Last news in Fakti

21 Май, 2012 18:27 19 094 29

Чистачки, бой и скандал между ТВ водещи

  • юлиян константинов-
  • кирил христов-
  • бой

Онлайн кавга, започваща от побой и стигаща до заключения за мутризацията на България, се развихри днес между блогъра Кирил Христов и оперния певец Юлиян Константинов, нашумял с участията си в предаването „Аз обичам България“.

Христов, наричащ себе си „добронамерен хейтър“, публикува в блога си разказ как Константинов го ударил с юмрук и го нагрубил. Причината – реплика на Христов за неправилно паркирания джип BMW на Константинов, пречещ на нормалното движение.

„В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам й чистачките, което на уличен език означава - “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение“, обяснява действията си Христов, който води предаването „Ние и градът по БНТ“.

Не така приел нещата Константинов. „Следва размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата“, разказва версията си блогърът, който поиска извинение от Константинов.

Самият певец опроверга по-късно информация чрез Facebook - страницата на „Аз обичам България“. Историята му, разбира се, е съвсем различна.

И звучи така: „Излизайки от градината (бел. детската градина, където жена му обличала детето), видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран, беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!“ ... Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани“, твърди Константинов и обвинява сдобилият се с медицинско Христов, че го заплашвал.

„Не приемам за редно, когато някой е виновен и му направиш елементарна забележка, с нормален тон, той да побеснява. Нормално е да се извиниш, да поправиш грешката си и да продължиш. Наличието на образование не замества липсата на възпитание. Не аз провокирам с вдигането на чистачките, а водачите с неправилното си паркиране“, твърди блогърът.

В текста си Христов свързва неприятната случка с цялостната ситуация у нас: „Мислех, че мутренските години са си отишли, но май съм се пообъркал. Черните джипове, затъмнените стъкла, арогантните хора продължаваме да ги срещаме обикновено по пътя, когато ни засичат, отнемат предимство, присветкват ни с фарове на магистралата, паркират по тротоарите“.

„Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук! Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – чер......ни джипове, черни стъкла – кошмар“, отвръща Константинов.

„Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз. „Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов“, пише още Юлиян Константинов.

"Велико. Дори само аз си мисля, че съм бил ударен. Започнах да се чудя дали не съм се ударил сам", коментира светкавично Христов в блога си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живко

    5 1 Отговор
    Константинов е с отвратителен характер.Личи си всеки петък.
  • 2 абв...гз

    6 2 Отговор
    Юлиане,
    ако беше ударил ченге и близък на ченге ,
    тогава щяха да те смачкат.
    Сега да не ти пука,
    защото на никой не му пука за българите.
    Като го срещнеш набий го пак.
  • 3 pacoran

    4 7 Отговор
    Що бе ако някой го вида да ми криви чистачките 100% ще му изкрива главата все пак няма никво право да ми пипа имуществото ОК
  • 4 Скелета

    1 7 Отговор
    Ако някой види хейтъра Христов да му каже , че барне ли чистачките на едно сиво BMW ще кара само инвалидна количка за напред.
  • 5 ахх

    1 4 Отговор
    Ще ги отстрелям отдалеч...
  • 6 Щ+Щ

    1 2 Отговор
    Две пу-ки си мислят че са пи-ки.
  • 7 3x6

    1 2 Отговор
    "... хейтър“, публикува в блога си ..." Напълно достатъчно да разбереш, кой е виновен.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 тъпани

    3 2 Отговор
    Чета ви коментарите и се чудя толкова ли опростя българина .... кога ще се научите да спазвате правилата?? В останалия свят и най-голямата мутра трепери ако е спрял неправилно някъде ..... тая чалга ви изпи мозъка, че и същото поколение си отглеждате у вас ...
  • 10 нино

    4 0 Отговор
    като гледам PR-а и наа двамата върви добре.... пък дали срещата е случайна ???
  • 11 Тони

    3 6 Отговор
    Винаги ще има мутри независимо в коя държава живеете.
    Ако няма лоши няма да има добри всичко е кръговрат .
    От както свят светува ще има богати и бедни ....мухловци , и бълъци и разбира се мутри и баровци ....такъв е живота .
    Ако някой ми изкриви чистачките или пък въобще посегне на автомобила ми ще му направя а........лно сепуко .!
    Браво Юли трябва да се мачкат хлебарките ?!?
  • 12 аеро

    4 0 Отговор
    До 11 Винаги ще има комплексари като теб Тони!!
  • 13 няма значение

