Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 12:28 7 416 2

Мими Иванова се похвали с нова любов (ВИДЕО)

  • мими иванова-
  • развигор попов-
  • внучка-
  • дете-
  • бебе-
  • любов-
  • похвали

Естрадната прима сподели, че новородената ѝ внучка е новият извор на любов в живота ѝ

Мими Иванова се похвали с нова любов (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Примата на българската естрада Мими Иванова и съпругът ѝ Развигор дадоха кратко видео интервю в Пловдив за Блиц, в което Мими сподели за новата голяма любов в живота си - внучката Тайа Мей, която вече е на 10 месеца. Момиченцето е първородната рожба на единствената дъщеря на музикалното семейство - Ина.

Звездната баба на Тайа настоявала внучка ѝ да се роди в България, а Мими е била първата, която е поела в ръцете си бебето. Тя разказва за неописуемото си щастие и за любовта си към Тайа, която е гражданка на Германия, Ямайка и България едновременно. Мими споделя, че с удоволствие сменяла памперси на малката и е помагала на дъщеря си, докато са били в нашата страна.

Сега мъничето ужасно много липсва на Мими, защото е далеч и ще се прибере чак през пролетта и лятото. Развигор, който вече е дядо на голям внук, също обожава Тайа, сподели още певицата.

Двамата споделят още, че вече са започнали новия учебен сезон в школата, в която обучават талантливи деца. "Те ме зареждат с енергия, провокират ме да творя нови песни, правят ме щастлива и удовлетворена. Сега ще направим една нова, посветена на Коледа, в която ще поканя мои приятели, но този път народни изпълнители, да се включат заедно с децата", споделя Мими Иванова.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гълъбово

    4 2 Отговор
    И аз не зная Мими, какво съм ти харесвала с този доста,, писклив,, глас...! Ами може би, времената са били такива...! Но за внучката , браво... интересно име...!!!!
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    След време всички ще сме граждани на СВЕТА !!!