Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 16:28 16 365 56

Евгени Минчев поиска доживотен затвор за...

  • евгени минчев-
  • моден гаф-
  • мода-
  • коментар-
  • критики-
  • звезди

Лордът публикува нова порция коментари към рубриката си "ТелеГАФ"

Вижте какво гласят новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му модна рубрика "ТелеГАФ“. Под прицела на лорда попаднаха Мария Илиева, Ивана, Михаела Маринова, Ави Бенеди и др. Ето какво написа Евгени Минчев:

Евгени Минчев поиска доживотен затвор за...

Мария Илиева клони към Бриджит Бардо

Мисля, че тази рокля преди да отиде при Мария Илиева е била тапицерия на диван в семейство с котки. Как иначе да си обясня раздърпаните краища, образуващи видение на дреха и окончаващи с това лице по подразбиране красиво. Опитвам се да схвана стилистичния пиетет на певицата към 60-те и по-специално към образа на Бриджит Бардо, но е добре да кажа , че това не на всекиго отива. И аз, разбирате ли, искам да се направя на Джони Деп, но ми липсват една торба чаровности за да го постигна. Илиева прави според мен и друг гаф а именно, че сцената категорично изплюва материи като вълна и шаяк а карето очевидно почива на именно такава основа. Мрежест чорапогащник въвлича Мария в далечните селения на други клубове от където измъкване има само поради вярата ни, че е направила това неволно.

Ави Бенеди- джентълмен сред принцеси

Тя винаги е привилегия за очите, които я оценяват. Нестихващото и старание, лекотата с която разкрасява събитията, на които е почетен гост, феерията на дантелените декорации и допълнения, прави от бизнесдамата Мая Хътчинс истинска модна икона. Този кадър извежда на преден план британския период на госпожата, където властват бежовото и черното, дантелата и оголените рамене. Може да се каже, че Хътчинс е източник на много вдъхновение за дамите с вкус, които могат да я копират без смущение. Мая е красиво заобиколена от звездите Гуна Иванова и Таня Боева, наговорили се сякаш да се облекат в черно. И нищо лошо в това, след като поводът изисква вечерно облекло. Гуна цъфти с добре разкрито деколте и носи младежки послания, които възхищават. Таня Боева е сякаш по-умерена, но все така секси и привлекателна. Вида Пиронкова носи чара на италианска дукеса, отложила пътуване до Венеция и поради това не така мокра. Кокетната брошка с пера допуска че композиторката е оскубала някой критик на Гълъбо или пък е събирала пера на мъжки пернати в бурния си живот. Израелската звезда Ави Бенеди с достойнство придружава тази дамска колекция от знаменитости, самият той брилянтен и стилен.

Провален моден дует на Ивана с Кеца

Две легенди са се подпрели на стълба на скуката и се сливат в едно . Тук висшата мода е убягнала за Ивана и е твърде далечна за Васил Найденов. Без да скрия, че ги искам в дует, мога да потвърдя, че това не е в никакъв случай моден такъв. Как и е хрумнало на Ивана да се облече в черно а тази сребриста гарнитура е като ръб на огромна чиния, дори летяща такава. Обеци като една човешка длан, бодат очите. Васил е имал и по-добри попадения, особено когато е в костюм и вратовръзка. Легендите имат ангажимент да са винаги нащрек и стилни. Сакото освен на цвят, не отговаря на звездата и по обем. То прилича на подарено или износено или сложено след драстична диета. Шалът се спуска като река Ерма а някъде по средата се случва естетически побой между райетата на плетивото и тишъртката. Не ми допада идеята за огромните черни очила, предвид че Кеца не е нито Рей Чарлз нито Стиви Уондър. Все пак ако двамата решат да изпълнят обща песен, нека това да е …да падат дрехи и задръжки, така всичко ще си дойде на мястото. Или в магазините за дрехи втора ръка.

Райна облечена в ретро хит

"Ра/Й/но пиле, рано пее" съм чувал в българския фолклор, а това пиле не става дори за модна супа. Пилешка супа за душата - да, за едно красиво парче - да, но за мода, малко съм резервиран. Райна, наричана дълго време пиле, вече трябва да е постигнала следващата степен на растеж, което не се отразява от избора и на дрехи. Или е време вече да и казват Райна Баретата, което пък не звучи толкова изискано, нито аз ще го допусна. Фолк певицата е поставила очила надвишаващи правилните пропорции за аксесоар, особено ако закриват една трета от лицето. Усещането тук е за жена, само че за жена, която преподава ръкоделие в първи клас. Блузата не променя това усещане, което се засилва с герданчето, прекосяващо площад Деколте с мудна стъпка. А кръшната стойка и поведението на ръката е такъв ретро хит, че може да се пуска на забавен каданс в дискотеките след полунощ.

Доживотен затвор за чорапа на Михаела…?

Виж ти, какво усърдие, каква ученическа прилежност, какво бюро. Направо бюро за разследване на облеклото, някои негови аспекти и борба с "терористичните" му отклонения… Не чак толкова моменти от казаното могат да се съотнесат към Михаела Маринова, но нека ми бъде позволено да осъдя на доживотен затвор този чорап, показал се над черен ботуш и за който имам запазена отделна килия. Червената чантичка е като червената шапчица- във вечна опасност от модният Вълк, който никак не се интересува от коя баба е купен този аксесоар. Мила фуркета е разделила на път красивите коси, противоречащи с училищния модел, разпадащ се върху долните аксесоари. И пак- ботушите въплъщават ненавистта ми към войната а в случая в омъжествяването на едно толкова крехко създание. Михаела, когато имате време, обадете се, като преди това минете през вторични суровини и оставете описаното от мен там.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    128 6 Отговор
    И ти пепчо и критикуваните от теб особи сте за Белене-да чукате камани с норма по 5 кубика на ден,та да ни освободите от отвратителното и негативно гей-джендьрско присьствие.
  • 2 Kur4o

    87 5 Отговор
    Toq pedal jiv li e be

    Коментиран от #37

  • 3 ба мааму

    86 2 Отговор
    В кво те превърнаха българиноооооооо !!!