    1 3 Отговор
    аеро за какви комплексари говориш Тони си го каза много добре какъв е този хубавец дето ще пипа на човека колата без значение дали чупи или само му мести чистачките колата си е лично негова и никой няма право да му я пипа независимо как е спрял има си ред за това като е спрял неправилно идват с паяка и я вдигат а не някакъв смешник дето само се чуди как да си вдигне рейтинга защото главата му е куха и не може да измисли нищо смислено да ходи и да ми раздава правосъдие... много ми е интересно той как паркира 100% той е на честния гражданин и никога не е нарушил закона просто ми се повдига от такива смешки като него и тебе който само знаете да говорите и нищо насреща
  • 14 БГ Lover

    3 1 Отговор
    Защо не си направите труда да прочетете втори път написаното от вас. Сами ще се погнусите от себе си. Явно си заслужаваме да ни мислят за безкултурни балканско-ориенталски субекти. Няма значение кой какво работи - манталитета си е един и същ.
  • 15 Кирилов

    5 0 Отговор
    Е, чистачки.
    По средата съм на ремонт - у дома строителни материали пособия и какво ли не - в изобилие.
    Преди седмица излизаме семейството и да дъщеря ми, на една годинка, с количка. Детето беше заспало.
    Запътваме се по пътечката покрай блока и точно мястото от където се минава за да се излезе на тротоар - кола (няма значение марка, но беше очевадно чалгарско налачена). Опитвам се да я заобиколя - не става, от където и да опитам, ами не може. Не за първи път се случва и този път, след сигурно 20 пъти канения се качих до горе, взех монтажна пяна, слязох долу, напълних ауспуха с пяна, качих се обратно , оставих я, слязох, вдигнах количката и я пренесох през предния капак на колата като се търкаляха колелата по него, а количката отпусната с колкото се може по-голяма тежест. Ето добър старт на разходката. На връщане колата си беше там.

    Та, кажете, мили ми ербапи, правилно ли съм постъпил или съм в пълна грешка и трябва някой да ми ..... ... ............. ........ ........ ..... ............... ...... .....?

    ПС: ей ви писане с грешки за да можете да схванете какво ви казвам.
  • 16 ico

    0 4 Отговор
    христов, ако те видя да ми сваляш чистачките, само на хейтър ше станеш, брато. Без манипулации и излишни драми. По спокойно!
  • 17 georgi

    1 1 Отговор
    За пореден път на показ и тук най -възможната обидна дума е - българин
  • 18 йордан иванов

    1 1 Отговор
    Ако тоя ме беше ударил мен, щях да му стоваря поне 10 юмрука в тъпото лице, още преди да е разбрал за какво става въпрос...
  • 19 Мария

    2 0 Отговор
    Около голяма част от детските градини и болници в София, няма как да спреш адекватно и да не нарушиш нечии правила.
  • 20 Юлиян пендов

    2 1 Отговор
    Незнам ама и двамата не са прави , - единия да пипа чужда сопственост ( аз на такива неправилно спряли на тротоара единствено им храча на прозорците , убитаци ) - а другия да не се мисли за Рамбо и да ме е хванал за ...... та юмруци раздава . За сажаление има много наглеци и спират по тротоарите и на патеките .
  • 21 бий селяка

    3 0 Отговор
    Кирилов

    Браво бате разказал си му играта. Само бедната Бълхария има мутри и такива долни типове. Купил си по скъпа кола и се мисли за най великия. Законите в нормалните държави са за всички, щото и тоя с по евтината кола си плаща като поп на държавата, за това и държавата не прави разлика.
  • 22 бий мутрата

    3 1 Отговор
    Тоя Константинов лъже, за кво му е на пича да му криви чистачките, представете си ако някоя майка случайно му издраска БМВ то с количката кво ше и се случи!!!
    Аз също спирам на тротоара поради липса на място за паркиране покрай детската градина, но яко някой ми направи забележка ще му поднеса извиненията си, вместо да му разбия мутрата, щото съм европеец а не тъпа българска мутра.
  • 23 1986

    0 1 Отговор
    ех юлианчо,че си слабо човече
  • 24 mitev1

    1 0 Отговор
    разправии между момичета
  • 25 Чистачката

    1 1 Отговор
    Ха-Ха,пълни смешници,тоя са му трябвали чистачки ама точно като ги е свалял и оня палячо го е видял и се разпищял.Кучета умрели са и двамата!!!
  • 26 emo

    0 0 Отговор
    според мен забележка за каквото и да е, на пътя, трябва да се отправи към човека зад волана ...............а не да се пипа по колата защото тя не е нарушила правилника сама.......... напълно оправдавам Юлиян която и версия да е вярна
  • 27 BOCI

    0 0 Отговор
    ко туй хейтър бе?
  • 28 кирил

    1 0 Отговор
    смех!
  • 29 Васко Михайлов

    0 0 Отговор
    Като няма място за паркиране, оставям колата на тротоара- що за тъпо оправдание?