Last news in Fakti

9 Май, 2019 11:41 5 394 5

Наталия Гуркова разказа за застреляния си съпруг

  • наталия гуркова-
  • съпруг-
  • убит-
  • застрелян-
  • джордже михалевич

Вдовицата даде специално интервю, в което разказа за новото начало след смъртта на съпруга си

Наталия Гуркова живее втори живот след смъртта на съпруга си. Бизнесменът Джордже Михалевич бе застрелян в колата си в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември 2018 и оттогава бившата миска жалее за огромната загуба в живота си.

Сега обаче тя е решила да започне живота си отначало. Тя живее в София сама с двете си деца след смъртта на диамантения бос. Неслучайно започна да води и свое предаване, както и да приема покани за различни фотосесии. Най-накрая реши да проговори и да каже подробности от случилото се миналата година.

"Миналата година, през септември, животът ми се преобърна за втори път. Още в началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз живея в България от няколко години, а съпругът ми пътуваше между държавите, но вече беше решил да не живее в ЮАР. От април месец бяхме в Европа - най-напред в Черна гора, после във Франция, септември бяхме в България, за да изпратим на училище дъщеря ни и малкия на детска градина. Ден след това мъжът ми замина в ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската служба. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама... Беше толкова ужасно, че не можех да повярвам, че е истина", разказва Наталия пред "Ева".

Красавицата заяви това за живота си до тук: "Да, започвам отначало живота си. Но вече с две деца, това е разликата. Когато преди 10 години се омъжих за Джордже и взех решение да замина с него за ЮАР, където той е роден и живее, започнах живота си пак отначало, на чисто. Когато си млад и влюбен, е лесно да си вземеш куфара и да заминеш на другия край на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах достатъчно работа заради опита и името, което си бях създала. Тук оставих семейството си и приятелите, които толкова обичам...".

Гуркова обаче е категорична, че любовта си заслужава жертвите и казва: "Джордже е моята голяма любов."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    4 5 Отговор
    Гнусно!
  • 2 Ники

    15 5 Отговор
    Ами не са хубави тия неща .. обаче то се мисли като си хващаш мъж ... ясно е , че е бандит тоя тип съмнителен бизнесмен .. вероятно с контрабанда на диаманти ... а тия бракове с аз живея тука а той в ЮАР ... не ги разбирам ... смисъл всеки си носи последствиата от изборите дето е направил ...
  • 3 откровено казано

    13 1 Отговор
    Дреме ми за Гуркова,дреме и и на Гуркова,за мен.
  • 4 Боже6767

    14 0 Отговор
    Да не се прави на светица че незнае и не предполага с какво се е занимавал съпруга и.То голямата и любов са парите му.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.