29 Септември, 2019 14:42 5 166 7

Енджи Касабие става майка

  • енджи касабие-
  • бременна-
  • майка-
  • аборт

Красавицата трябва да роди през декември

Диетоложката Енджи Касабие е бременна в седмия месец и очаква момченце през декември, написа HotArena. Красавицата обаче от суеверие не иска да говори за щастливото събитие, въпреки, че слуховете се носят от месеци. Причината е, че зад гърба си има лош опит със загубата на близначките си в шестия месец преди две години и още един спонтанен аборт, който преживя в края на 2018 година.

Затова сега Енджи се е зарекла да мълчи, докато не гушне бебето си. Тя все още се колебае къде да роди - в България или в родния Ливан като засега бременността ѝ следи един от най-добрите родни гинеколози доктор Иван Сигридов, при когото ходят куп звезди. Той открил проблема за първите две загуби, които били чисто лекарска грешка и я уверил, че този път всичко с момченцето ще бъде наред. Енджи ще се появи за първи път с наедряло коремче на 28 септември пред 500 бременни жени и ще им изнесе лекция, на която ще ги учи как да се хранят здравословно. Самата тя почти не е качила излишни килограми, въпреки растящото в нея бебче.

Тя не спира да работи и в началото на ноември стартира здравословни уикенди във Велинград. Този път тя е убедена, че всичко с нейното дете ще е наред. През 2017 година Енджи влезе в болница по спешност след силни контракции, които обаче докторите не приемат сериозно. Те ѝ обясняват, че са нормални и затова я боли коремът. Болките обаче довели до спукване на единия околоплоден мехур. Така получила инфекция и се наложило да махнат бебета, за да спасят нейния живот.

Касабие обаче отказа да съди лекарите, защото смята, че по-голям съдник от Бог няма. "Явно специалистите са били със затворени очи за уроките, които са ни направени с мъжа ми. Купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него. Колата на мъжа ми се счупи, а майка ми получи сърдечен удар. Не вярвах в уроки, но все намирах нещо в колата. Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя. Мъката по бебетата ми е огромна. Но Господ ги е създал, Господ ги е взел. Вярвам, че са в Рая и ни чакат да ни приемат някога там.", сподели с болка преди време Касабие.

Голямата трагедия я сплотила още повече с нейния мъж модела и тв водещ Рабих ел Зейн. Тя категорично отрича слуховете, че двамата са имали периоди на криза и дори са били разделени. За нещастие, Енджи преживя и спонтанен аборт в края на миналата година, когато посещава известен медицински център. Но заради лекарска грешка отново губи бебето.

В началото на тази година Касабие пък загубила любимата си баба, на която е кръстена. Тя я отгледала, тъй като родителите ѝ много работели. Баба ѝ била туркиня и била сред най-красивите и известни жени в родината си. Дори е печелила титлата Мис Турция. "Смъртта ѝ беше тежък шок за мен, защото не можах да я видя, да ѝ кажа "сбогом". Отиде си от инсулт. Много ще ми липсва, вярвам обаче, че ще ме пази отгоре", е разкрила тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ved

    15 5 Отговор
    Голям праз таз за пръв път я чувам .А името е едно доста е чуждуземно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма лошо

    4 2 Отговор
    Добре, че няма да става баща, защото аз съм мамотатко или таткомамо, според как ще мине номера на децата. Пояснявам– семейство с един родител, отговорен за всичко.
  • 7 Гост

    6 0 Отговор
    Някаде видях пак таз новина и имаше коментар . Че таз е помакиня и това изопачена версия на турското име.