12 Март, 2019 14:05 47 715 53

Секси баба изпоти водещия на "Стани богат"

  • михаил билалов-
  •  цветелина цветкова-
  •  монтана-
  • участничка-
  •  секси баба-
  • водещ-
  • стани богат

Шармантната участничка впечатли всички с интригуващата си житейска история

На стола срещу водещия на "Стани богат" сядат какви ли не участници. Понякога мераклиите за бързи пари изненадват с големи знания, друг път пък с фрапиращата липса на обща култура.

В деня на жената — 8 март — на горещия стол на "Стани богат" седна една красива българска баба, която успя да заинтригува както публиката, така и Михаил Билалов.

С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа секси бабката от Монтана скри шапката на Билалов и зрителите на предаването. Освен това тя има и доста интересен житейския път.

Тя се казва Цветелина Цветкова.

"Голям приключенец съм. Но не е нужно да ходиш далеч или да търсиш някакви специални неща, които да те доведат до приключението. Това може да се случи и в малките неща", каза тя пред Билалов при представянето ѝ.

Той я попита какво е чувството да гледа двете си внучета, а тя му отговори: "Не е приключение да гледаш две внучета. Това е щастието. Едната е на две, а другата всеки момент ще навърши пет години".

Преди да започне битката за 100 000 лева Цветелина, която изглеждаше като млада дама с красива фигура и зашеметяваща прическа, сподели, че е посещавала редица страни, сред които Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Гватемала, Колумбия, Мексико и други.

"Екзотиката ме влече, както и пикантната храна", сподели красивата баба.

Тя разказа и за едно доста странно преживяване, което е имала: "В Бали отидох да посетя едно местно погребение, защото ми казаха, че е интересно. Представях си го много романтично, защото ми бе обяснено, че ги изгарят на клади. Беше по-различно, защото си го представях по друг начин, а те ги изгаряха с газови горелки, но бе интересно приключение".

Цветелина бе в студиото с дъщеря ѝ Силвия, която по нищо не ѝ отстъпваше по хубост. Щерка ѝ поясни, че е стоматолог, а подкрепа бабата от Монтана получаваше и от приятелката ѝ Драгомира, пише Блиц.

Шармантната баба с лекота спечели пет хиляди лева, но препъникамък за Цветелина се оказа въпрос номер 12, който бе за 10 хиляди лева.

Той бе: "Как англичаните наричали жените, работещи във фабриките за муниции през Първата световна война?". Възможните отговори бяха "амазонки", "спартанки", "лъвици" и "канарчета".

Тук Цветелина не се поколеба и тъй като бе използвала всичките си жокери реши да се откаже. Извън играта ѝ тя маркира отговор "канарчета", който се оказа верен.

Все пак секси бабата от Монтана си тръгна с пет бона печалба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    158 15 Отговор
    Това новина ли е? Имам телевизор, не е необходимо да ми разказвате стани богат.

    Коментиран от #8, #47

  • 2 Bubbles

    51 77 Отговор
    Пишещите "статии" лелки в тоя сяйт явно имат някакъв як комплекс от това че вече са стари чанти.
    Колкото и да пишете за секси баби, горещи лелки и как едикояси била мега яка на 65, си оставате дърти, а жени на тя години както и тая за която става дума в текущата статия стават само за кухнята!

    Коментиран от #7

  • 3 коравия

    92 22 Отговор
    На тази баба,само мога да и подам "Дядовия"
  • 4 Голям Слон

    68 7 Отговор
    И на колко години е тази "баба"? Че и познавам една такава, която е баба, но е на моите години. Пък аз до дядо още не съм я докарал с моите 43...
  • 5 Мангау се ядоса..!

