Last news in Fakti

22 Юни, 2019 09:21 19 723 22

Ники Кънчев се завръща като водещ на "Стани богат", но ...

  • ники кънчев-
  • стани богат-
  • нова тв-
  • бнт-
  • михаил билалов

Предаването може би ще се завърне в Нова ТВ

Ники Кънчев се завръща като водещ на "Стани богат", но ... - 1
Снимка: БГНЕС

Новите собственици на Нова ТВ, братя Домусчиеви, са упълномощили програмния директор на канала да преговаря за възобновяването на емблематичната игра в ефира с държателя на лиценза "Ендемол". Това означава, че като лице на шоуто публиката пак ще гледа дългогодишния ѝ водещ Ники Кънчев.

Тъй като екипът нямал готовност да стартира от новия телевизионен сезон наесен, "Стани богат" с водещ Ники Кънчев, щяло да тръгне от декември или евентуално чак през март догодина, пише "Уикенд“.

Междувременно стана ясно, че година и половина след старта на "Стани богат" по БНТ, забавната игра за многознайковци вероятно ще прекрати излъчването си. Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ актьорът Михаил Билалов излизало твърде скъпо на държавната телевизия. Заснемането на един епизод струвало 22 000 лв. На месец БНТ плащала за телевизионната игра 484 000 лв. – сума, колкото стрували всички публицистични предавания и новини на медията.

Всеки месец близо половин милион лева отивали в сметката на компанията "Олд Скул" на Нико Тупарев, която държи правата му. Новият шеф на БНТ Емил Кошлуков най-вероятно ще спре играта поради липса на финанси. Ако отиде в Нова ТВ, предаването ще се излъчва не повече от 2 или 3 пъти седмично, което ще свие разходите значително.

В последното за сезона издание на "Стани богат" преди няколко дни водещият Михаил Билалов се сбогува със зрителите и обеща да се видят отново наесен. Според запознати, БНТ е записала около 60 епизода в аванс, които щели да се излъчат през септември, октомври и ноември. След това играта спирала.

Публиката хареса и Билалов, а рейтингът на "Стани богат" надмина дори новините по Нова ТВ, които се излъчват в същия часови пояс.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трите косъма...!

    27 23 Отговор
    От компютър ми писна, от телевизия също,,, Стани богат,, няма да гледам затова, независимо с кой водещ. ще бъде...!
  • 3 Накой

    39 7 Отговор
    Естественото чи ще им излиза скъпо нали траябва да го вземат братята .
  • 4 244

    113 12 Отговор
    Ако е водещ Ники Кънчев няма да го гледам повече! Билалов е много по-добър. Кънчев не прави предаването сериозно и образователно.Той го правеше забавно,но целта е предаването да е образователно. И Кънчев не спира да говори. Билалов оставя участника да говори, а Кънчев иска да е центъра на вниманието.

    Коментиран от #14

  • 5 Лорчето от гиганта е бе.....!

    48 4 Отговор
    Братя Домусчиеви, не блестят кой знае с какъв интелект, а търсят най сполучливо интелигентния, изчерпа се Кънчев...! Старост, нерадост....!!!!
  • 6 Емил Шарков еничарското добиче

    60 11 Отговор
    Билалов се вписва много добре като водещ, доказа, че не е прост брадясал селтак от Червен брег и знае как да се държи пред камера. В която и да е друга държава, върхът на кариерата на Червенобрежкия представител щеше да се свежда до продажба на дюнери и понички. Пънчев има по-голяма кариера като водещ на Биг Интригант, отколкото на въпросното предаване - това го нарежда редом до Гала, Глави, силиконовия арсенал на Митко Пайнера и простаците-халтураджии на арменското добиче Халваджиян.
  • 7 1234

    24 7 Отговор
    Много крадат соросоидните герберасти от БНТ, за това е скъпо!
  • 8 Ники

    8 54 Отговор
    А дано да се случи че тоя тъпанар изнерви цяла българия

    Коментиран от #10

  • 9 зрител

    29 9 Отговор
    Омръзна ми да гледам ограничени участници, стигащи максимум до втора сигурна сума. За да видиш 1 интересен въпрос, трябва да изгледаш 10 тъпашки въпроса и пет досадни реклами. Но това е мат'риала, за който Винету мечтае - прост като него и с 9% гласували да върти милиардите.
  • 10 Аз да кажа

    37 5 Отговор

    До коментар #8 от "Ники":

    Ти не си цяла България, брато. Мен пък ме кефи!

