Last news in Fakti

10 Юни, 2019 10:12 3 456 5

Българската любовница на британски режисьор преби вдовицата му

  • българка-
  • любовница-
  • вдовица-
  • съд-
  • дело-
  • режисьор-
  • кино-
  • филм

Българката е осъдена за нападение и грабеж

Българската любовница на британски режисьор преби вдовицата му - 1
Снимка: Shutterstock

Българка, която твърди, че е имала връзка с известния британски филмов режисьор Майкъл Уинър, е обвинена в нападение над вдовицата му и грабеж на над 150 000 паунда бижута, творби на изкуството и пари, пише Метро.

48-годишната лична треньорка Гергана Георгиева (Gurgana Geuorgoieva) е обвинена в това, че се е маскирала, включително с перука, по време на нападението с взлом на апартамента на Джералдин Уинър на 9 октомври. Вдовицата била пребита с метален стълб, удряна с чайник и вързана по време на обира.

След престъплението полицията обяви награда от 10 000 паунда за информация, посочвайки, че откраднатите артикули включват диамантена висулка с форма на сърце, пари в брой, включително евро, и картина на базиликата "Свети Марк“ във Венеция от художника Франц Ричард Унтербергер.

На изслушването в Уестминстърския съд в събота стана ясно, че всички откраднати предмети, освен един, вече са възстановени. Българо-британката Георгиева, която твърди, че е имала интимни взаимоотношения с г-н Уинър между 1999 и 2002 г., е арестувана в четвъртък и е обвинена в петък, съобщава Скотланд Ярд.

Според обвинението Георгиева, която живее в апартамент в Ръсел роуд, Холанд Парк, западен Лондон, е откраднала ценни вещи на обща стойност 150 000 паунда. Тя не е присъствала на краткото изслушване, по време на което прокурорът Манджит Махал очерта делото срещу нея. Окръжният съдия Маргот Колман я задържа в ареста и ѝ каза, че тя ще се яви на 5 юли в съда.

Режисьорът Майкъл Уинър, който направи повече от 30 филма, включително и сериала блокбъстър Death Wish, почина на 77 години в дома си в Кенсингтън през януари 2013 г., след като дълго страда от чернодробно заболяване.

След смъртта на Уинър, съпругата му, бивша танцьорка, за която се оженил през 2011 г., каза в изявление: "Майкъл беше прекрасен човек, блестящ, забавен и щедър. От живота ми излезе светлина." По време на кариерата си режисьорът преоткрива себе си като критик на ресторанти, а появата му в реклама за автомобилна застраховка направи изключително популярна фразата: "Успокой се скъпа, това е реклама “.

Той също така основава и финансира полицейския мемориален тръст след убийството на депутатката Ивот Флечър пред либийското посолство в Лондон през 1984 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин без колело

    5 4 Отговор
    Хрониките на евразия
  • 2 смоко

    5 8 Отговор
    Браво! Бой и крадене му е майката - това и е в семката!
  • 3 Едва ли някой е очаквал друго

    8 9 Отговор
    С това е известен Ганчо по света-грабежи, побоища кражби убийства и всякакви зулумлуци. Никакъв принос към човечеството, пълна загуба на биоматериал...
  • 4 Иво

    4 3 Отговор
    Ха така, Гирганчеее! Първо - духане и вдигане на краката, после - бой, грабежи и палежи !!! Мръсните капиталисти - няма да си живуркат безнаказано, я ! Виж как беше по- рано у нас - всичките - равни / без ЦК и Политбюрото... и цялата рода.... /- нямаше грабежи, нямаше палежи .... А сега - к`во е това, а?
  • 5 Луд

    1 0 Отговор
    Тя е била на 28 години ,а той на 62.И после казват ,че българките си лягат със старци за пари.Ами не е вярно.