    69 6 Отговор
    Далеч тази баба е съвестна баба, гледа си внучетата, българска възпитана баба, която не се излага, като невидяла кифла...! Само косата и стои малко изкуствено, но цвета е супер...!!!
  • 6 onq s konq

    59 4 Отговор
    Аз това предаване съм го гледал няколко пъти,но всичките "случайно",при това доста отдавна.МОЯТА ИДЕЯ е за нещо МНОГО ПО ИНТЕРЕСНО,което съм сигурен че ще залепи на ТВ-то поне 10 пъти повече зрители -с 2 думи АНТИПОД с наименование "СТАНИ БЕДЕН"!В него ще участват БОГАТИ И СВРЪХ БОГАТИ ,които ще губят толкова повече пари,колкото са и по-трудни отговорите.А съм сигурен че мераклии ще има достатъчно,защото между тая прислойка има жестока борба ЗА ПОКАЗНОСТ и АМБИЦИЯ ЗА ДОКАЗВАНЕ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ЧЕ СПЕЧЕЛЕНИТЕ МИЛИОНИ НЕ СА ПЛОД НА "ДАЛАВЕРА",А НА "ЗНАНИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ УМЕНИЯ"!Което пък си има и своята цена.
  • 7 омфг

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "Bubbles":

    Те не пишат, те само копират от другите сайтове.
  • 8 Ломпев

    73 16 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Откак го няма Ники Кънчев предаването е почти "култово", преди беше някаква посредствена помия с онзи лукав "араб" :- ) ) докато сега е приятно за гледане предаване за обща култура, дори и Аз, повърхностния сноб го гледам от време на време
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 389

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Крис":

    Не мой с лошо.Толкова си може.
  • 13 гост

    65 3 Отговор
    Една жена е баба единствено и САМО за своите внуци и за никой друг! Каква е тази "Журналистика"! Нямам думи!

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Майло

    10 9 Отговор
    Много ще ми бъде интересно, да излъчат, ненаситна баба, как се нахвърля върху младеж....!!! Моля, моля, получавате това прелюбодейци, което сте си надробили...! Нападаш на ром а живееш с ром...! Има една игра на карти,, Глупакът,,...! И ти си като не видял, че полудял, старите месища...!Който унижава, ще бъде 100 кратно унижен....! Писна ми от такива като вас, хем виновни, хем гледат други да правят виновни...! Играете си с здравето и нервите на хората, особено мангау....!!!!
  • 16 стара новина

    35 9 Отговор
    Тази баба знаеше отговорите. Кой помни, кога е извършен атентата 1925г(аз пак го забравих деня)? Дайте статийка за вчерашната, с богатата обща култура, дето не я слуша главата.

    Коментиран от #45

  • 17 незнайко

    40 3 Отговор
    Много красива и умна жена !!! Гледах с удоволствие нейната игра !!!

    Коментиран от #21

  • 18 Bubbles

    12 16 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Една жена става ЛЕЛЯ като навърши 30 и Баба като навърши 55 за ВСИЧКИ!
    Или викаш на някоя 80 годишна 20 годишните да й викат како?
    Тая еманципация съвсем ви пощури!
    И понеже предполагам че си някоя стара чанта, да ти кажа - За това сте виновни вие самите, щото от все по-ранна възраст почвате да се клепате с всевъзможни гримове, пудри, червила бои и пр. Повечето от вас изглеждат така сякаш имат не кожа а балатум и логично момичета на по 16-17г. наклепани по тоя начин изглеждат като лели на по 40 и нагоре години.
    Факт е че благодарение на това още на 25г. една доста голяма част от момичетата вече изглеждат изхабени(разбирай го буквално), тък като многото химии убиват много от клетките на кожата и тя започва да старее много по-рано, плюс че почвате да правите секс все по-рано някои още на 11-12(ДА ТОЧНО ТАКА), това също оказва огромно влияние и съвсем скоро благодарение на тия глупости света ще се сблъска с един огромен проблем, оставям на теб да се сетиш какъв е той.

