25 Ноември, 2019 10:05 31 256 30

Гаджетата от "Фермата" се разделиха

  • фермата-
  • фермата: нов свят-
  • гаджета-
  • раздяла-
  • сбогом

Красимира и Димитър си обърнаха гръб и дори не си казаха "Сбогом"

Най-драматичната двойка от риалити шоуто „Фермата“ се раздели, без дори да си каже „Сбогом“. Младият бизнесмен Димитър Калайджиев сърдито обърна гръб на домакинята Красимира, която доскоро наричаше най-близкия си човек в шоуто и се кълнеше, че е влюбен в нея.

Драмата се разигра, след като любимата му влезе в дуел с Елизабет, от който зависеше дали ще остане в шоуто или ще си тръгне от формата. Митко подкрепяше Красимира през цялото време, докато тя беше на терена и печелеше.

Когато обаче видя, че играта се обръща и гаджето му ще падне, той се ядоса и напусна арената. След като беше победена от Елизабет, Красимира се сбогува с всички участници и си тръгна, но не си каза "Сбогом" с Митко.

Домакинята напусна шоуто само три седмици преди финала. Извън „Фермата“ ѝ предстои още един сблъсък - трябва да се изправи лице в лице с бащата на сина си, когото обяви, че напуска, докато все още беше в предаването.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    130 19 Отговор
    И к'во стана сега - от двата стола та на земята!!! Независима щяла да става, ама при друг, по-богат!!! ;))) Пусти пари ей, тая меркантилност на жените главите им изяжда!!!

    Коментиран от #24

  • 2 Двамата сурикати

    81 21 Отговор
    Стига с това пошло предаване в което всичко е СУПЕР НАГЛАСЕНО
  • 3 дедо

    109 7 Отговор
    Оня ден писахте, че след предаването са били постоянно заедно!? Сега па пишете друго...бля, бля, бля!
  • 4 K-2SO

    63 9 Отговор
    Един път не чух, че тази я спира някой да работи, а се изкарва жертва. Като попадне в истинската ферма, ще иска да е домакиня и да я галят с перце.

    Коментиран от #8, #27

  • 5 Иван

    61 8 Отговор
    Сега мъжът й тъкмо си е свалил колана и я чака да се прибере вкъщи!
  • 6 Стрелата

    64 9 Отговор
    Той 1 митко сдупето плитко ужас пародия на мъж.
  • 7 Анонимен

    39 7 Отговор
    Сценарият е бил такъв но някой немогат да го разберат.
  • 8 Алфа Ромео

    57 3 Отговор

    До коментар #4 от "K-2SO":

    И аз това се чудех, като се чувства непълноценна и зависима защо по дяволите не е тръгнала на работа, доколкото разбрах мъжът и не я е заключил вкъщи, женски щуротии, върви ги разбери ако си нямаш работа!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Красимира

    41 5 Отговор
    С какво тя се е представила до толкова , че да бъде избрана сред толкова много кандидати ми е чудно... Никой никога не е чувал за нея, просто домакиня издържана от мъжа си хахаха.... И когато някой се опита да и каже нещо или обясни, тя дори не изслушва хората и започва с нейното " а, сериозно ли?! М не съм разбрала?? Супер ограничена...
  • 11 Иво

    57 6 Отговор
    В МОМЕНТА И ДВАМАТА СА ИЗВЪН ФЕРМАТА И СА ЗАЕДНО, НО МНОГО СКОРО ( КАЛАЙДЖИЯТА ) ЩЕ И НАБИЕ ШУТОВЕТЕ . ПРЕДИ ДУЕЛА КАЗА НА БЕТИ,ЧЕ ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СПЕЧЕЛИ. АМИ ТАЯ ДЪРЖАНКА КОЯ Е,ЧЕ ДА СПЕЧЕЛИ. МЪЖЕМЕЛАЧКА ИЛИ ЗЛАТОТЪРСАЧКА. ВЕДНЪЖ НЕ ПОМИСЛИ ЗА ДЕТЕТО. ИНТЕРЕСУВА Я ДА СИ ЗАДОВОЛИ НЕИНИЯ НАГОН. А БИВШАТА НА МИТКО ИМА СТРАШЕН КЪСМЕТ, ЧЕ СЕ Е ОТЪРВАЛА ОТ НЕГО.
  • 12 Голо. от Левуново

    33 5 Отговор
    Тая пък, що я крайните толкова? Противно лице с отвратителна усмивка! Похотлива мързелана! Митко е лигльо, не му пука за нея! Красимира е слугиня на междукрачието си и е долна майка!

