Last news in Fakti

22 Юни, 2019 13:17 13 679 13

Цецо Тотото посегнал към чашката заради палава съпруга

  • цецо тотото-
  • алкохол-
  • катастрофа-
  • цветан николов-
  • съпруга

Бащата е единственият човек, който може да вкара в правия път бившия зам.-шеф на Народния театър

Скандалният зам.-шеф на Народния театър Цветан Николов, който бе уволнен след системно пиянство и присъда за катастрофа след употреба на алкохол, от няколко месеца вече е напълно трезвен.
За това обаче била платена изключително висока цена и то не от актьора, а от неговия баща.

Родителят на Цецо Тотото живеел в Испания от години и се радвал на изключително добри доходи от работата си там, с които помагал и на своя артистичен син в България. Оказало се обаче, че това не била помощта, от която актьорът се нуждае. Човекът го осъзнал едва когато в началото на годината синът му получи 11 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок, след като през лятото катастрофира мъртво пиян в София и едва не се уби, писа "Уикенд“.

"Прибирам се в България!", отсякъл бащата, събрал си багажа и си намерил работа в София, само и само да е до своя алкохолизиран син. "Той се принуди да стане охранител за 700 лева заплата, за да пази Цецо от бутилката", разказват близки до възрастния мъж. Според тях, бащата е единственият човек, който може да вкара в правия път театралния зам.-директор, който месеци наред не можеше да бъде уволнен, защото си взимаше фалшиви болнични.

Макар че Цецо скоро ще стане на 34 години и вече е баща, все още усещал огромен респект към татко си и в негово присъствие не смеел да посяга към бутилката. Преди завръщането му от Испания, актьорът минал през специална терапия, която му помогнала да се откаже от силните питиета, но негови познати смятат, че без баща си, който го следи отблизо и го контролира, той сигурно отдавна е щял да се върне към вредните навици.

Приятелите на Николов са категорични, че единствената причина за залитането му към алкохола е бившата му жена Елена, от която има дете. "Тя е голяма въртиопашка! Има много слаб ангел и на никого не отказва! Сигурно е преспала с половин София, слагаше му рога с когото ѝ падне, дори с негов близък приятел", смятат те.

Според близки до актьора, именно след скандал заради поредна изневяра на Елена тя си събрала багажа и се пренесла да живее при своите родители, взимайки със себе си и дъщеричката си от актьора. Той лесно понесъл раздялата с майката, но не можел да понесе липсата на момиченцето. Именно това го тласнало към алкохола.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз пък мислех...!

    11 14 Отговор
    Че е обратен...!!!
  • 2 Брат ми

    81 4 Отговор
    Дайте телефона на тая Елена,щом е толкова дашна.

    Коментиран от #9

  • 3 АУУУУУ

    62 1 Отговор
    Да беше си отварял очите преди сватбата. Ковра не се става изведнъж. ТО СИ Е ПРИЗВАНИЕ! То си е като алкохолизма.... ДОЖИВОТ 😱😱😱
  • 4 Кмета на Кр Бара

    29 3 Отговор
    Маринова,пишеш врели некипели.Бащата е бивш затворник от с.Крива бара Ломско.Излязъл от затвора и станал човек но също беше много голема пияница.
  • 5 Костов

    34 2 Отговор
    Й.С.Бах тоя "народен" "театър", щом тоя му е шеф.
  • 6 Порно

    30 6 Отговор
    Ленче , довечера ще се видя с двама приятели , ела и ти. Тъкмо няма да имаш празно.
  • 7 истина

    25 4 Отговор
    Беше се напил като казак и потроши чисто нов Шевролет. Правил се е на интересен на дошлите полицаи и бърза помощ. След инцидента от тотото заявиха, че ще го уволнят щом излезе от болницата. Сега си траят - явно моралните неща за тях не са важни.
  • 8 Баш Батка

    25 0 Отговор
    Оххх Еленчеее, има ли още балами да се връзват на такива момиченца?
  • 9 Лошо лошо лошо

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Да говорят ,че е нимфоманка пристрастена към х.я !

    Коментиран от #10

  • 10 Брат ми

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Лошо лошо лошо":

    А дано,а дано.
  • 11 ПНСД

    28 2 Отговор
    Нашите боклуци бият курвалък даже рускините, полякините и чехкините!!!
  • 12 Мераклия

    16 4 Отговор
    Некой да има телефона на дашното Ленче, така и така не отказва, защо да не я заклатя като гладен циганин джанка, а на тоя каун тото ли е лото ли е ще кажа, а бе шапшал вместо да да почерпиш, че си се отървал от тоя миндил, ще се наливаш с алкохол, най много до Орландовци да стигнеш като един друг кадър на Народния Баташов и много други алкохолизирани културтрегери с последна спирка Орландовци, и Бакърена фабрика.
  • 13 Тенекеджията

    12 0 Отговор
    Ако съм художник да я нарисувам ,пое да съм да я опиша но аз съм Тенекеджии да я....