20 Септември, 2019 14:51 8 482 28

Изгоненият грубиян от "Фермата" има солидно криминално минало

  • бой-
  • побой-
  • насилие-
  • грубо-
  • фермата-
  • изгонен-
  • криминално

Иван Милин биел сервитьорки и бармани по морето

Иван Милин, който си позволи да удари шамар на участничка в приключенското шоу "Фермата" и бе изгонен от предаването, не за първи път посяга на жена.

Познати на 30-годишния хомофоб разказват, че импулсивният грубиян често раздава юмручно правосъдие над барманки и сервитьорки в собствените си заведения по морето.

Милин, който е многократно арестуван, но в досието му няма осъдителна присъда, стопанисва три заведения на Южното Черноморие – в Приморско и в Китен. Миналото лято татуираният жител на Разлог се озова в ареста за 24 часа, след като стреля с пистолет пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип "Порше Кайен" заедно с две момичета – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му.

До стрелбата с пистолет се стигнало, след като Иван Милин опитал да наеме стая в хотел "Лагуна", най-вероятно за да се усамоти с младите дами. На рецепцията обаче му казали, че няма да го пуснат, тъй като една от придружителките му не разполага с лична карта. Вбесен, импулсивният здравеняк извадил пистолет и произвел няколко изстрела пред хотела, след това стрелял и в центъра на Приморско, точно пред кметството, преди да бъде задържан. До този момент обаче Иван не е осъден за това престъпление, което по закон се наказва със затвор до 2 години.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял никак добре заради чобанските обноски на татуирания исполин както с клиентите, така и с персонала в заведенията му. "Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, тъй като се оплакваха, че им посягал. Удрял им шамари и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях готов да наема една от избягалите барманки, но тя се прибра в родния си град Монтана от страх да не бъде репресирана от бившия си работодател", спомня си собственик на нощен бар в Китен.

Заведенията на Милин на морето пък често ставали арена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на собственика демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че Милин се извини във "Фермата" за шамара, който удари на Елизабет, той сам призна, че не му се случва за първи път да посяга на жена. "С предишното ми гадже се разделихме, след като я ударих", невъзмутимо призна изблика на насилие Иван Милин.

Някои подозират, че Иван визира доскорошната си приятелка, която е дъщеря на известния бизнесмен от Банско Георги Бенин, един от маститите богаташи в региона и редовен изпълнител на крупни обществени поръчки. "Милиното живееше с дъщерята на Бенин, онзи опита да го направи човек и му даде да работи няколко обекта. Когато обаче научи, че Иван бие дъщеря му, си я прибра и го изгони. След това някой запали АТВ-то на Георги Бенин в Банско, а после опита да опожари и колата му. В Банско разправяха, че това е работа на Иван Милин", разказва подробности жител на Разлог.

30-годишният Иван Милин също произхожда от заможно семейство, но въпреки това не е съумял да завърши даже средното си образование, тъй като е бил изключен за лошо поведение и слаби учебни резултати. Първият му арест датира от 2010 г., когато е задържан с други младежи за кражба на трактор, но след това е освободен. През 2017 г. Иван бе сред арестуваните при акция на МВР срещу наркоразпространителите в Банско.

Тогава го задържаха заедно с популярните в планинския куротен град братя Йордан и Костадин Рискьови. Обвиненията, че компанията пласира кокаин и марихуана, обаче не издържаха.

През 2018 г. Иван Милин бе разследван като поръчител на кражба на машини за копаене на криптовалута, задигнати от склад в Гоце Делчев, собственост на строителния предприемач Георги Шапков. Впоследствие машините на стойност 45 000 лева бяха открити оставени в изоставена хижа в местността Мосомищки ливади. Съмненията тогава бяха, че Иван Милин е поръчал кражбата на машините, тъй като се изпокарал с Шапков, с когото били съдружници в няколко бизнес начинания.

За да пооправи имиджа си на лошо момче, през последните 3 години Иван Милин предоставя лъскави джипове и лимузини за безплатно ползване от абитуриенти от Разлог и Банско, съобщава "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    75 0 Отговор
    И като сте правили кастинг за това предаване сте си казали: "БРЕЙЙ! Дай да сложим този престъпник в шоуто. Хората се радват на палавите момченца нали? Няма по-добър пример за човек дето да даваме по телевизията."
  • 2 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    49 0 Отговор
    Тоя смешник си го записах в тефтера ,скоро ще почва да плаща данък спокойствие на партията ...