    Коментиран от #12

  • 11 За бнт става

    7 26 Отговор
    Трите най противни .тв -бнт скат атака водещи -гала билалов вучков политик -президент корнелия карадайъ артист вачкова токмак гърбов
  • 12 Вземи си го у вас

    6 14 Отговор

    До коментар #10 от "Аз да кажа":

    И му се радвай колко щеш или ти е роднина
  • 13 Тези братята де...!

    6 4 Отговор
    Кой знае какви жини имат до тях си и с гордост ги показват на родата...! Пък и сигурно се допитват до,, умните,, баби, сори исках да кажа булки, дали да вземат Кънчев за водещ...!
  • 14 Иван Донев

    48 4 Отговор

    До коментар #4 от "244":

    Подкрепям твоето мнение на 100%!
    Билалов е перфектният водещ за Стани Богат!
    Има необходимия усет и поведение, за да остави играещия да говори, а и с изказа си печели много симпатии.
    Грешка ще е да върнат Ники Кънчев (Пънчев) като водещ на предаването!

    Коментиран от #17

  • 15 Анонимен

    2 3 Отговор
    Това като цяло не е лоша новина,ама се очакваше! Все пак Стани богат гдоина и половина го дават по БНТ 1 и всички свикнахме с Михаил Билалов като водещ.Да справя се много добре като водещ,да има опит като такъв без грешки без гафове,ама това не може да е вечно тези неща са си само до време.Ники Кънчев също е добър водещ,има опита на такъв,защото е радио водещ и има журналистическо образование.Този човек е водил 13 години Стани богат,а Михаил Билалов се справи много добре като негов заместник.Той каза,че предаването излиза в лятна ваканция и ще се видим септември месец,ама дано да успеят за тези 3 месеца да намерят победителят,който да спечели голямата награда от 100 000 лева и да остават един щастлив край ако не когато се върне в Нова телевизия и там може да стане.Рано или късно нещата си идват на мястото както Господари на ефира преди години се премести временно в БТВ после пак се върна в Нова телевизия,а сега вече в интернет.
  • 16 Др хаус

    2 3 Отговор
    А Джаро?.
  • 17 Кокос

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Иван Донев":

    Коментарът напълно се припокрива и с моето мнение!
  • 18 незнайко

    9 1 Отговор
    Навремето "Минута е много" а сега "Стани богат" са игри за умни и мислещи хора. Имат образователен характер. Такива предавания трябва да има повече а не търкане на билетчета и отваряне на кутии !!!
  • 19 Пешо

    12 1 Отговор
    ПАК ДА ПЪЛНИ ГУША РУСКИЯ ВЪЗПИТАНИК.КЪНЧЕВ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Петър

    0 1 Отговор
    Не са ли множко 4 държавни телевизии и то бнт-та по всички земни кълбета, които плаща данъкоплатеца, а не ги гледа. Същото важи за държавните бг радиа с всичките си състави, които пак никой не слуша. Ало, Горанов, бюджетни комисии и пр. Я ги резнете!
  • 22 Ivvona

    4 0 Отговор
    Михаил Билалов е много по-добър водещ. Навремето спрях да гледам играта, защото не можех да търпя начина, по който я водеше Ники Кънчев и започнах да я гледам отново заради ерудицията и талантливия подход на г-н Билалов. Надявам се, че с намаляването на разходите този сезон (2 предавания вместо 5), играта ще остане в БНТ1 с г-н Билалов.