    Коментиран от #22, #30, #43, #50

  • 19 Шаран БГ

    28 3 Отговор
    Предаването е една игра закупена отнякъде ! Интересна е с опознавателния си характер и не всеки може да я гледа. Който я гледа редовно на телевизора си, не е длъжен да чете горенаписаното. На мен лично ми е още мъчно за " Минута е много" на Петър Вучков. То бе много добро !! Завиждам на г-н М.Билалов за железните нерви , с които издържа всякакви дрънканици на незнаещите отговорите.Може би това влиза в задълженията му....... !? Много неприятна и лоша е звуковата картина зад кадър на това предаване. Като звук и сила на звучене !!! Когато човек очаква да научи нещо по-вече при даден въпрос, гласът на водещия се заглушава от гръмко бучене и думкане на тъпани. Когато представя следващия участник - също.. Отвратително е ! Поне да намалят силата на звучене. И други страни са я закупили тази игра и я играят, но такова тропане и думкане там ,ако го има , е силно приглушено !!!!
  • 20 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    21 6 Отговор
    ИМАТЕ ЛИ БАБИ.....ИМАТЕ ЛИ БАБИ.....ИМАТЕ ЛИ МЛАДИ БАБИ,ДАЙТЕ ГИ НАСАМ........ОООХХХ....КОТЬООООО......
  • 21 PlimP

    16 0 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    на въжето ли да я качим ако не беше красива?

    Коментиран от #27

  • 22 Голям Слон

    17 2 Отговор

    До коментар #18 от "Bubbles":

    Най-хубавата възраст за жената е между 30 и 40 години. Какви лели и какви баби те гонят на мен специално не ми стана много ясно.

    Коментиран от #26

  • 23 психолог

    6 9 Отговор
    тая е изкукуригала т.е.изперкала т.е.откачалка

    Коментиран от #29

  • 24 Ммм даааа

    20 2 Отговор
    Тази в края на играта й бая я тресяха хервите, чак косата й вибрираше. Въпросът за атентата беше сравнително лесен. По-възрастните играчи определено имат по-богата обща култура, което до голяма степен е в резултат на доброто обучение преди демокрациятра и на липсата по онова време на фейсбук и чалгата.
  • 25 ХХХ. До НОМЕР 16

    10 7 Отговор
    ПРАВИЛНО! ТАЗИ "СРЕКСИ БАБА" ЗНАЕШЕ ВЪПРОСИТЕ.ТЯ НЕ МИСЛЕШЕ И НЕ
    РАЗСЪЖДАВАШЕ ВЪРХУ ТЯХ! ПРИЛИЧАШЕ МИ КУКЛА БАРБИ. ТЯ СЕ КЕФИ ОТ
    ПИКАНТНАТА ХРАНА И ДА ГЛЕДА КАК ИЗГАРЯТ НА КЛАДА ХОРА!
    НО НАЛИ СМЕ ОВЦЕ,НЯКОЙ НАПИСА, ЧЕ Е СЕКСИ И УМНА И ВСИЧКИ ГО
    ПОДЕХА.
  • 26 Bubbles

    7 13 Отговор

    До коментар #22 от "Голям Слон":

    Това е най хубавата възраст при мъжете, при жените е между 20 и 30
    После вече стават лели, не за друго а заради тоновете гримища, пък и природа.
    Нали знаеш още от време оно хората какво са казали? Жена до 30, после стара чанта!

    Коментиран от #28, #48

  • 27 До комплексарката

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "PlimP":

    Не. На апаратурата. Да помпа.
  • 28 Чичо

    21 2 Отговор

    До коментар #26 от "Bubbles":

    Млад си и си глупав. Една жена не е ли навършила 35 год няма защо да спиш с нея. Най-добри са между 35 и 50 г. И изглеждат в телата като на 25. Е да , които се поддържат. Говоря от опит. И аз така мислех някога. Сега съм над 50. Но ти пожелавам сам да се увериш в това. Успех.

    Коментиран от #41

  • 29 Бай Х

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "психолог":

    Чакай да ти дам точната дума. И тя е като теб: изпращялка
  • 30 Дама

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "Bubbles":

    Само в България е прието обръщение като : бабо, лельо, како, стрино. Може би и в Турция. По света се употребява Г-жа.

