Last news in Fakti

13 Май, 2012 16:31 940 1

Ути: Има толкова несготвени неща

  • ути бъчваров-
  • вкусно-
  • готвене-
  • ястия

 "Имаме толкова хиляди идеи и толкова несготвени неща все още", призна Ути Бъчваров, който днес отбеляза с приятели в парка на Военната академия 15 години в ефир на "Бързо, лесно, вкусно", предаде БГНЕС.

"Светът е много разнообразен и разнолик и е хубаво да се опитаме не да го сготвим целия, но поне да го целунем с устни", добави кулинарният водещ с усмивка. "Аз съм готов, а и като гледам и моите приятели и зрители на БНТ са готови да изядем още едни 15 години "Вкусно" по простата причина, че самият аз съм много инициативен човек и както се казва сънувам храна и това личи и в предаването", каза още Ути.

"Човек, ако умее да готви по няколко начина - с хубави продукти, за хубави хора, с хубави питиета, с интересни, сочни, вкусни, любовни, романтични, люто-кисели и сладко-кисели думи, няма как да повтори една рецепта. Аз смятам, че съчетавам всички тези умения", изтъкна той. Според него човек трябва да премери поводите, в които може да си позволи да хапне повече.

"Аз лично не излизам всеки ден, въпреки че имам много приятели и не си позволявам всеки ден да поседна от обед или да си позволя повече вечерта. Предпочитам 1-2 пъти седмично да отдам заслуженото на богатството на трапезата, а през другите дни обичам онази симпатична храна за лятото - салатите, рибата, леките храни", сподели Ути.

Макар и след 15 години на екран и над 3000 предавания Ути Бъчваров успява да бъде все така неизчерпаем и да намира винаги правилния подход към зрителите. Както с усета си към храната, с изтънченото си чувство за хумор, така и с разнообразието на рецепти, което предлага, той си е извоювал една от най-вярната аудитория на телевизионния пазар. През години в предаването му "Бързо, лесно, вкусно" са гостували най-различни и интересни гости от България и чужбина, всички посланици в България, премиерът и много други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирил кереков

    0 0 Отговор
    da, gala v domaten sos, sara4inova s oriz, azis v sobstven sos, fidosova zadu6eno, ceco s bob, karagjova s vino,diankov s gabi i t.n.