4 Юли, 2019 14:10 20 216 24

Столичанка захвърли дрехите насред Бизнес парка в София

  • плаж-
  • бански-
  • бизнес парк-
  • софия-
  • жена-
  • дрехи

Жена облече банския и отиде "на плаж" в Бизнес парка

Столичанка захвърли дрехите насред Бизнес парка в София - 1
Снимка: Shutterstock

Лятната жега мори млади и стари. Жителите на София също трудно се справят с горещото време. При температури над 30 градуса всеки се опитва да намери най-добрия начин за разхлада. За целта някои хора стягат куфарите и се отправят към морето или планината, други избират прохладата на столичните паркове или кротко стоят в климатизирани помещения. Трети пък избират по-нестандартни начини.

Подобен е случаят с една столичанка, която е хвърлила дрехи и задръжки насред неочаквано място. Вместо да направи това в някои от столичните басейни, тя е избрала за слънчеви бани градинката в "Бизнес парка". Наблюдателна свидетелка обаче е увековечила слънчевата баня и я е споделила в социалните мрежи.

Столичанка захвърли дрехите насред Бизнес парка в София

"На плаж в Бизнес парк София....нямам думи", пише в коментар под снимката в социалните мрежи авторката. Веднага под поста заваляха хиляди лайкове и коментари. "Уау. В целия западен свят хората си плажуват по поляните в градовете. Май не човекът който се препича е селяндура тук." , "Този пост е провокиран от завист и комплекси - ТОЧКА .", "Всеки е свободен да прави каквото искааа... (рабира се ,стига да не вреди на околните и в средата която живеем) Колко по големи проблеми имаме от това някой да се попече малко боже боже ... Де да обръщахте внимание и на тях ...", "Не е свободен да си прави каквото иска, когато живее в град с други хора: не се пече по бански на пейка, къпе се, не вика, не говори по телефон в метрото и не яде, пуска излизащите и тогава влиза, не си тупа чаршафите на главата на съседа, не хвърля фасове и боклуци където иска и още хиляда правила, за да не пречи на другите хора. Това е възпитание, другото е простащина, маскирана като свобода.", гласят само малка част от коментарите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема страшно

    43 35 Отговор
    Тая иде от далеко и говори на меко.

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Една от двете ще да е...!

    38 2 Отговор
    Дълги години са в София, културни не станаха, но куртурни 100%...!
  • 4 Кукувица

    26 32 Отговор
    Бизнес Паркът в София не е държавен или общински парк, селяни! Това е частна собственост, бизнес парк. Това е малоумна тъпа кукувица! Даже майки с колички трябва да забранят да влизат!

    Коментиран от #18

  • 5 Компаньонката...

    11 0 Отговор
    Я нямам пари да отида при Чапкънов, да ме моделира отново и да си търсим компаньон по радиото...!!!
  • 6 ГОСТ

    27 1 Отговор
    Нещастния нещастник бачка като светофар в офиса и черна завист го обзема.Може само да плю,какво му остава?
  • 7 провинциятта

    41 11 Отговор
    Аууу изказаха се кореняци софиянци, ама вижте си бащите и майките от къде са бе...на 3 туби гориво от софията, Само да ви кажа че днешна Плиска преди 100г. е била поле с царевица, а Горубляне китно село ;) бах ва в комплексарите. Ама стойте си в Софията що ходите при селяните в Банско и Боровец или на Слънчака....в софията нямате ли си море или Искъро вече тиняса....бах комплексарите

    Коментиран от #8, #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Отсело

    38 4 Отговор
    Това си е съвсем нормално за белите европейски страни и не би направило никакво впечатление. Ама бай Ганя върви доста годинки след алафрангата, пък погледът му обърнат все на изток лекинко. Иначе се бие в гърдите, че и той в Европата. А културен софиянец не съм чул да се пъчи много, че е кореняк. Направиха столица при най-тегавите селяци и хем за 150 години манталитетът им едвам помръдва, хем пък се възгордяха, че били столичани, пък онези с мекия говор - провинциалисти. Аз самият съм от шопско, затова знам какво говоря. Няма какво да говоря за времената, когато Сф е било кално село пълно с иначии. И в момента да се огледате - хората и селата в провинцията са много по-спретнати като цяло. Ако столицата беше в друга част на България щеше да изглежда в пъти по-добре от сега, лошото е, че туземците в шопско щяха да стигнат до канибализъм 90-те, че и по-сетне.
  • 10 Ех хора

    8 1 Отговор
    А може и да се спре да се обръща внимание и на най-малкото, има къде къде по-сериозни неща, ама мда, все да премрънка човек да покаже колко е "различен". Извън България е често срещано и проблем не виждам и тук, и там :) Нека се пече момичето като й се пече, да си го прави айляк!
  • 11 Браво

    15 3 Отговор
    Докато някой си избиват комплексите, момичето си го прави готино и не виждам директно да пречи на някой :)
  • 12 iTupak

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нема страшно":

    То щото ти си "кореняк" софиянец 3-то поколение внучка...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Информиран

    12 0 Отговор
    Фейсбук разгражда мозъка и го прави на пихтия. Невроните се разкъсват в усилията на индивида да бъде забелязан. Резултат - рязко и трайно влошаване на когнитивните способности, което довежда до подобни постове.
  • 15 Бат Мишо

    15 5 Отговор
    до провинцията Днешна плиска НЕ ПРЕДИ СТО А ПРЕДИ ХИЛЯДА ГОДИНИ не е била поле с царевица а когато е била столица Плиска СОФИЯ Е БИЛА ПОЛЕ С ЦАРЕВИЦА ....През 1912 г Севлиево е с повече население от София да та светна - А ако прегледаш картината ,, Обесването на В Левски,, на заден фон дет са виждат 4-5 къщета загледай са А Е ТЕ ТВА Е София ....Тва че сте се натъпкали там половината държава за 100 г оттогас оделен въпрос....АМА си дайте сметка колко хора са живяли в тея къщета преди 100 г А Е ТЕ СА КОРЕНЯЦИ -ОСТАНАЛИТЕ СТЕ ГЕЛМЕТА

    Коментиран от #17

  • 16 007

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "dido":

    Тук се пише на кирилица, "приятел" :-I
  • 17 Име

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Бат Мишо":

    Човека не говори за град Плиска, а за района около хотел Плиска в София.
  • 18 Пешо от панелката

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кукувица":

    В БГ всеки има гарантирано от конституцията право да бъде малоумен, дебил или олигофрен. Правителствата ни поощрвяват да упражняваме тези си права. Доказателства много, включително и някои от коментарите тук.
  • 19 Коньовичар

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "провинциятта":

    Имаме си море в Гърция, узо, октоподи и сиртаки, плажове колкото искаш без мутренски шезлонги и чадъри, във водата не плуват разни кафяви работи, на тъпия Слънчак не стъпвам, единствено ми липсват интелигентните градски физиономийки на продавачите на кукуруз.

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Софиянчето

    2 0 Отговор
    Ех провинция,провинция..
  • 22 ЯНИ

    2 0 Отговор
    Поредния психично болен софийски''индивид''.Скапана збирщина...малиии....

    Коментиран от #24

  • 23 ЯНИ

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Коньовичар":

    ПРАВ СИ ТУК.....На светлинни години е тая ''миризлива збирщина''от...САНДАНСКИ и. т н
  • 24 Барбаяни

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ЯНИ":

    Не бъркай софиянци с пришълците селвндури.