Last news in Fakti

25 Юни, 2019 00:30 6 961 25

8-те най-разочароващи секс ситуации

  • секс-
  • секс ситуации-
  • разочарование

Те изглеждат красиво на екрана, но в живота са пълен провал

8-те най-разочароващи секс ситуации - 1
Снимка: Shutterstock

Светлината е приглушена, телевизорът работи тихо, а на екрана му двойка влюбени правят страстен секс под душа... Режисьорите, а и не само те, са майстори на измислянето на различни ситуации в секса, които изглеждат красиво на екрана, но в живота са пълен провал. И ако още не сте се разочаровали от някоя от тях, rozali.com предлага 10-те най-емблематични разочарования в секса, които почти със сигурност ще съжалявате, че сте опитали:

1. Секс под душа

Звучи невероятно, нали? Телата ви са горещи и блестящи, водата се стича върху вас, косата ви е мокра... Всичко би било прекрасно, ако не беше другата страна на медала. Почти винаги при секс под душа единият от партньорите е под него, докато другият е мокър, но извън топлината на струята. За хлъзгавата страна от секса изобщо не мислим, че трябва да ви предупреждаваме.
И все пак, ако сте твърдо решени да опитате, или нямате друга опция, защото понякога присъствието на малки деца правят секса в банята едва ли не задължителен, не забравяйте две неща:

Чиста ли е банята? Косми в канала и мухъл по ръбовете на плочките, или пък жълта засъхнала плака не са най-добрата пътна настилка към нирваната.

Гримирана ли е партньорката? Готиният грим, на който до преди минута се е възхищавал мъжът до вас, рискува да се разтече като кална река по страните ви.

2. Секс на плажа

Според поп културата това е най-хубавият и вълнуващ секс. Само че, поп културата или лъже, или си прави майтап с влюбените. Да се „напълните“ с пясък едва ли е най-добрият вариант, а водата действа точно обратно на лубриканта, което прави секса неприятен. А от едно от многобройните изследвания по въпроса се разбира, че микробите, които водят до инфекции във водата, могат да бъдат намерени също толкова лесно и на пясъка. Над 91% от изследваните от научния екип плажове са имали значителни нива на ентерококи - бактерии, които могат да предизвикат инфекции на уринарния тракт, еднокардит и дори менингит. При 62% от плажовете пък са били открити Ешерихия коли, които във водата могат да причинят обриви.

3. Секс на публично място

Първо, не е законно, второ – налага се да бързате. Е, адреналинът се вдига, но рискът да си подарите някоя бактерия – също.

4. Секс в басейн

В него ще избегнете пясъка от плажа... Но наистина ли мислите, че възможностите за десетки пози, гъвкавост и страст в басейна са повече? Съжаляваме, но ще ви разочароваме. Ако не ни вярвате, стигнете до извода сами.

5. Секс, докато шофирате

Някои ще кажат: „Няма нищо по-адреналиново от това“. Да, ама не. Първо, трудно ще постигнете успех изобщо да го докарате до какъвто и да било секс при движещ се автомобил, второ – дори да успеете, ползвайки автопилот и други екстри на колата, едва ли шофьорът ще може да се отпусне толкова, че да се получи готин секс. Само си помислете, че това може и да ви е последният.

6. Сексът, включващ храна

Красиво оформеното тяло на жената, намазано със сметана, и разтопено парче шоколад върху мускулестото му тяло... Но, признайте и вие – храната цапа, лепкава е и понякога мирише не на ароматите, които възбуждат и ви карат да искате още и още.

7. Кама сутра

Самата идея, че ако се налага обучение, специални тренировки преди секса, риск от травми и опасност след него да не можете да върнете тялото си в нормалната му поза и състояние – съвсем не си заслужава и да опитвате.

8. Секс, когато сте мъртво пияни

На приказки – върхът, на практика – зле. Дори да оставим настрана вдигането на самолета, което става много трудно при прекомерна употреба на алкохол, провал ви дебне и в пилотирането, а и при пикирането. Така че, по-добре отложете секса за сутринта.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко

    53 2 Отговор
    Забрави и секс с разстройство!!!!

    Коментиран от #3, #16, #19

  • 2 Йосип Броз Тито

    27 3 Отговор
    За много от нещата в статията, Венелина не е права...
    Например под душа не е казано, че трябва да сте един върху друг, може да я подпреш изправена до душа и да я дъниш на задна.
    На плажа също може да се ръгате, ако е върху някой шезлонг или пък върху някое легло от онези висящите на въжета, които ги има около някои плажни заведения...
    Може и по време на път да се прави, ако има кой да кара, например в един Mercedes Vito или в някой VW Multivan, Caravelle или Transporter - пътнически...
    Авторката ако иска, мога да и покажа и да и докажа, че греши, ще я дупя здраво :)

    Коментиран от #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 НЯКОЙ Е БИЛ НА СУХО !!!

    8 3 Отговор
    Личи, че авторката изобщо никъде не я е огряло за секс, и е решила да оплюе всичко което хората правят а тя само е слушала!
    Жалко, много си изпуснала!
    Бил съм във почти всичките ситуации, и да ти кажа, помня единствено прекрасното изживяване! Пробвайте всичко и навсякъде, остават хубави спомени до края на живота,....иначе дамо ще пишете като Венчето.
    🐍✌

    Коментиран от #21

  • 10 байконур

    15 1 Отговор
    9. Секс във совалката: наблюдава те целият наземен екип.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 този онзи

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петко":

    Що бе ..става за лубрикант и джвака даже
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 От всеки става мръсник...!

    3 1 Отговор
    Но не от всеки актьор и прави и осемте гафа та и повече, не само в секса, но и през целия си живот...!!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бачо Киро

    3 0 Отговор
    10-те всъщност са 8... И до десет ли не можем да броим? Трагедия...
  • 21 Като умреш...

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "НЯКОЙ Е БИЛ НА СУХО !!!":

    И спомените ще ти изфирясат, като мозъка ти...!!
  • 22 Бела жига

    2 1 Отговор
    Абе стига с тоя секс на плажа - когато има на съседната хавлия мацурана по БЕЗ бански и се маже бавно с крема.... 1. дълбаеш дупка под кора и чакаш да спадне... 2. Вземаш твойта, подпираш я на първия отдалечен камък в морето и я мяташ, като си представяш за гаджето от съседната хавлия
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.