10 Отговор
    Така е!!! Прав е Митьо Пищова дето казва: До 18 години и до 45 кила! ;)))
  • 12 Шомпъла

    32 3 Отговор
    Значи, най - сладки, жените са до към 28 г. След това стават мрънкалници. Това не им харесвало, онова не било правилно. Кой му пука как е правилно. Ние мъжете искаме да си живеем живота. Съгласен съм, че може би към 40 - 50 сме понатрупали и пари, поне по-активната част от нас. А поговорката я знае всеки - мъжете харесват жените а жените - властта и парите.
  • 13 33 годишна

    9 10 Отговор
    не съм съгласна.........
  • 14 Бяла Жига

    27 3 Отговор
    Жената е СЛАДКА до 30г - в Буквален и преносен смисъл. После става Кисела :)))
  • 15 gnom

    23 0 Отговор
    Какъв е желаният мъж, без значение от възрастта?
    Сребро в косите, злато в джоба, желязо в гащите!
  • 16 До 33 годишна

    19 2 Отговор
    Не си съгласна с кое? До кога сте сладки или, че харесвате повече мъже със самочувствие, престиж, власт и пари - все неща който притежават мъжете натрупали състояние. Изключвам случаите когато той е на 21 а тя на 18. Тогава нещата са най-истински. Но когато порастнете след 28 - 30 г. Вие жените вече не ни се връзвате на голите обещания. Искате дела и става скучно.
  • 17 Мими

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Дависеремуусттата":

    Точно! Дано не те изтрият. И на мен ми се иска да кажа нещо такова ама се въздържам щото не ми отива и прави лошо впечатление. Много се съмнявам в научността на това "научно" изследване, според което мъжете са предимно педофили и комплексари (общо взето тези две категории са в пряка взаимна връзка). Моите житейски наблюдения не го потвърждават. Не съм живяла в америка и не съм наясно-може там да е така, както го посочва изследването. Но е по-вероятно в това изследване да има повече политика отколкото наука. Науката в америка е рядко срещана и по правило е продукт на човешки ум отгледан другаде и купен с американски пари. Причината за това е точно процъфтяващия бурен наречен американска политика-и външна, и вътрешна еднакво безумни и античовешки.

    Коментиран от #19

  • 18 Здравомислещ

    15 4 Отговор
    Всичко това са глупости. Всичко за всеки е много относително. Американците са много отпочинали хора. Освен с глупости с какво друго да се занимават. От цялата им нация има читави около 20 милиона. Останалите са ред некс. Бройлерите на планетата.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мистър 25

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "Нерез":

    Че и комуняга-ужас
  • 21 3333

    6 0 Отговор
    И аз харесвам агнешко.
  • 22 Public Owner

    11 4 Отговор
    Така е, жените остаряват бързо, докато мъжа узрява. Феминистките хич не им изнася този факт, защото искат да мачкат и превръщат мъжете в мекотели и чехъли, но хората на място си го знаят. Толерастите, либералите и чехльовците, както и феминизираните мърши ще нададат вой на умряло в коментарите, че този път им бръкнаха надълбоко с тази статия!
  • 23 максуда

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Фройд":

    КО РЕЧИ , КО ?
  • 24 GG1989

    7 3 Отговор
    Напълно нормално 18 до 25 е пика на жената физически.

    Каквито и глупости да си говорим винаги ще предпочетеш като мъж сладкото и еластично маце на 20 и малко пред 30 и кусур вкисната дето не и се е получило с милионера и търси последен влак, докато още има смазка долу.
  • 25 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    ТОВА Е ИСТИНА И Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО
    ЖЕНИТЕ СА ЗА ДА РАЖДАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА
    А МЪЖА Е МЪЖ НА 50 Г
  • 26 Учение

    3 1 Отговор
    Супер 50 на18.
  • 27 Ставрев

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Защо визираш лекарите, те нещо повече ли са от другите хора? Връзкари, преписвачи, мошенници на дребно, повечето с нулева хигиена и солидно затлъстяване.
  • 28 Българин

    3 1 Отговор
    мене най ме дърват 16найските 35тиците и 45тиците до макс 50 и ги брулим яко най са гадни между 22 и 30
  • 29 Voxdei

    4 1 Отговор
    Жената е най-желана от мъжа между 19 и 23 години. В този период има все още душата на момиче и тяло на жена, което е без целулит и нужда от каквито и да е външни корекции. Като мине 23-тата й година, жената решава да заеме подобаващо място под слънцето, изразяващо се най-често в намирането на състоятелен и послушен мъж, който да и гарантира едно безоблачно бъдеще. Ако до 30г. не успее, започва едно мрънкане и претенции за всичко, както са писали и колегите по-горе, което се пренася и върху всеки следващ мъж, който сбърка да има връзка с нея. На 40г. обикновено вече е толкова смазана от сивотата на ежедневието, че решава да си намери boy toy, с който да мачка чаршафите - нужда, която чисто биологично е обусловена от климакса, който се задава на хоризонта. На 50г. - правят го тези, които могат и природата ги е пощадила, останалите вече гледат внуци. Докато при мъжа, както казваше една приятелка, става най-привлекателен след 30г., понеже вече всичките пари са си негови и не пита никой как да ги харчи по една жена
  • 30 ХАРЛИ

    12 1 Отговор
    Чета и оставам с впечатление че мъжете не разбират от жени.18--25- не знаят на кой свят се намират.южената е най-активна и сексуално изразена от30 до 45.но има и жени на 60 -65 са вепогей и са по- секси от 18. А мъжа вземе ли да гледа годините е полово слаб. Няма непривлекателни жени. Има слаби маже. Мъжа прави жената секси. Може на 50 да е тигрица а на 20 на умряло куче опашката. Така че всичко зависи от психично и физическото здраве. Истинските мъже предпочитат секси жените а не от това колко са годишни.

    Коментиран от #31

  • 31 Някоя...

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "ХАРЛИ":

    Браво!...Мъжът вземе ли да гледа годините е полово слаб.....много точно казано..И е истина до 25г..жените не знаят в кой свят живеят..