Last news in Fakti

20 Юни, 2019 10:47 20 739 11

Стара рана спира брака между Люси Иларионов и Ани Хоанг?

  • режисьор-
  • люси иларионов-
  • ани хоанг-
  • брак

Режисьорът още помни болката от предишния си нещастен брак

Режисьорът Люси Иларионов и певицата Ани Хоанг са сред най-стабилните двойки в поп фолк средите, но въпреки това не смятат да узаконят връзката си, твърди сайтът за клюки и светски новини HotArena.

Двамата са заедно от девет години, напаснали са изцяло характерите си и са убедени, че са един за друг. Независимо от силата на чувствата си обаче Ани и Люси категорично смятат да следват тенденцията за съжителство без брак. Противно на очакванията, че певицата предпочита да не се подписва в гражданското, защото е твърде млада, големият противник на брака всъщност е Люси.

Истината за нежеланието му да се жени се крие в горчив опит от миналото. През 2006 година, в разгара на славата си, Люси мина под венчило с красивият, но фатален модел Преслава. Влюбеният Иларионов, който е актьор по професия, се запознал с нея по време на снимки и веднага хлътнал по нея. Година след началото на връзката им ѝ паднал на колене.

Част от големите звезди на „Пайнер“ помнят колко пищна и богата сватба вдигна Люси с Преслава. След празненството обаче, постепенно отношенията между тях започнали да се влошават. Люси мечтаел за деца, а тя повече се радвала на облагите от неговата слава. Един ден просто му заявила, че не се вижда майка в близкото бъдеще и двамата се разделили.

Иларионов понесе доста тежко развода и не криеше, че бившата му е нанесла жесток удар, тъй като в началото е твърдяла, че иска деца, но после се оказало, че не е така. Това оставя травма в психиката на режисьора и той се е зарекъл, че никога повече няма да сключи брак.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гошето

    19 1 Отговор
    Каква драма ...... И стига простотии, моля ви се !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Истината съм аз

    16 10 Отговор
    Двама извратеняци ...той дебело прасе с пари тя курве с нищо неизвестна ...просто незнам защо се пише за тях...отделно че повечето са глупости....стабилни ебаси тя се чеше той бил модерен
  • 6 дедо Шишарко

    15 5 Отговор
    Ще и разцепа динчето!
  • 7 Додо

    8 2 Отговор
    Точно за местене.
  • 8 Биде

    9 3 Отговор
    Е предната му жена не щяла деца а гледам виетнамката се утрепа да ражда макар че като я гледам каква е анорексичка бая трудно щее да успее да износи и роди дете!
  • 9 Грух

    7 1 Отговор
    Просто човек не трябва "да хлътва", защото винаги се злоупотребява с което.
    И още нещо важно - една жена или иска някой мъж като мъж или не го иска.
    Трето положение няма, ако ще човекът да се утрепе звезди да сваля.
    Това е най-важната истина, може би.
  • 10 Малена

    8 1 Отговор
    Коментар 9 е много прав. Една жена иска ли мъж иска и неговото дете, обаче ако е не, то няма сила да остане завинаги с този мъж, и най малко да роди негово дете. Човек иска ли намира поводи, не иска ли намира причини. За мъжете е същото, разликата е, че те могат да си легна с жена без любов, без да е харизматични, стига да виждат смисъл, а и ако са ударили 2 водки. Последното е закачка, но и истина. Без любов нищо никъде не се случва, бебче най малко.
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    Красавицата и Звярът