Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 19:11 7 293 11

3-те зодии, които се влюбват най-лесно

  • зодия-
  • рак-
  • везни-
  • близнаци-
  • влюбване-
  • слаби ангели

Вижте кои са зодиите с най-слаби ангели

3-те зодии, които се влюбват най-лесно - 1
Снимка: Shutterstock

Случвало ли ви се е ентусиазирано да обяснявате на някого как сте срещнали мъжа на живота си, докато сте чакали на опашка в банката и той ви е поискал телефонния номер, а отсрещната страна да възкликне отегчено: „Леле, доста бързо се влюбваш“? Ако отговорът е „да“, то вие определено сте една от следните 3 зодии, които се славят с "най-слабите ангели"...

Близнаци

Жената Близнаци е от онези момичета, които могат да завържат приятен разговор с всеки един мъж на партито, дори онзи странен тип, който стои в ъгъла и гледа в една точка, пише "Флагман". Ако усети същия податлив на разговори и закачки младеж, тя мигновено си мисли, че е лудо влюбена и целият ѝ свят се оцветява в розово. За нея е много важно винаги да има човек до себе си и дори той да бъде далеч от идеала ѝ за перфектното гадже, тя няма да го зареже от страх да не остане сама.

Рак

Раците живеят в свой собствен свят и ако срещнат човек, който не се опитва неистово да ги измъкне от там, те ще се врекат във вечна вярност още на следващия ден... Как така на следващия ден? Направо на минутата са нахлузили брачната халка и булото и тичат в галоп към олтара...Е, не наистина, разбира се, това се случва само в мечтите им. Да мислят логично не е силната им страна в любовните афери, затова емоцията е основният двигател и задвижва с лекота процеса на влюбване. Чувството им за несигурност също играе съществена роля, тъй като, когато са в близки отношения с някой, те могат да му доверят целия си свят.

Везни

Везните са спокойни и уравновесени и имат тенденцията да виждат живота през розови очила. Същото се отнася и за хората – ако ги попитате какво мислят за някой, който вие смятате за пълен кретен, те ще ви изброят поне десетина положителни качества и ще спрат до там, защото трудно виждат недостатъците, особено в противоположния пол. За жената Везни, която също като Близнаците блести със социалните си умения, хармонията е от съществено значение за идеята ѝ за перфектен свят. А без подходящ партньор, хармонията за тях е непостижима. Дипломатическите ѝ качества правят намирането на този партньор не особено трудно, затова да видите самотна Везна, която се разхожда по улиците тъжна и угрижена, е безкрайно рядко явление.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    8 8 Отговор
    Или 3 от 4те ментета в зодиака, само овен липсва!!!!

    Коментиран от #2, #10

  • 2 Така е

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион":

    Прав си шефче, а Овенът май е най-тъпата зодия и с най-високото самочувствие

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Така е

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    Въобще с Овен и Козирог никога не трябва да се отнася човек като с хора зощото са тъпи живтотни, с тях е много трудно, уважават само силните на деня
  • 5 Фери

    3 2 Отговор
    Ми... не е съвсем така, защото ако един Овен те обича ма истински ,може да направи всичко и е готов на всичко.
  • 6 Скорпион

    1 0 Отговор
    А най глупавите овенки с у кв. Връница!
  • 7 Пожара

    1 0 Отговор
    Вени , ти да не си зодия Везни .Руса .....рошава ....достатъчно умна
  • 8 Муци

    2 0 Отговор
    Аз съм зодия рак и тия простотии със зодиите са пълни л---а само за да печелят пари от нашата глупост!От сега нататък няма да ги отразявам!
  • 9 Иво

    1 0 Отговор
    😆😆😆 Браво, Скорпион! И аз отдавна подозирам, че "астролога" е зодия овен. Също като мойта овца, дето ги чете тия простотии. Само, че зодия "овца" няма регистрирана, но съществува. Аз съм риби, но там има и цаца и, и акула. Но овена си е овен. Браво! Яко!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Скорпион

    0 0 Отговор
    Скорпиона е най яката зодия