    Коментиран от #32, #40

  • 31 trol

    1 1 Отговор
    дъртака се надървил бряхххххххххх
  • 32 kral

    4 5 Отговор

    До коментар #30 от "Дама":

    тогава вместо госпожо ще казваме -ДЪРТАЧКО

    Коментиран от #49

  • 33 Билалов

    4 1 Отговор
    Е пич, всякакви търпи и ги напътства.На моменти музиката е много силна.Несе чуват гласовете на водещия и играча!????
  • 34 Мишо

    2 1 Отговор
    Не пий вода потен!
  • 35 шефа

    1 10 Отговор
    Хубави джуки има.Става да ми извърти един м...........т на дъртата наденица.За друго сигурно вече е свършила мъзгата. СТАРА ЧАНТА.
  • 36 Баба на 57 г

    6 3 Отговор
    До коментар#30-Дама. Тези обръщения:бабо,дядо,како,батко и т.н.т.,да не ги изброявам всичките ни отличават,нас българите,като нция. Много ми е приятно,когато малко дете ме срещне на улицата и ми каже бабо,защото аз съм си баба исе чусвам,като такава.Самата аз имам двама внуци-на 11 и на 6г.А,що се отнася до Турция,била съм там и там ги има същите обръщения,както при нас. Имаги също и в Македония;заСърбия не ссъм много сигурна,но може би и там ги има. Общо взето, тези обръщения са горе-долу за територията на целият Балкански полуостров. Така,че нямя нищо обезпокояващо някое детенце да ме нарече бабо,дори се гордея с това,че съм достигнала възрастта на бабите! Така,че нека бъдем ре са листи-всяка възраст с времето си.
  • 37 Дядото

    5 5 Отговор
    Наборе.... може ли малко да ти го дам оня мекио, да го милваш по главата, да го гнявиш... и после да го пуснеш малко да лази... вътре у тебе...!? :)
  • 38 букова глава

    11 0 Отговор
    Публикувайте клип с кухата кратуна дето участва в предаването на 11 и 12.03, тая е УНИКАЛНА!!!!!УНИКАЛНА!!!!

    Коментиран от #39

  • 39 букова глава

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "букова глава":

    Само да напомня,че е завършила СУ,алооооо професорите това ли ви е продукцията?
  • 40 Bubbles

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Дама":

    Поинтересувай се какво имат предвид британците като кажат ¨The old dragon¨.

    Коментиран от #52

  • 41 Bubbles

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Чичо":

    Предполагам че си прав, когато навъртя годинки може да ми се сторият привлекателни. :)
  • 42 Катерач

    3 1 Отговор
    Искам Катерина да задава въпроси на Мишо!? Много ще стане интересно!?
  • 43 ами

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Bubbles":

    и ти си най обикновен миризлив п-ст, при това откак си се родил, без значение на колко си години. И че нито млади, нито дърти не ти пускат!
  • 44 Petko

    5 3 Отговор
    Баба трепач! Който не е имал любовница на 50 години и не е карал BMW не е живял.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Фройд Ебенщайн

    3 2 Отговор
    Абе само като й видях косата, диагнозата ми стана ясна. Ку-ку.
  • 47 Ганьо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ама аз нямам !!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "kral":

    Добре, г-н Дъртако-Импотент
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Макрон

    1 0 Отговор
    Видяли сте вие баба....
  • 52 gost

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Bubbles":

    Нещо огнено,тайнствено което може да те отнесе в облаците!!!!!!
  • 53 шефаА

    0 0 Отговор
    ОБИЧАМ ТЕЗИ БАБИ ЗАЩОТО СА ВРЕЛИ И КИПЕЛИ В ЖИВОТА.СКОРО ЕДНА ТАКАВА БАБА МИ РАЗКАЗА ИГРАТА.ДВА ТЕКА И ПРАСНАХ И МЪЗГА КОЛКОТО ЩЕШ.И НАКРАЯ ГО НАМЪКНА В ДЕСЕТКАТА. НАПРАВО МЕ РАЗПИЛЯ.ТАЗИ ВЕЧЕР ПАК ШЕ ИМА КЛАТЕНЕ.ПОДГОТВИЛ СЪМ СЕ ЗА МНОГО РАБОТА ЗАЩОТО М Е ГОТИНОООО.......