7 Май, 2019 16:42 13 458 4

Бившата на Иво Андреев му нанесе жесток удар

  • иво андреев-
  • тв водещ-
  • бивша жена-
  • виолета асенова-
  • издръжка-
  • дете-
  • син-
  • първороден син-
  • второ дете

Тв водещият не желае и да чува за някогашната си любов, която днес свързва само с проблеми

Телевизионният водещ Иво Андреев, който някога водеше прогнозата за времето в няколко различни телевизии, пати много от бившата си половинка, пише таблоидът "Уикенд".

Въпреки че в момента той се носи на крилете на щастието, защото отново е баща, синоптикът се е видял в чудо заради някогашната си любов.

Иво Андреев отново се е задомил и дундурка бебе на около 5-6 месеца, пише жълтият вестник и допълва, че наскоро синоптикът е бил забелязан да бута бебешка количка из един от столичните молове, облечен доста небрежно.

42-годишният Иво се разхождал безцелно по етажите, но сам - без майката на бебето. След 20-минутна обиколка, плачът от бебешката количка се засилил и Андреев излязъл на чист въздух пред входа на търговския център. Там той извадил бебето от количката, взел го на ръце и мушнал в устата му биберон, за да го успокои.

Както изглежда, Иво е грижовен родител с второто си дете, но това не може да се каже за първородния му син Никола, коментира изданието.

11-годишното момче е плод на любовта му със спортната журналистка от Нова телевизия Виолета Асенова и учи в столичното училище с преподаване на руски език „Александър Пушкин”. Двамата с Иво се запознали именно покрай работата си в телевизията, а Вили бързо се влюбила в елегантния купонджия.

Макар че му родила син, те така и не стигнали до олтара. Приказката им приключила доста бързо. Според колеги на тв звездите, бащинството успяло донякъде да промени заклетия бохем, който преди раждането на Никола предпочитал шумните компании и алкохола. Иво къпел бебето, сменял памперси и обичал да разхожда сина си из столичните паркове.

След драматичната им раздяла, Иво и Вили започнали люта битка за правата над Никола, която спечелила майката на новороденото. В началото, след бурната им раздяла, Андреев се запънал и не искал да плаща издръжка за малчугана, за каквато настоявала Асенова. Тя наела за адвокат главния редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов, който бе адвокат по бракоразводното дело на бившата водеща Вихра и тв продуцента Иван Христов. Благодарение на устатия адвокат съдът присъди баснословната издръжка от 1000 лв. за бившата жена на Христов.

Първоначално Виолета поискала от Андреев да плаща 500 лв. за малкия Никола, но съдът отсъдил доста по-малка сума, тъй като доходите на Андреев в телевизията не били чак толкова големи. Разочарована от несполучливия си брачен опит, тв журналистката повече не се обвързала с друг мъж и останала да живее сама със сина им. Днес 11-годишният Никола е бъдеща спортна надежда по бойни изкуства, а Иво поддържа близки отношения с него, макар че не иска и да чува за майка му. След разрива между Виолета и Иво, кариерата на синоптика тръгнала надолу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Serj

    16 1 Отговор
    СтраОтна новина!
  • 2 Цецо

    6 3 Отговор
    Нещо с издръжката не ми стана ясно?!? Хем плащал баснословната сума от 1000 лева, хем съдът бил отсъдил доста по-малка сума от 500 лева...?!? :)))

    Коментиран от #4

  • 3 Оля

    3 1 Отговор
    Към коментара на Цецо. Не е чел внимателно. 1000 лв. е отсъдено да плаща Иван Христов на Вихра.
  • 4 ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Цецо":

    Тя искала 500, съда определил доста по малко, понеже бил скъсан....??? Но благодарение пак на някой си Жоро Игнатов, пак този СЪД постановил 1000!!!!!ако може да разбереш добре, понеже аз не мога.... ХАХАХА.... Добре, че не хванала адвоката на тази СУШИ ( на кобрата), че можеше да плаща и милион... ХАХАХА..... ХАХАХА..... Колко е жалко да пишеш нещо, което не знаеш, и взимаш страна, и на 3 ракий в кръчмата раздаваш пари на ляво и дясно, без да помислиш малко..... И по сегашния закон се дължи 1/4 от дохода, на който те осигуряват...... 1/4 от 650 лева е 162,50 лева.......... А за да плаща 1000, щом съда така е казал, значи Андрю взима 4000 лева!!!!!!, което малко ме съмнява..., не малко де........