Last news in Fakti

15 Юли, 2019 05:42 3 397 10

Какъв е животът с деца на къмпинг? Ето какво да очаквате! (ВИДЕО)

  • родители-
  • за първи път-
  • съвети-
  • живот-
  • деца-
  • почивка-
  • ваканция-
  • къмпинг-
  • очаквания-
  • лято-
  • море

Вижте няколко полезни съвета как да прекарате добре, дори с деца на море

Какъв е животът с деца на къмпинг? Ето какво да очаквате! (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

Вече лятото напълно ни е завладяло и ако все още не сте били на море, то незабавно си пускайте отпуска, стягайте куфарите и дим да ви няма.

Такъв сценарий обаче, е по-вероятен за по-младите и онези, които нямат деца.

Въпреки това, планирането на лятна ваканция с децата не е мисия невъзможна, но някои майки се плашат от мисълта да заведат дечицата си на почивка, защото…каква почивка е това!? Този вид майки най-често предпочитат да оставят отрочетата на баба и дядо и да си отдъхнат за седмица сами.

Какъв е животът с деца на къмпинг? Ето какво да очаквате! (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock

Други обаче, обожават да споделят почивката с децата си, особено през лятото и особено ако е на плажа - на пясъка, край водата, където слънцето непрестанно грее. Точно така, не в някой лъскав хотел или уютна квартира, а на плажа - на къмпинг.

Ако до сега не сте имали "щастието" да отидете на къмпинг с деца, то видеото по-долу ще ви подготви за повечето неща, които можете да очаквате от едно такова приключение.

Връщане към корените

Разбира се, в днешно време караваните предоставят доста луксозен и удобен начин на живот, в сравнение с къмпинга от миналото. Но обикновено повечето хора, които го практикуват и до ден днешен, са израснали именно с такива лета и може да се каже, че се предава наследствено.

Какъв е животът с деца на къмпинг? Ето какво да очаквате! (ВИДЕО)

Не се притеснявайте!

Не се страхувайте да взимате бебето си с вас на море, ако искате да отидете. Не забравяйте, че и на морето се раждат и се отглеждат деца, така че ако възрастта му е единственото нещо, което ви спира – не се тревожете. Просто ще трябва да носите доста повече неща.

Играта на децата

На къмпинг на морето игрите започват още със ставането и буквално могат изобщо да не свършват. Така че изобщо не трябва да се притеснявате дали ще успеят да се изморят и да спят напоително и здраво.

Какъв е животът с деца на къмпинг? Ето какво да очаквате! (ВИДЕО)

Трудът сплотява

Обикновено обществото на къмпинга е доста задружно и когато има нещо за строене или за поправяне – всеки помага. Включително и децата. По този начин те се учат на труд и на това да помагат на другите, а и си изграждат полезни битови навици и дисциплина.

Учим се един от друг

Когато сме много хора заедно на море, няма как да не бъдем задружни – всеки си ходи на гости с всеки, децата играят едно с друго, има всякакви типажи на всякакви възрасти и това неминуемо те прави доста по-толерантен – възрастните уважават децата, децата уважават възрастните, както самите деца на различни възрасти се уважават едно друго.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лора, внимавай...!!!!

    6 0 Отговор
    Децата са си деца, но има различни темерути, които не уважават нито деца, нито възрастни...! Малчуганите на всичко се радват....!
  • 3 Koko55

    0 0 Отговор
    Т.е. на къмпинг всички се уважаваме :-)
  • 4 Хайл

    2 0 Отговор
    На морето се раждали деца също,а колко деца след морето се раждат...👍😉
  • 5 ако е в бг

    3 2 Отговор
    задължително очакваме комари, диярия, повръщане, стомашни болки
  • 6 Гост

    5 1 Отговор
    Реално къмпингзи за семейна почивка в България няма
    Добре че са братята гърци.
  • 7 Госあ

    5 0 Отговор
    Децата се радват много повече на къмпинг, отколкото на бутафорен кич. Не натоварвайте децата си със собствените комплекси и ограниченост. Въпреки гените си, средата може да им помогне да станат хора ;)
  • 8 Радо

    3 0 Отговор
    И една баба задължително към обоза, да готви и шета на дечурлигата, иначе майка им жална, буквално.
  • 9 КЪМПИНГАР

    3 0 Отговор
    Браво, Милена. Точно така, който иска хотел по добре да си стои в къщи. Само който е бил на къмпинг той знае за какво става въпрос. А пък ти Радо имаш много здраве-от мен. На къмпинга всички са едно задружно семейство. Децата се събират на цели орди и не е необходимо баба им да е там. Нито пък могат да останат гладни. А пък ела вечер да видиш, като задимят барбекютата за какво става въпрос. Да не мислиш че в ресторантите всичко е на 6. Кой знае преди да ти сервират дали не са си барали гъзът. Или пък манжи от вчера. Аз съм на 76г и след два дни заминавам. Летувал съм на хотел, на Международен лагер Приморско. на квартира при близки, и в момента в който стъпих в къмпинг не съм помислил за друго. Вече повече от 45г.Още веднаж- браво Милена.
  • 10 Патриот

    0 2 Отговор
    Тези дни мислих за каравана, но изненада... Караваната, въпреки че е ремарке има застраховка Гражданска отговорност почти като на автомобил. Отказа ме и и факта, че до сега не съм къмпингувал никога през живота си, а и не знам в България да има къмпинги. Всичко е засрано с бетон по черноморието.
    На доста места тоалетните са доста чисти, но се плаща. Нормално. Чистотата изисква труд, препарати, а те не са безплатни.