27 Февруари, 2019 09:14 5 690 5

Софи Маринова с изненадваща покана за Кубрат Пулев

  • софи маринова-
  • кубрат пулев-
  • сватба-
  • гринго-
  • гости

Певицата подбира гостите за сватбеното си тържество

Софи Маринова с изненадваща покана за Кубрат Пулев - 1
Снимка: БГНЕС

Софи Маринова и Гринго са официално семейство, след като подписаха в началото на февруари. Но голямото празненство с приятели и колеги ще се състои на 24 март.

Списъкът им с гости непрекъснато се увеличава и младоженците се чудят как могат да го съкратят. Броят не трябва да надхвърля 400, пише burgas24.bg. Двамата са убедени, че ще дойдат и много неканени, но ще има списък с имена и ще пускат само тези, които фигурират в него.

За голяма изненада, Софи и Гринго не са поканили цялата си рода. Само 50-60 човека са техни роднини, а всичко останало - приятели и колеги на Софи Маринова. Разбира се, гласовитата певица е изпратила лична покана до голяма част от колегите си, сред които Глория, Джена, Галена, Тони Стораро, Фики, Славка Калчева, Илиян и др. Преслава и нейният приятел Павел пък са кумове на щастливата двойка.

На сватбата се очаква да дойде и Кубрат Пулев с половинката си Андреа. Сред поканените има още няколко видни спортисти, както и политици, на които Софи често пее.

За сватбено пътешествие все още не са мислили и май ще им се размине покрай многото ангажименти на Софи. С кумовете Преслава и Павел обаче се уговорили, че при първа възможност и дупка в графика с участия на двете певици, ще заминат заедно на почивка в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    10 3 Отговор
    Събитието на годината.
  • 2 Милко Калайджи

    10 3 Отговор
    Кой шъ пеи????
  • 3 Грую

    5 1 Отговор
    Ама не го разсейвате така, че ще изгуби форма и ще стане боксова круша на Джошуа!
  • 4 Извинявам се!

    5 4 Отговор
    С интерес прочетох, за моята любимка Софка.....!!!!!
  • 5 Баш Майсторът

    7 0 Отговор
    Семейсто отиват на сватба:Първи работен ден,след сватбата,колежка на жената:Е,разказвай,как беше?Тя:Супер си изкарахме...Казвай де-нетърпелива е колежката:Ами,мен ме жасаха,а моят го пребиха...Тая седмица,пак ни канят,то аз съм навита,ама на моя не му се чува,.........