Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 17:16 5 627 30

Антония Петрова нападна майки

  • антония петрова-батинкова-
  • майки-
  • разгневи-
  • критики-
  • социални мреци-
  • ядосана-
  • избухване-
  • обиди-
  • син-
  • дете

Вие сте дебели и с пършиви коси, а имате наглостта да ме коментирате, избухна

Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините ѝ.

Миската сътвори грозна махленска свада преди дни в личния си профил в Instagram и ясно показа, че не може да търпи критика. Виртуалната драма започна след като Антония качи куп снимки на сина като към всяка описа как детето ѝ е истинско чудо, защото се развивало изключително бързо и едва ли не било феномен.

Натякването, че малкият Благовест е като никое друго дете, разгневи други майки. Ядосаните дами изписаха куп коментари под снимките, в които обясняват, че всъщност техните деца се развиват нормално и никое хлапе не бива да бъде хвалено по този начин.

Вместо да си замълчи и да подмине критиките, Антония показа, че не търпи някой да не е съгласен с нея. Вместо да се грижи за сина си, миската отдели часове, за да отговори на всяка майка, отправила ѝ укор.

Иначе образованата блондинка, с юридическа диплома, демонстрира крайно груб изказ и заля опонентките си с обидни квалификации. За да замаже положението, Антония първоначално обясни, че отговорите са на администраторите на профила ѝ, но после потвърди, че стои зад изказаните позиции.

"Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус", атакува бившата Мис Русия.

Отговорът на ядосаните майки не закъсня.

Някои от тях също преминаха границата на добрия тон и превърнаха свадата в кокошкарник. Антония продължи с атаките: "Кой го казва! Една дебела жена с пършива, несресана коса и плешив мъж има наглостта да коментира въобще четвъртата по красота в света, Мисис Русия и Мис България", изригна блондинката.

Новоизлюпената коментаторка в предаването "Папараци" винаги е демонстрирала високо самочувствие, но откакто е на екран, егото ѝ е скочило до небесата. Няма как иначе да бъде обяснено изхвърлянето си: "Може да наричате всеки както си искате, но Антония Батинкова и Ивайло Батинков са красиви, известни, богати, влюбени и щастливи, колкото и това да ви дразни. Но те не знаят за вашето жалко, нещастно съществуване. А-а-а, и отслабнете, че имате 5 реда бюст, а бюстът ви го няма, талията също! Ха-ха-ха!", гласи един от най-грозните коментари от страна на блондинката, пише таблоидът "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    37 6 Отговор
    Прецедент:остър ум и бърз език има тази жена. Или пък е обратното. По-добре е да замълчава в такива ситуации,не всички българки имат нейната банкова сметка. Но ако я имаха,можеше да изглеждат много по-добре от нея.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този

    3 38 Отговор
    Добре е направила! Кои са те,че да я критикуват?

    Коментиран от #13

  • 4 Ооп

    48 2 Отговор
    Абе ако я видите тая на живо без грим,след това поне седмица няма да можете да спите нормално!Аз съм го преживявал за нещастие!
  • 5 Я па тая........

    23 2 Отговор
    Акъл на високо не вирее.......
  • 6 неква миска писка

    37 1 Отговор
    Тези хора са божества, що не им се кланяте ве плебеии ??? Шегувам се рзбира се теглете една майна на Мис Крокодил и си свиркайте;) Тая грозила бързо забрави, че не е природно красива, а хирургически, само че хирургически красота и ум не се предавт по наследство, а само по ген, какъв то няма ! Батинкова ха ха, аре у лево !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тази

    33 1 Отговор
    Снимките на този крокодил са хубави благодарение на фотошопа. Тази може само да завижда на обикновената жена, майка, баба, любима. Те са красиви и неподправени за разлика от всички известни. Добре, че са пластичните операции та да си сложат устни и гърди както, и да си сложат изкуствените коси. Колкото до детето нека да е живо и здраво, но е като всички останали деца. В света има по-хубави и умни от него така, че да не се хвали много.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хората са казали

    22 1 Отговор
    ОТ ИСТИНАТА БОЛИ ! Хората са изказали мнение което не се, е харесало на този крокозъбар. Може само да завижда на всички Жени за красотата която няма тя.
  • 11 Жоро Тъпото

    28 1 Отговор
    Тая не беше ли Пернишка мистрия ??
  • 12 Име

    24 0 Отговор
    Този крокодил много ми напомня на Ричи. Скри се в кучи г*з това момче след подобни думи. Та и тази история натам отива.

    Коментиран от #15

  • 13 ТИ СИ ТЪПАНАР КОМПЛЕКСАРЧЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Този":

    ТИ КОЙ СИ?
  • 14 МИС КРОКОДИЛ ИЛИ КАЗАНО ПО

    24 1 Отговор
    НАШЕНСКИ ТОЦА ЩЕ МИ ГО ЦОЦА...ТОЦЕ КОМПЛЕКСИРАНА И МАЛОУМНА СИ НАЛИ ЗНАЕШ..АЙДЕ ЗАМЪЛЧИ И НЕ КРИТИКУВАЙ МНОГО ПО- КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ОТ ТЕБ..НЕ СИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ КРАСИВА ПРОСТО ТИ Е КУПЕНА КРОКОДИЛСКАТА ТИТЛА ОТ РУСНАКА КОЙТО ТЕ ЗАРЯЗА ЗА ПО- КРАСИВА И КАЧЕСТВЕНА ЖЕНА ОТ ТЕБ..ТЕЗИ ЖЕНИ КОИТО НАПАДАШ И ЗЛОБЕЕШ СРЕЩУ ТЯХ СЪС СИГУРНОСТ БЕЗ ДА ИМАТ ТВОИТЕ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА МНОГО МНОГО ПО- КАЧЕСТВЕНИ И КРАСИВИ ОТ ТЕБ...ТИ СИ ТУНИНГОВАН КИФЛОЧ..ТЕБ САМО ОТЗАД...
  • 15 ¤_¤

