Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 15:54 10 982 12

Забраниха на жена да стъпва на круизен кораб заради...

  • круизен кораб-
  • забрана-
  • royal caribbean cruises-
  • жена

Круизните кораби вземат много насериозно безопасността на пътниците

Забраниха на жена да стъпва на круизен кораб заради... - 1
Снимка: Shutterstock

Пътничка на круиз на Royal Caribbean получи забрана за цял живот да се качва на борда на корабите на компанията. Причината е, че жената излязла извън парапета на балкона, докато позира за снимка, пише pochivka.blitz.bg. Друг пътник, Питър Блошич, прави снимка на жената, когато се прехвърля през парапета по бански, за да бъде заснет фотосът. Мъжът съобщава за инцидента на управата на круизния кораб.

„Показах снимката на портиера. Тогава капитанът по персонала поиска да се срещне с мен и да получи копие от снимката. Лесно определихме номера на каютата“, казва Блошич пред The ​​Sun.

Жената е отстранена от кораба, когато той влиза в следващото си пристанище - Фалмут, Ямайка.

„По-рано тази седмица на Allure of the Seas гост е забелязан безразсъдно и опасно да позира за снимка, като застава на парапета на балкона с помощта на своя спътник“, казва Джонатан Фишман, мениджър по корпоративната репутация в Royal Caribbean Cruises.

Тя получава забрана да се качва на борда на кораби на компанията за цял живот заради действията си. Политиката на круизната компания гласи, че „гостите, отстранени от кораб на Royal Caribbean International, са отговорни за собственото си настаняване и транспортиране до дома за тяхна сметка“.

Круизните кораби вземат много насериозно безопасността на пътниците, особено след като няколко души намериха смъртта си вследствие на падане.

През август 37-годишен австралиец падна зад борда на круизен кораб на Royal Caribbean около Вирджинските острови и загина.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    34 4 Отговор
    ...иииии снимка на някаква жена направена на катамаран...класици! :)))))))))))
  • 2 Питам

    30 5 Отговор
    Местим ли....?
  • 3 Хипопотам с прашки

    8 2 Отговор
    Наклонила е кораба от тежест...!
  • 4 Абе

    22 2 Отговор
    Пичове , аз като дългогодишен кадър във корабен офицерски състав ви осведомявам , че "Сигурността" на корабите е на първо място! Загледайте се на почти всички танкери , контейнеровози и т.н. има един огромен надпис : (SAFETY FIRST) .
    А това че някаква кифла е решила да стане известна със нестандартен кадър , за сметка на сигурноста , е меко казано просташко. Нямате си идея какви последствия ще има за сейфти офицерите ако тази глупачка падне през борда .
  • 5 Сто процента е натопена от немец или

    9 2 Отговор
    Австриец или Швейцарец от Шварцвалд. За тях е въпрос на гордост и чест да наблюдаваш , да слухтиш и да топнеш другарчето си!

    Коментиран от #7

  • 6 боцмана

    12 0 Отговор
    Добре ама поне дайте някоя снимка снимана на круиз , а не на яхта голяма колкото спасителна лодка на круиз на Роял Карибиън . Вени , доматите не ги ядем с коловете , така , че имай го в предвид.
  • 7 Хайл

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сто процента е натопена от немец или":

    Дори се хвалят с тези "подвизи"
  • 8 Ивайло

    3 0 Отговор
    А така - правете се на маймуни и после ще ви пишат по черните хроники (справка - статията за загиналия на круизен кораб преди няколко дни)!!! Или ако оцелеете случайно, да останете сакати и да се мъчите цял живот!!! Защо бе хора, заслужава ли си да си рискуваш живота, и то на почивка, заради една тъпа снимка и лайкове във фейса!!! Промиха ви мозъците ей!!!
  • 9 Цеко

    0 0 Отговор
    Какъв е този балкон и този парапет. Няма такива и ние сме пътували на кораби. Това е поредната тъпня
  • 10 Цеко

    2 0 Отговор
    Какъв е този балкон и този парапет. Няма такива и ние сме пътували на кораби. Това е поредната тъпня
  • 11 Цеко

    1 0 Отговор
    Какъв е този балкон и този парапет. Няма такива и ние сме пътували на кораби. Това е поредната тъпня
  • 12 Никче

    0 0 Отговор
    Защо не умеете да се изразявате на български? Защото мямате редактор или и той/тя е негодник като вас, пишман-преводачите.