Last news in Fakti

16 Юни, 2012 12:11 869 0

Дете, блъснато от кола, на лечение в Пирогов

  • пирогов-
  • дете-
  • пешеходец

9-годишно момченце е със счупен таз, охлузвания и рани, след като бе блъснато от кола в Банкя. Детето е настанено в „Пирогов“, а животът му е вън от опасност, съобщават от болничното заведение.

За последните 24 часа в спешното консултативно отделение на болницата са приети 6 възрастни пациенти и още 2 деца, пострадали при катастрофи. След преглед и медицинска помощ те са освободени за домашно лечение.

От гр. Банкя, в 22.30 часа, е транспортиран мъж на 40 години. Той е ранен от счупено стъкло. Получил е рана на дясното бедро. Приет е на лечение в трета травматологична клиника. Няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА