21 Ноември, 2019 16:48 9 162 5

Константин запленен от красива албанка

  • константин-
  • певец-
  • албанка-
  • песен

Но не става въпрос за любовни искри

Константин не е на себе си от щастие заради красива албанка. Брюнетката успя да стопли сърцето на чалга звездата и той публично да признае какво чувства към нея. Изпълнителят на "Черна роза" за първи път си позволява да бъде толкова емоционален и да признае какво чувства без да се замисля за последствията.

Но не става въпрос за любовни искри. Константин е пленен от изпълнение на неговата балада "Болка в минути" от албанска певица.

"Поздрави на колежката от Албания! Изпълнен съм с гордост! Нищо не придава по-голяма стойност на нещата, които създавам, от това да видя, че някой е положил толкова усилия, за да научи текста, за да изпее, за да почувства и пресъздаде през собствената си душа, онова, което е открил за себе си в тези 241 секунди на изкуство, наречени “Болка в минути”, пише в Instagram той".

Във въпросната балада участие с кратък рефрен има и Деси Слава, която по онова време преживяваше силно любовно разочарование и на драго сърце се съгласила да излее душата си в няколко реда, пише show.blitz.bg. Ето и въпросното изпълнение:


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умберто

    32 5 Отговор
    Просълзих се.Тия чалгари няма ли да изчезнат на самотен остров?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бачо Киро

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Умберто":

    Аз не само съ просълзих, ми даже ма пУкърти!!!! Давам 200лв за каузЪтЪ - надуваеми лодки за чалгарити и политицити, да върят на острува... По възможност по средата на пътя лодките да изпуснат въздуха моля.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бачо Еко

    1 2 Отговор
    И аз не съм фен на тази музика, но защо такива отявлени чалгомразци като Умберто и Бачо Киро си направиха трудът да отворят тази статия, че и да коментират!