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Име":

    Казва се ,,В МИША ДУПКА" ^_^

    Коментиран от #25

  • 16 Диамантената ръка

    21 0 Отговор
    Я, крокодил пък говори...
  • 17 Кака Мара

    9 0 Отговор
    Светска красавица предложила брак на Бернард Шоу. -Ще родя деца красиви като мен и умни като теб. -А ако стане обратното..
    -отвърнал Шоу. Та и с Тоца така. Като гледам детето..
  • 18 Сийка

    9 0 Отговор
    Парясница, казват на такива в нашта махала.
    Мойте внук и внучка сигурно са пет пъти по красиви от нейното дете, а и познанията им за природата абсолютно го превишават
  • 19 Nyakoj

    17 1 Отговор
    Тази няма ли да се успокои поне малко, то бива самочувствие, ама чак пък толкова...
    С 5 тона грим всеки е красив, ама без него...
    Той, Милен навремето настъпи по мазола тази "богиня" заради подобно самочувствие:
    https://m.youtube.com/watch?v=_mcVZy76XDk
    А що се отнася до 5 - те реда бюст, ако тази не си слага 5 тона грим, ако я няма банковата сметка на мъжа и, и тя ще изглежда по този начин, така че, да не и знае много устата.
  • 20 Кучешката или може би прасешката

    3 3 Отговор
    Каква гледка е човек, да си представи 100кгжена и 190 см в тази поза, айде Петрова поне е слаба...!? Задавам си този въпрос, когато видя такава наречена,, уж,, жена...! Самочувствието го остави на селу...не знаеш правилата на играта, само знаеш. онази игра,, ку. ку, де си бе синчето ми,, тази е отскоро...! Казах ти внимавай, ако беше красива, не поне стойностна, човек да си премълчи...! Завистта и тебе ще те изяде...!
  • 21 Гост

    11 1 Отговор
    Коя е тая какво се , прави на велика и умна . Да ходи и лево при силиконовите кукли без акъл. Да си трае там , изкуствена "красавица" която се мисли , че нещо по така. Няма нито акъл нито образование и култура да се мери с другите жени.

    Коментиран от #22

  • 22 Ама как бе господине...!

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Петрова има 5 вишута и 5 езика знае...! Вие не бяхте ли със средно професионално и допълнителна работа неква...! Култура у вас...?! Жена ви сигурно,, красавица,, за да говорите така..!
  • 23 Цветелина

    11 0 Отговор
    Грозно изказване,но толкова й е възпитанието на Петрова.Що се отнася до външния й вид тя има страхотни комплекси-родила се е грозновата,а и пластичните операции не й помогнаха много.Затова от млада е започнала да се бута насам натам в ръцете на босове от подземния свят и с неизяснения произход на парите на баща й стигна до Русия,където хвана възрастния бивш военен(те не са имали много достъп до жени и затова нямат особени критерии) и новоизлюпен милионер Бередин и реши да го ползва за да докаже,на себе си,а и на останалите за които видимо е била грозна,че е красавица.Така му обеща,да повдигне и неговото самочувствие,че има такава изключителна жена до себе си.Е той имаше един малък недостатък,беше алкохолик и я шамареше яко,но за две купени титли си заслужаваше.След като постигна каквото искаше по-бързо да се освободи от него,защото той вече,разбра за какво става дума,прибра си парите и той самият с удоволствие я остави.Така вече,освен грозна,но и застаряваща,тя се впусна да търси някой,който да й осигури статут на почтена омъжена жена и все пак да има наследник.Намери идеалния за тази цел-мафиот със селско излъчване и физиономия (търгуващ с медицински атрибути,които трябва или не трябва,изнудват хората да ги поставят срещу много пари),който реши,че ще има известна "красавица"за съпруга и нещата си дойдоха на мястото.Детенцето им е симпатично,като всяко малко дете и да им е живо и здраво,но нищо особено няма в него,то е просто едно средно статистическо бебе

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "¤_¤":

    Кучи г*з е едно, миша дупка е друго. Не се изказвай без подготовка. Като си пишеш твой коментар пиши си каквото искаш, а на мен не ми давай наклон.. Имат си едни тънкости между двете, та бегай у лево.
  • 26 Кольо

    2 0 Отговор
    Бях забравил за най-грозната и тъпа българка Антония Петрова
  • 27 хехе

    2 0 Отговор
    Има ли изненадани от реакцията на тая тъпа,грозна и пълна с комплекси селяндурка?
  • 28 8378

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Цветелина":

    Много точен коментар. Освен всичко друго, мъжът й е масон. Може би и оттам й идва самочувствието на "велика"; а тя всъщност е жалка.
  • 29 браво краво

    0 0 Отговор
    Вярно ли ? пише таблоидът "Галерия". ,ти да не повярваш....
  • 30 Това куче

    0 0 Отговор
    Какво скимти,напомпана офсъ