Last news in Fakti

8 Юли, 2019 17:52 9 453 12

Феновете на Линда Еванджелиста са шокирани (СНИМКИ)

  • линда еванджелиста-
  • модел-
  • топ модел-
  • пластична операция-
  • лице

Успешният модел от близкото минало вече не прилича на себе си

Феновете на Линда Еванджелиста са шокирани (СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

През 90-те години на миналия век Линда Еванджелиста се радваше на огромна популярност по цял свят. Тя бе смятана за един от най-успешните и влиятелни модели на всички времена с повече от 700 корици на списания, а по стройното ѝ тяло въздишаха милиони мъже от цял свят. Именно нейна е фразата "За по-малко от 10 000 долара дори няма да стана от леглото!".

Феновете на Линда Еванджелиста са шокирани (СНИМКИ)

Времето обаче си тече, годинките започват да си казват думата и от ослепителната красота на супермодела няма и следа.

Феновете на Линда Еванджелиста са шокирани (СНИМКИ)

Сега канадският модел от италиански произход е на 54 години и подобно на много свои колежки от модния бизнес, избягва остаряването по всевъзможни начини. Безкрайните посещения в кабинета на пластичния хирург обаче определено си личат изключително много и резултатът не винаги изглежда задоволително.

След многобройните интервенции красавицата направо не прилича на себе си и дори и най-големите ѝ фенове не могат да я познаят.

New batch of Erasa XEP 30. My first filter! @erasaskincare

Публикация, споделена от Linda Evangelista (@lindaevangelista) на Фев 27, 2018 в 10:24 PST

Въпреки че пикът на кариерата ѝ отдавна отмина, все още има редица модни дизайнери, които биха били щастливи да присъства на ревютата им дори като гост. Линда обаче на практика не се появява на публични места.

Гледайки нейни снимки от профила ѝ в Инстаграм, разбираме защо се крие. Бившата моделка просто е спряла да се грижи за себе си. Ефектът на прекомерната и неуспешна пластика плюс натрупаните килограми правят Еванджелиста да изглежда като съвсем различен човек.

За първи път в медиите се заговори за закръглената ѝ фигура през 2014 г. Тогава обаче хубавицата се оправда със заболяване на щитовидната жлеза. През 2015 г. в Ню Йорк тя побърза да се похвали с резултатите от неуморните си тренировки и диетата, на която се бе подложила.

Бившите ѝ фенове не спират да критикуват подутото от пластики лице на модела и със съжаление отбелязват, че от някогашната Еванджелиста са останали само неустоимите котешки очи.

Феновете на Линда Еванджелиста са шокирани (СНИМКИ)

Самата тя пък признава, че външният ѝ вид и по-нататъшната кариера в света на модата изобщо не я притесняват. Канадката е посветила цялото си време на възпитанието на 12-годишния си син, пропагандира пешеходния туризъм и по никакъв начин не реагира на критичните изказвания на зложелателите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преди

    9 1 Отговор
    не е ставала от кревата си и за 10000 долара.Има ли информация сега за колко ляга?
  • 2 Пръч

    24 2 Отговор
    Не виждам нищо шокиращо, за 54 си изглежда супер, радва се на живота и сина си.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 слънчева радиация

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пръч":

    Виж Събина как се е ококолила !
  • 5 Когато,

    7 1 Отговор
    Линда беше супермодел,Събинчето е била във въшкарника на тате и е отлежавала за еднопосочния тунел на мама.
  • 6 Радо

    0 0 Отговор
    Иваласъй у г**ъ.
  • 7 Курдалин

    0 1 Отговор
    Сабинче, с този неприятен вагинален аромат нямаш бъдеще. Мийте ги тия потки бе!
  • 8 Алфа Ромео

    0 2 Отговор
    Сега може да става и за 100 вече, лошо е когато човек се възгордее и забрави откъде идва и накъде отива, да не говорим че никой не знае кво го чака утре...
  • 9 Киноман

    0 0 Отговор
    За толкова пари не ставала намерила че се наСрала
  • 10 гост

    7 0 Отговор
    По-опъната е от 20г. мома, наляла е на тяло, но да не се забравя, че е 65ти набор. Това, че тук там има някоя по-стегната и то заради драконови диети, тренировки и режими не значи, че всяка жена над 50г. трябва да изглежда така, било то и да е бивша манекенка. ПОгледнете го от гледна точка на мъжа й, без значение дали е 50 или 70кг, дали бедрата й са стегнати или е качила някое килце, щом го гледа със същото желание както преди и щом харесва да си говори с него на залез, да се гушне в него и той да я поглали, значи тя е най-красивата жена за него. Аз не искам 20г. празноглаво същество, пък било то и с перфектни мерки и кожа, чувството е най-важното, а не как изглежда, затова точно сме хора и се различаваме от животните.
  • 11 Лора

    4 0 Отговор
    Една от красивите жени на модния подиум, айде върви скрий старостта и болестта...!!!
  • 12 гощо

    0 0 Отговор
    Плодовете са обрани,само шума е останала за риене!