Last news in Fakti

30 Май, 2019 10:07 4 042 9

Даниел Петканов отказал работа в 2 телевизии, за да...

  • даниел петканов-
  • работа-
  • телевизия-
  • почивка-
  • семейство-
  • син-
  • александра петканова

Лудия репортер е в творческа почивка и не бърза да си намери работа

Откакто вече не работи за Нова телевизия Даниел Петканов е на гребена на емоциите заради хубавите поводи в личния му живот. В края на януари съпругата му Алекс Богданска роди и го направи баща на момченце. От тогава насам водещият е по-щастлив от всякога.

Семейният живот в момента е твърд приоритет за Петканов, защото междувременно стана ясно, че той е отказал две много примамливи предложения за работа в телевизия, пише "Уикенд".

"Това, че не работя в момента, ми дава много свобода. Нямам работно време и това ми позволява да съм до сина си. Отхвърлих две предложения за работа от големи телевизии, защото искам да съм до Александра и Габриел", признава той в интервю за изданието и добавя, че има желание да е повече време със сина си и майка му.

Батман🦇 и Не Батман 🐵

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на Май 29, 2019 в 12:59 PDT

"Александра даже е готова за второ дете, което може само да ме радва, защото аз също искам да имаме второ, дори и трето. Стремим се да прекарваме максимално време с малкия".

Любопитна подробност, която навярно ще учуди мнозина е, че Александра и Даниел не разчитат на бавачка в отглеждането на сина си, а само и единствено на собствената си отговорност и организация, за разлика от много други родни знаменитости, които поверяват грижите за наследниците си в чужди ръце.

🐼🐻🐼

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на Май 14, 2019 в 1:17 PDT

"Нямаме жена, която да ни помага за сина ни. Сами си го гледаме, а когато имаме ангажимент, го оставяме на моята майка, която съчетава работата си с помощта за малкия. Между нас има хармония и самото дете е много спокойно.

Ние много добре се разбираме кой кога да го гледа. Много хора се чудят как може нашият младеж да е толкова спокоен, но когато има любов, разбирателство и спокойствие, детето е спокойно. Вярвам, че има една сила, която е по-силна от всичко, по-силна е от омразата, от изневерите, лошите спомени, негативната енергия и негативните коментари", открехва за още подробности от най-интимния си свят журналистът.

Мечо Пух🍯 и Прасчо🐽 😃❤️

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на Апр 6, 2019 в 2:18 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онуфри

    30 1 Отговор
    Гледам няма ги рогата. На почистване ли са?
  • 2 Радо

    13 2 Отговор
    Явно има проблеми с калция и затова не са му поникнали.
  • 3 бббббб

    15 1 Отговор
    Местим ли?
  • 4 Истината съм аз

    19 3 Отговор
    Модерна двойка ....той клоун тип джендър и лъжа и болна глава
    ...тя ку@ветина хванала някъв тъпак защото няма кой да и дава пари вече не се продава
    Дефакто измет...
  • 5 Гадател

    4 1 Отговор
    По добре, че няма бавачка, иначе ако остане по- свободна...
  • 6 С дрехите на мама...

    9 1 Отговор
    Такъв специален журналист, как няма да откаже....!
  • 7 гост

    6 1 Отговор
    Няма работа, пари няма за нови дънки. А рогата, вероятно ги маха на фотошоп, то с такава шавлива въртиопашка няма къде да ги прибере. Радвай се още някой месец, може и година и след това го чака стадартното за подобни връзки, развод, отнемане на жилище и регулирани свиждания с детето. С такова женско няма какво друго да е.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    много хубава жена има този дани петканов
    може да е всякаква ама вечерта си ляга при него
    а и сина му е готин да са живи и здрави