    Коментиран от #13

  • 13 Голо. от Левуново

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "Голо. от Левуново":

    # не я КРАСНЕТЕ, не крайните. Нищо красиво и смело не притежава
    А, някой чу ли я да говори за детето си?
  • 14 Богат

    45 4 Отговор
    Няма логика да си богат бизнесмен и да си в фемата за 100000 лв. Всички богаташи в това предаване са самозванковци мамини синчета като тоя БИЗНЕСМЕн Митко.Един истински бизнесмен няма да иде да си губи времето в реалити предаване а ще изкарва пари.
  • 15 Зайко Байко многознайко

    31 4 Отговор
    Не разбрах! Това "Ферма" ли е или публичен дом?😥
  • 16 Зайко Байко многознайко

    17 5 Отговор
    Не разбрах , това "Ферма"ли е или публичен дом!?!🙈Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве Паолина се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. "Лара Крофт" ( женското Краси ) установих, че си е подмолна голддигърка. Ако съм на Малкия Митко на местото ще я прекарам и после ще я изгоня, защото при следващият по-богат ще му бие шута и на него! Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно
  • 17 Зайко Байко многознайко

    15 6 Отговор
    хитър да управлява добре заграбеното от баща му. Депресантката от с. Борима, ще излезе от "Фермата" още по смачкана. Ако сценаристите бяха набутали Красимира ,Силвия или Марияна в леглото на гея Тихомир щеше да стане " Биг Брадър с фермерски привкус", демек интересно. Добре че махнаха оня Иван Милин, итвратителен наглец и новоизживяваща се мутричка. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх. 15:23 20.10.2019
  • 18 Анонимен

    14 10 Отговор
    Големи коментари за Краси. Кво не й харесвате. Сдържан, а и мисля, че говореше за детето си. Митко Калайджиев го виждам депутат. Много е над всички ви. Бети, тая вечер се разбра, що за стока е. Учила била 8 години. Но мила гледат се съвкупно положителни и отрицателни черти за даден човек. Една диплома не те прави стойност ен човек. Тази вечер падна много ниско пред всички. Много понесе от теб Калайджиев. Добре, че и той не е нервак и два остри камъка.. Брой до 10 бети, кога си ефективна или три пъти мери един път режи. Пожелаваме на краси и Калайджиев, може и да е нагласен, това е без значение, или уйдурма.. Щастливи. Парите правят човек спокоен, но не и щастлив.. Без разбирателство и с пари не се живее. Весели празници!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Трябва да бяха кенефжийки🚾

    8 0 Отговор
    За да бъдат с потенциал...!Фермата, свинарника, няма никаква разлика..!
  • 21 Nina мина

    11 0 Отговор
    Ще яде яко шутове в главата даже би може да ги е яла пълен боклук на никой не му трябва
  • 22 Олигофрена или шизофреника

    8 1 Отговор
    Колио работи мога да разкажа от свинарника, пардон от фермата...!
  • 23 Ддп

    5 1 Отговор
    Тука пълно с комплексари бе
  • 24 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Ето, баджанака навремето открадна така омъжена жена, след това му доскуча от битовизъм, макар че жената беше много добричка и взе, че я напусна. Сега е с едно младоче в 20те, хубаво момиченце, ама големи изисквания, прахоса си цялото наследство по нея и нейните желания да пътуват, да ходят по скъпи почивки, бижута, кожуси, коли и накрая го закъса дотолкова, че виси на заеми на няколко човека и се налага да му давам да си плати наема. Та, мъже, като имате добрички жени, и то хубавки, ами гледайте си ги. Може да измрънка, че имате нужда от нова пералня, купете й, че не е ходила на почивка от 5г. ами заведете я за 500лв някъде. Защото младото и игриво иска много, ама много повече и ще оцените добрата женица едва след като я загубите.

    Коментиран от #26

  • 25 до ре ми фа сол ла си до

    2 1 Отговор
    По същото време по Лейдито дават някви дето замръзват през 1886 и се събуждат през 2018
  • 26 Дичето

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Откраднал омъжена жена... Тя значи много добричка била, разтуретината. Оставила мъжа си заради друг. После нея я оставили, както си го е заслужавала. Не давай примери с парясници. Те ако са добри жени, няма да оставят или тях да ги оставят.
  • 27 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "K-2SO":

    Тя се жалва, че мъжът й я подсигурява и тя само ходи на фитнес и си гледа детето. Това й е тъгата, той се грижел за всичко и това било смазало нейната воля. И моята жена е била в депресия, в която напусна работа и най-дребните ангажименти я подлудяваха, нито можеше да работи, нито да оправя семейството, постоянно някакви дразги и скадали, крещене по децата и др. Тогава аз й казах, че не е нужно да работи само за пари, а за собственно удоволствие, за да се чувства пълноценна, например благотворителни организации, без заплащане, но да върши много добри дела.
    Та мисълта ми е тази прелюбодейка ако е искала да е работила, никой не я е спирал. Ама тя не е искала, а после се изкарва жертва. Значи ако мъж осигурява жена си е лошо, ако не я осигурява пак е лошо. Моята съседка затова напусна мъжа си и се премести при майка си с малко детенце, мъжът не й давал пари, инак нова кола й купил, която тя задържа, ама пак той е лош. Женското мислене е крайно нелогично.
  • 28 Име

    4 3 Отговор
    Каквато и да е Красимира, е една идея по-добре от тази, срещу която загуби :)
  • 29 Nqkoi

    2 1 Отговор
    От това предаване разбрах че всички жени и мъже в България са к - ви и за жалост си е така и за това един ден ще исчезнем като нация
  • 30 Орел

    0 0 Отговор
    Митко е с дарба на психоаналитик и упражнява тази своя дарба във Фермата,като хоби.Красимира е влюбена в него,затова публично унижи бащата на детето си.Бети е открита и можем да й видим всички страни ,тя е като планински извор.