Last news in Fakti

29 Май, 2019 14:56 5 086 13

Известна водеща разкри, че е жертва на сексуален тормоз

  • сексуален тормоз-
  • тормоз-
  • посегателство-
  • жертва-
  • елън дедженеръс-
  • водеща

Елън Дедженеръс сподели, че доведеният ѝ баща я е подложил на сексуален тормоз

Известна водеща разкри, че е жертва на сексуален тормоз - 1
Снимка: БГНЕС

Американската ТВ водеща Елън Дедженеръс разкри, че е станала жертва на сексуален тормоз и сподели надеждите си нейната история да вдъхне кураж на онези, които се страхува да говорят.

Водещата сподели историята си в откровено интервю пред Дейвид Летърман. Тя разказа, че майка ѝ Бети Дедженеръс се е омъжила за "много лош човек", който се е възползвал от Елън, когато тя е била тийнейджърка.

Елън твърди, че доведеният ѝ баща изчакал докато майка ѝ излезе, след което казал на 15-годишното момиче, че трябва да опипа гърдите ѝ, понеже усетил бучка в гърдата на майка ѝ, заради което трябва да "прегледа" и нея.

Водещата споделя, че все още е бясна на самата себе си, за това че е била твърде слаба и не му се е опълчила още тогава. Тя допълва: "Това е една ужасна, ужасна история и единствената причина, поради която я споделям е, че искам и други момичета да не допускат това да се случи с тях."

Елън добавя: "Ние, жените, не се чувстваме достойни или сме твърде уплашени, за да надигнем глас. Страхуваме се да кажем "не". Това е причината, поради която смятам, че е важно да говорим за това, защото има много млади момичета, а дори няма значение на колко години си, за да ти се случи нещо такова."

Дедженеръс казва още, че се ядосва на това, че дори когато жертвите съберат смелост да проговорят, не им се вярва, но тя пък смята, че е крайно време и жените да имат собствен глас и сила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай де бе

    54 0 Отговор
    И аз и моето семейство сме подложено на психически тормоз от гей-парада в София. На кого да се оплача??

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Циник

    32 2 Отговор
    Кой би тормозил тоя "футболист" от снимката?!
  • 4 Скучаещ

    29 2 Отговор
    Моля ви, аз съм просто момче и искам нещо да ми обясните. Какво значи точно "сексуален тормоз"? Че е била опипвана в училище ли? Че някой батко й е пипал гърдите ли? Или дори чичко ако е била на 3 бири? Връзвана и бита ли е била когато това е ставало?И че не била казала, щото я било срам ли? Стига глупости. Това са нормални отношения при момчета и момичета на тези години. Тя е изявена лесбийка, женена е за жена. Лош пример за останалите. Опит за търсене на обяснение. Ако всички натискани в младостта си момичета бяха станали лесбийки , то отдавна да сме се затрили. Стига глупости, моля ви!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мдааа

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пепа Русо":

    Както знаете в Швейцария приеха закон за сексуалната равнопоставеност. Скоро и в ЕС ще има такъв. Как ще се разбирате за часовете и поредноста на парадите със, содомити, герантофили, педофили, и др. със други сексуални предпочитания ? А и според швейцарският закон всеки със своите предпочитания може да съди всеки ако ае почувства обиден. Това не Ви ли се струва малко в повече ?
  • 7 Мдааа

    5 0 Отговор
    Моля след като се приемат Всички ЕвроАтлантически ценности, не се очудвайте на герантофил който копае в гробище. Просто.............. ( знаете какво ще прави).

    Коментиран от #11

  • 8 Табадътко

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Брат ми":

    Според ЕП официалното наименование на лице от третия пол е - ТО .
  • 9 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    КАКЪВ ТОРМОЗ ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ ??? ПО МОИ НАБЛЮДЕНИЯ ОБИЧАТ : ФИНАНСОВ; КОМФОРТЕНСКИ; СЕКСУАЛЕН ; РОБСКО-СЛУГИНСКИ; МИДИЦИНСКО -ПСИХИАТРИЧЕН И И ГЛАВНО ДА Е ДАЛЕЧ ОТ РОДЕНИТЕ ОТ ТЯХ !!!!!!!!!????????????
  • 10 Сънчо

    1 0 Отговор
    Факт е, че подобни неща се случват на децата от някой "вътрешен" човек.Много е просто-него никой не го подозира, а детето се срамува и страхува да разкаже.Психопрофилът на подобни мераклии показва, че в голям процент от случаите са все "втори бащи".Посочвам като пример "Лолита" с автобиографичен нюанс.Така че, не се учудвайте.Според мен казва истината.
  • 11 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мдааа":

    Няма да се учудим, герАнтофилите обикновено копаят герани.
  • 12 Любопотна

    2 0 Отговор
    Тя беше обратна
  • 13 Бюрек Капутов

    0 0 Отговор
    Абе лесбо, кой те бръсне тебе за слива. Буквално защото сливата ти е само за украса.