Last news in Fakti

5 Март, 2019 10:17 7 152 5

Вениамин преживя жестока лична трагедия, но намери утеха в музиката (ВИДЕО)

  • вениамин димитров-
  • гласът на българия-
  • михаела филева-
  • скандау

Талантливият бургазлия завладя журито в "Гласът на България"

21-годишният Вениамин Димитров от Бургас успя да завладее журито по време на кастингите на тъмно в музикалното шоу „Гласът на България”. Бургазлията пресъздаде по уникален начин популярното парче на Тото от група „СкандаУ” – „Чужди устни”.

Младият мъж сам преработва аранжимента на песента и пуска акапелно изпълнение в собствения си канал в YouTube, пише flagman.bg.

Бургазлията показва истински кураж, след като преживял жестока трагедия в личен план. Въпреки всичко той е решил да продължи напред, като сила за нов живот му дава именно музиката. 21-годишният младеж разказа пред камерите, че преди време чичо му е бил убит, а в следващите шест месеца губи цялото семейство от страна на майка си. Баща му работи в Холандия и се налага той бързо да заеме мястото на мъжа в семейството.

Стресът и напрежението обаче не му се отразяват добре. Започва да получава паник атаки и няколко месеца се налага да живее на антидепресанти.

„После си казах, че не ми трябват хапчета, а нещо, което да промени живота ми”, споделя бургазлията, който намира спасение в музиката. Бургазлията продължава напред в отбора на Михаела Филева, въпреки че треньорите Камелия и Влади Ампов-Графа също се обърнаха на изпълнението му и го искаха в музикалния си тийм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лютви Местан

    4 5 Отговор
    Не е добре, да стигаш до сърцата на хората с личните си драми. Това е добра стратегия, доказано работеща, умилителна в очите на нежния пол. Вени, ти нали не му повярва - моля те! Това е инструмент, и той умело го използва, защото знае, че е симпатяга
  • 2 гост

    5 0 Отговор
    Факт, че това е изпълнение с много чувство, много оригинално, много добре изпято от непрофесионален певец. Много от хората имат подобни драми в живота, за съжаление, просто с неговата се обяснява това, че е емоционален. Повечето момчета никога не биха си признали, че са били на антидепресанти и е похвално да го казва открито, за да се види, че не е страшно да си в подобно положение и има път напред.
  • 3 Тъпан Аров

    5 0 Отговор
    Добре пя момчето.Да е живо и здраво и да продължава напред , въпреки трудностите ,
  • 4 Фактите

    2 0 Отговор
    "Чужди усмивки", ама няма значение...
  • 5 Гост 2

    0 0 Отговор
    Мисля,че има талант и трябва да го развива.Много съжалявам за това което му се е случило,живота е такъв пълен с изненади понякога лоши, понякога добри. ):