    Коментиран от #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Франкенщайн...!

    44 6 Отговор
    Да, сложно говори този човек разбираем само за себе си, но за тези които се произнесе и аз съм съгласен, че хич не ми влизат в моя интелектуален списък...!
  • 7 Табаков

    42 2 Отговор
    И аз, разбирате ли, искам да се направя на Джони Деп, но ми липсват една торба чаровности за да го постигна. МИНЧЕВ,СЛОЖИ СИ ПЛИТКИТЕ И БРАДАТА НА ДЕП ,както е капитан Джак Спароу в "Карибски пирати". Много ще ти отиват.Ръйш?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 щурмфюрер фон Щрьом

    69 1 Отговор
    Минчев,тая цветна опашка, дето я имаш отзад, много ти прилича. Като някаква африканска кокошка си.
  • 10 Не е застаряващ

    32 7 Отговор
    Защото е прехвърлил 50 - те, ами направо си е стар човек...!
  • 11 Позор

    57 1 Отговор
    Този по добре да отрече,че някога е карал трамвай защото е срам за професията на ватманите.
  • 12 Жеко

    63 2 Отговор
    Евгения Минчева, която мрази нормалните български мъже, но няма нищо против пендалята. Евгения Минджева, която опорочи българското общество с хомосексуалните си изгъзици. Женичка е един педерунгел – кръстоска между педер и урунгел.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чичо Манчо

    59 1 Отговор
    Тоя швестер утре може да поиска и той да влезе в затвора. Ако няма кой да му масажира простата, като нищо ще поиска да влезе в зандана при мъжелюбците, да го дупят покилийно всяка вечер. Може и поотрядно.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Джибров

    59 2 Отговор

    До коментар #13 от "Оня с рикията":

    Като ходи по Витошка се озърта дали го гледат хората. И как го гледат. Ако някой го погледне накриво, или му подвикне нещо гадно, после във фейса кълне като циганка. На село му викат Евгения. Ха ха ха
  • 17 Този лично бих го набил на кол

    31 3 Отговор
    Ако бях като поста на Ким чен ун
  • 18 Еретика

    38 2 Отговор

    До коментар #3 от "ба мааму":

    До кога ще ни занимавате с този ватман.Е аз и от тогава не го зная.Аман от този Лигльо.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ИГУМЕНА

    20 2 Отговор
    Абе, вие станахте по-големи игумени и от мен, бре.Купища премахнати коментари!!!!!!!! Вървите по пътя на "ПИК".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Забелязъл.

    17 2 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Абе ти си по прост от коня си и за сапун неставаш даже камо ли мнение да изразяваш по форумите вземай Минчев и отивайте в централния Софийски да се лекувате.
  • 24 манаф

    23 1 Отговор
    Ех Евгения, Евгения каква разпоретина си ти!
  • 25 007

    18 1 Отговор
    А той вижда ли какво има зад главата ? ! ? А прическата кой му я прави ? Напролет връз кратуната му ще гнездят щъркели ! Отврат, същинско плашило!!!!!! 🤮👻
  • 26 локомотива

    17 1 Отговор
    събино ма,защо ми триеш коментара ма, червенокоске -боядисана с неподходяща боя.Значи манго може да обижда а аз немога да си изразя мнението за мазната му мутра.
  • 27 Шеф Манчев

    18 1 Отговор
    Евгени д*ха по-добре от жена 😛
  • 28 локомотива

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    кончо ,бая си седял в конюшната и от липса на кислород леко си мръднал.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 анализатор

    9 4 Отговор
    Кака Евгения е много секси!
  • 31 Бачо Киро

    12 2 Отговор
    Има ли някой който въобще да изчете дрънканиците му?
  • 32 анализатор

    8 4 Отговор
    Кака Евгения е много секси!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 боцмана

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Ясно , че си оня с коня , ама нещо много те хапе коня.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хитран

    4 1 Отговор
    Какъв Джендър и какъв Гей тоа си е един прозд педера........ ватман.
  • 39 Седнал ватмана на хура и запонал да се щ

    9 1 Отговор
    Най - долния хомосексуалист с 8 клас на Балканския полуостров
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 лорда ватман

    5 1 Отговор
    Вестник Телеграф е на Прасето, явно пропагандата изисква да се представят само боклуци и прости хора, като тоя "лорд".
    Със сигурност това е плод на руската хибридна война, не е възможно толкова прости, смешни, палячовци да са пример за подражание.
  • 46 Роб Халфорд

    5 0 Отговор
    Кой е пък този Евгени?!?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 СвръхАз

    1 0 Отговор
    Ква е таа?
  • 49 хаха

    4 0 Отговор
    А "лорда " на снимката защо е сложил на врата си напиканите шалвари на Айшето-циганката??
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мая куртизанката

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "истината":

    (истината) .... , ииии, ''клекнал'' ли го направи...?? :)
  • 54 бонус фалос

    2 0 Отговор
    Не, че другите са стока, ама от къде на къде някакъв си пААрас ще дава након на другите?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Илиев

    0 0 Отговор
    Човека е тежък комплексар, не му обръщайте внимание. Теглили са му навремето чепа и на него и от тогава не го слуша педа***та глава