Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 10:52 9 430 4

Съпругата на Башар Рахал свали ТВ водещ

  • съпруга-
  • башар рахал-
  • любовница-
  • водещ

Бракът между Калина и Башар отдавна е само на хартия

Съпругата на актьора Башар Рахал има сериозна връзка със свой колега, научи "Галерия“. Според слуховете Калина Рахал е забила един от водещите в американската телевизия KTLA, на която красавицата е изпълнителен продуцент.

Бракът между Башар и Калина отдавна е само формален, а те все още нямат развод, въпреки че не поддържат отношения. Съпругата му има влиятелна кариера в САЩ, където от години живее и отглежда двете им деца.

Башар пък се радва на популярност у нас, която не бе готов да зареже заради работата на Калина. С годините двамата се отчуждиха. Разбрали се връзката им да бъде отворена и всеки да има свобода в интимен план.

Именно затова Башар не се свени да демонстрира отношенията си с актрисата Райна Караянева. Двамата участваха във филма на Ники Илиев "Завръщане“ и свободно се показват на светски събития като двойка.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    39 10 Отговор
    Нормално! След 3 години с циганин, извънбрачните връзки са не само разрешени, а препоръчителни!
  • 2 Забавлявам морафки и жълти хлебарки...

    31 4 Отговор
    Нали актьори, които имат някакъв говорен дефект , не ги приемат...! Усетила се жената, о време...!
  • 3 Фалшив герой

    33 6 Отговор
    Говорният дефект се проверява в трети кръг при кандидатстване във ВИТИЗ. Това значим, че този е с яки връзки, пък и то си му личи по калпавите изпълнения в които се напъва, ама.....йок. То и аз искам да карам самолет, ама...йок. Само,че той продължава. което е доста странно!!!!
  • 4 Гепард

    13 1 Отговор
    Доста високо самочувствие демонстрира кривоустия резняк!