    Коментиран от #20

  • 3 Behemoth

    39 1 Отговор
    Ами да благодарим на двата опусума за промоцията на отрепките ,и да се включим в кампанията им за раждане на деца в тая тяхната БЪЛГАРИЯ.....още 1300 години ,все така да е!
  • 4 Гост

    44 0 Отговор
    Психично неоравновесен пигмей,какъв изполин с този шкембак,който се ползва с някакви протекции.Как така притежава пистолет след като е арестуван многократно?
    Някой пак му пуска кювеч.И стига с тази реклама ,която му правите...
  • 5 Ивайло

    38 1 Отговор
    "...татуирания исполин..." ?!? Хахахахаха!!! К'ъв исполин е тоя бе, той е колкото Иван и Андрей бе - кинта и двайсет!!! Журналистите, не сте ли го гледали във Фермата, та пишете глупости???
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Контингента му...!

    18 0 Отговор
    Да се радва на миналото му...! Богат е, но е грозен пък и с такова минало...! Такива не ме вълнуват...!
  • 8 И аз да кажа..

    30 0 Отговор
    Нямаше ли някой по-свестен,който да покажете,или само боклуци останаха в тази държава?Само това ли трябва да гледаме вече:простотия,побоища,агресия,убийства?
    Покажете някой стойностен човек,за който да си заслужава ,да си губя времето пред телевизоря
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОЛЬО МАНАФА

    20 1 Отговор
    Приспивам го с един токат межу рогата и после му обръщам резбата на тоя селянин.!.

    Коментиран от #13

  • 11 Усмивката

    21 2 Отговор
    И това е държаеата на Бойко Методиев .Благодаря на Иван и Андрей, че показаха истинското състояние на държавата ни ,или на онова що е останало в нея.
  • 12 Пипи

    13 1 Отговор
    Нeкa дoпълня, ТoA cъщo e зaвършил Мaтeмaтикa и Физикa в Мocквa и дoктoрaт в Бocтън, към днeшнa дaтa рaбoти в НACA и пoнeжe e пaтриoт e ocтaвил cвoятa кaриea в Тeкcac и e дoшъл дa пoмoгнe нa рoдинaтa cи кaтo e eдинcтвeният кaндидaт зa кмeт нa Coфия oт пaртия "МУТРИ ЗA ПРOCПEРИТEТ" нeкa гo пoдкрeпим кaтo гo изпрaтим в Ceвeрнa Кoрea и зaплaтим мeceчнaтa му издръжкa oт $15 зa cрoк oт 45 гoдини.
  • 13 Кажи честно

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "КОЛЬО МАНАФА":

    Ще го оправиш ли верно? ;)
  • 14 Изсипаняк

    14 0 Отговор
    Двете джуджета сигурно шмъркат от на тоя белото
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Койчо

    10 0 Отговор
    Да му отнемат разрешителното за оръжие, ако още го има и да накажат шефа в МВР, който го е подписал.
  • 19 Това

    9 0 Отговор
    Предаване трябва да бъде кръстено Спермата
  • 20 Нинова

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА":

    Закъснял си.
  • 21 Лора

    2 8 Отговор
    Аз го намирам за много красив и сексапилен мъж.

    Коментиран от #22, #25

  • 22 Бате

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Лора":

    Алал да ти е,!!! И после развод ми дай!!!!
  • 23 ФАКТ

    7 0 Отговор
    Какви заплати дава тая мутра ??? Защо не е в ЗАТВОРА,след като има толкова провинения ???? Държавата ни се скапа от такива хора като Иван,а работливите и умните бягат !!!! Не се наказват във България хора,като Иван !!! Смотана ,мутренска държава !!!
  • 24 Червен скорпион

    3 1 Отговор
    Ето затова, другари, има отработена схема в тоталитарните страни. Такива ги изкарват на площада с главата надолу. И толкова. Защото в противен случай се наслоява едно чувство, което при нас вече се е наслоило. И всички знаем кое е то. А това интелигентно го**до го пускат в национален ефир?!? Срамна работа!
  • 25 Gxhcivigi

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Лора":

    Ами да, с тия женски цицки.....
  • 26 Пацо

    1 1 Отговор
    Така става като пацата е пракалено малка!
  • 27 Някой си

    2 0 Отговор
    Що така не ме интересува
  • 28 гощо

    0 0 Отговор
    Мамин златен на тати момчето решило бандит да се вживява! Дребен дилър! Обикновен селски мехур който се прави на мъж пред безащитни девойки! Всичките ми задържания са кокошкарски работи! Ако не е тате да е примрял от глад!