Last news in Fakti

11 Април, 2012 16:25, обновена 9 Юли, 2022 11:27 29 170 10

G-точката не е това, което е

  • g точка-
  • жени-
  • оргазъм-
  • раждане

Прословутата G-точка при жените не е това, което е, смята проф. Емануеле Джанини. Ръководеният от него екип от изследователи смята, че G точка намалява болката по време на раждане.

В продължение на десетилетия мъжете търсят начин да намерят разковничето за сексуално удоволствие на жените.

Резултатите на проф. Джанини хвърлят в смут италианците, които се славят като прочути любовници.

Изследователите се открили, че за оргазма при жената отговарят определени области от мозъка, които са толкова чувствителни, че реагират само при мисълта за него.

Една психическо здрава жена може да достигне до оргазъм само при мисълта за него, смятат учените.

Това според експерти обяснява невероятната издръжливост на жените по време на раждане, което се дължи на стимулирането на G-точката.

Нови открития на учените проста двата възможности за измислянето на още методи да задоволите една жена в леглото.

Жените трябва да изследват тялото си, да разберат какво им харесва и да го споделят с партньора им. Независимо дали го наричаме G-точка или предната стена на вагината, или по какъвто и да е друг начин, просто се наслаждавайте на това, което ви харесва, съветват сексолози.

Специалистите са съгласни, че идеята за G-точката е създала доста напрежение между жените и техните партньори, защото и двете страни отделят твърде голямо внимание на нейното търсене.

Всъщност G-точката е кръстена на д-р Ернст Графенберг, гинеколог, известен с изследванията си върху женските гениталии. Той описал тази зона на удоволствието във вагината в свой труд от 1950 г. Книгата „G-точката и други открития за човешката сексуалност”, издадена през 1982 г., прави термина G-точка известен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    2 0 Отговор
    g- точката се намира в ануса драги приятели.....
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    G-точката не е това, което е... а G-класата?
  • 3 Жоко

    2 0 Отговор
    Всички знаем къде е Г-точката на жената-в портфейла на мъжа и !
  • 4 пришалеца

    0 0 Отговор
    просто всичко е един голям цирк и 1000 ге точки да има пак ще са недоволни женските индивиди борбата е просото за лидерска позиция и много често тя се заема от кралиците на секса
  • 5 Петър

    1 0 Отговор
    Всичката тая поквара изяде главите на милиони, стотици милиони люде ! ... които иначе можеха да си изживеят животите спокойно и без усложнения ! Но не би... Някакви само ровичкат и още повече извращават положението !
    Алоууу, Китайците още преди 3000 години знаеха за всичките (близо 80 000) точки по човешкото тяло, и никой не се тупа в гърдите за което... ,а тук някакъв си , моля ви се - наименовал точка !? БУХАХАХХААХА....
  • 6 .........

    2 0 Отговор
    Да почеша жената по "бурмата" и си свършва съвсем човешки и доволно.
    Като я чеша по главата,за да и масажирам мозъка не става работата.
  • 7 КаЛиТкО

    0 0 Отговор
    G-точката на жената се намира в последната буква на думата Shopping... :D
  • 8 E 270 CDI

    0 0 Отговор
    Прав си G класата е голямата G точка на жените :D
  • 9 ДОшО

    0 0 Отговор
    G-точката е в гащите! Май са малко хората дето им е ясна таа работа. G-класа, шопинг, портфейл и секви други вибратори са само маска за късаците ;)
  • 10 Speco

    1 0 Отговор
    Така е колеги! Който не може да задоволи една жена почва да й търси G-точката, вместо да види че проблема е в G-салама му и в това, че не знае как да го мандахерца правилно :)