19 Август, 2019 00:30 13 274 22

14 мита за секса, които жените развенчават

  • мит-
  • митове-
  • секс-
  • развенчават

Не е вярно, че жените искат секс по-рядко от мъжете

14 мита за секса, които жените развенчават - 1
Снимка: Shutterstock

Три хиляди жени развенчават най-разпространените митове в секса.

1. Ако жената не стигне до оргазъм, значи мъжът не се е справил със задачата

Оргазмът не е резултат от триенето, а зависи от психическото състояние на собственичката му, пише rozali.com. Понякога на нея просто не ѝ се получава и мъжът няма нищо общо с този провал. Но в такива моменти тя се радва на чувствата, обсебили мъжа, и неговите емоции понякога са по-важни дори от нейните.

2. Жените не обичат бързия секс

Вярно е, че жените не са във възторг, когато нещата в леглото свършват прекалено бързо, но пък нямат нищо против страстта да ги застигне в асансьора, в гората или дори на улицата посред нощ. Това е съвсем различно. И за тях изобщо не е важно ще успеят ли да изпитат оргазъм за краткото време любов. Объркването и неудобството се изкупват от умението на мъжа да се поддаде на порива. А жената цени това качество.

3. Сексът винаги трябва да е предшестван от прелюдия

Вижте втора точка. Понякога необикновеният антураж предизвиква такъв изблик на хормони, че подгряване изобщо не е необходимо.Чиста загуба на време.

4. Жените обичат сексът да продължава колкото се може по-дълго

Дълго като цяло е добре, но „колкото се може“ вече плаши. След час мъжко пъшкане и потене, почти всяка жена ще е сигурна, че симулацията на оргазъм изобщо не е глупаво „изобретение“.

5. Трябва да се стига до оргазъм едновременно

Ако нещо трябва по време на секс, това е да се отпуснете и да не си поставяте ограничения. Всеки напън да се настроите спрямо партньора си, ще развали приятните усещания. Според проучванията, дори най-стикованите двойки изпитват едновременно оргазъм веднъж на десет пъти.

6. Жените искат по-рядко секс от мъжете

Просто исторически на мъжа му се е паднала ролята на агресора. А жените казват: „Случва се понякога да стоя и като глупачка да чакам да се сети мъжът, че искам секс“

7. Сексът за жената винаги е повече от „просто секс“

Може и да е странно, но и сред момичетата има особи, които не искат на всяка цена да замъкнат мъжа до олтара, а просто да прекарат с него една приятна нощ и да го забравят. Често така се случва при кариеристките, които нямат време за любов и постоянен партньор, и при бившите, които все още не са си намерили нова любов.

8. Жените мастурбират по-рядко от мъжете

Не. Просто за целта на тях не им трябват порно клипове и те не оставят следи от действията си. А честотата е строго индивидуална и не зависи от пола.

9. Мъжът трябва да изпитва оргазъм мълчаливо

Жената: „Стонът на удоволствието е музика, дори за нашите уши и сигнал, че правим всичко правилно. Позволете ни да се насладим на вашия екстаз.“

10. Егоистично е да я събудите рано сутрин само заради секс

Напротив, повечето от попитаните момичета са категорични, че обичат да започват деня си със секс, защото той им дава сили, а не ги хаби, както при мъжа.

11. Сексът не бива да причинява болка

В основата си, да, не трябва. Но понякога, резките движения подсилват усещанията. А друг е въпросът, че някои момичета тайно си мечтаят партньорът им да бъде по-груб на моменти. Истината е, че за такива неща е добре да има предварителна договорка.

12. Сексът и смехът са несъвместими

Гръмкият смях е неуместен, единствено когато жената се съблича. Но в леглото винаги можете да разведрите обстановката с шега или дори да погъделичкате партньора. Спадът на напрежението след гъделичкане даже увеличава възбудата.

13. Нормалните жени не правят тройка

Предложението да увеличите броя на участниците може да наплаши постоянната партньорка, особено ако то дойде първо от мъжа. Е, в света винаги ще се намерят и такива, които не се страхуват от конкуренция и нямат морални задължения към мъжа. За идеални партньорки за целта се считат бившите и техните най-добри приятелки.

14. Колкото е по-голям пенисът, толкова по-добре

„Размерът има значение, но откъде ви хрумна, че той трябва да е голям? Малко от нас биха стенали при вида на огромен пенис, освен ако стоновете не са от болка. Обикновено прекалено големият размер носи неприятни усещания. Най-важното е партньорът да е подходящ.“


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МАГАРЕ

    47 3 Отговор
    Да задоволяваш жена е като да гасиш огън с бензин.Това разбрахме ,че са искали да кажат анкетираните дами
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Nona

    51 2 Отговор
    Жените се дърпат на първа среща, защото на много от тях им миришат катериците. Чак когато планират да пуснат ги измиват старателно и тогава стават нещата.

    Коментиран от #15

  • 12 патица

    15 1 Отговор
    Големия паток го нахлузвам на патицата. Без проблеми.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лорчето

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Откъде научи за думата катерица циганин":

    Пак изтеряса горкото 🤣🤣🤣
  • 17 Истинската Лора..!!

    11 4 Отговор
    Задоволяване на жена се постига само отзад която не е пробвала не знае ...

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тончо манафа Зън, Зън, Зън...!

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Истинската Лора..!!":

    Никога не съм изтрещявала, това си ти и твоите колешки...! Изтрещяхте за млади педалски атрибути...! Все едно някой истински мъж да види млада красива жена и да каже Ауууу и си глътва, вие товарите по същия начин си глътнахте езиците...! Не е лесно това, младежка чурка със стари свини...!!!
  • 20 Имам въпрос

    5 0 Отговор
    Колко кисело мляко се слгаше в тестото за мекици?
  • 21 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Тъкмо имаше нтетересна статия за мекици и пак се почна със безинтересни статии за секс. Бе хората като се харесат се разбират кво и как да правят, имат си инстинкти и при всеки е индивидуално...
  • 22 боцмана

    3 1 Отговор
    Вървяло си едно котенце и намерило парченце кренвирш , боднало го на ноктенцата и го изяло. След малко , в една локвичка намерило половин кренвирш , малко си намокрило крачетата , но изяло и него. По нататък една голяма локва намерило цял кренвирш , доста се понамокрило но излапало и него. Накрая видяло в реката да плава една щафета салам , скочило котето в реката станало цялото мокро , но докопало щафетата. От тук следва , че колкото е по-голямо саламчето , толкова е по-мокро котенцето.