Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 12:16 3 356 2

Бившият на Соня Васи изкарва пари от Кардашиян

  • риалити-
  • лос анджелис-
  • соня васи-
  • кардашиян-
  • барабанист-
  • васил ананиев

Холивуд се изсипа в дома на барабаниста Васил Ананиев

Най-новото и хитово риалити в САЩ се снима в дома на бившия на Соня Васи - Васил Ананиев, в Лос Анджелис, пише в. "България днес".

Той приюти под покрива си най-добрите приятелки на клана Кардашиян, близначките Малика и Хадиджа Хак. Актрисите снимат свое предаване, подобно на това на Ким и сестрите ѝ.

„Няма нужда да ходя в Холивуд, защото Холивуд идва при мен“, написа Васил, като публикува снимка от снимачната площадка, разположила се в хола му.

Той сподели, че близо 30-40 души всеки ден нахлуват в дома му с апаратурата си. Освен че това никак не е скучно, Ананиев изкарва прилична сума пари от това, че е предоставил дома си за снимките на шоуто. Малика и Хадиджа са супер доволни от уютното място и планират да се върнат и да снимат и следващия сезон там.

Барабанистът Васил Ананиев стана известен покрай връзката си със Соня Васи. Той се шегува, че близначки го преследват в живота. Припомняме, че той беше гадже на близначката Алекс. Той дори сравни нашенките с Малика и Хадиджа и написа:

„Ето ги американските Алекс и Влади!“. Уви, нашенките не могат да стъпят и на малкия пръст на сестрите Хак. Малика има 4,5 милиона последователи в Instagram, докато Алекс се радва на скромните 78 000, пише още изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Не е жиголо..!

    5 2 Отговор
    Това е добре и работи с млади момичета и жени, личи му че е бил красив мъж и има вкус, което е най важното за един истински мъж..! Браво Васко, браво Ананиев...!