Last news in Fakti

1 Декември, 2019 16:10 11 363 12

Мариана Векилска се отказа от Брюксел заради...

  • мариана векилска-
  • обрат-
  • личен живот-
  • промяна-
  • брюксел

Пореден обрат в живота на журналистката

Мариана Векилска очевидно е в търсене на идеалната комбинация между професионални ангажименти и личен комфорт, след като постоянно променя вече взети решения, пише клюкарският вестник "Галерия".

Бившата водеща, която напусна bTV заради престижна работа в Брюксел, отново е в България, но причината за завръщането ѝ не е телевизията. Мариана повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от сина си.

"Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам", споделя Векилска пред таблоида.

Мариана Векилска се отказа от Брюксел заради...

Преди да замине за Брюксел пък, през топлите месеци, журналистката се отдаде на пътешествия с яхта и разходки в планините. Промяната, която настъпи в живота ѝ след раздялата със Симеон Колев, се оказа всеобхватна.

Мариана Векилска се отказа от Брюксел заради...

"В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи. Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах", добавя още Мариана, която засега няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха , ха!

    53 3 Отговор
    Когато не ставаш за нищо се чудиш за какво да се хванеш!

    Коментиран от #2

  • 2 Виме

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ха , ха!":

    Даа, той Дудука се фащаше за най-милото
  • 3 Обективен

    44 1 Отговор
    Това е нейната версия... А може и да са я натирили от Брюксел, ако не са я харесали...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Боже Господи

    9 12 Отговор
    Един човек с вишу, не би завидял на все пак тази известна жена в БГ и я нарича с грозни епитети, адашката има връзки и още как, а сина.е в такава възраст, че има нужда от мама...!
  • 6 14 годишните келеши тъъъъкмо

    16 4 Отговор
    Ги зарибяват сьс Синтетични и кво ли не. Тая са е усетила
  • 7 ТОНИ

    20 1 Отговор
    Божеееее, много не постоянна жена, ко не мисли какво прави и какви последствия би имало от това, а ходи напред/назад и търси промяна на 40 отгоре!!!???? Заряза си децата, съпруга си , явно доста нестабилна личност !
  • 8 Случаен минувач

    14 0 Отговор
    Защо не си каже истината? Не тя се отказа от Брюксел, а Брюксел се отказа от нея... Има хора, които знаят какво се е случило.
  • 9 Аааа не се и съмняваме..!

    2 2 Отговор
    Че някои,, хора,, всичко знаят за всички, а за тях нищо не се знае...! (Любопитството е признак на ниска култура,)...!

    Коментиран от #11

  • 10 незнайко

    2 0 Отговор
    А нас това какво ни ИНТЕРЕСУВА ?
  • 11 Случаен минувач

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Аааа не се и съмняваме..!":

    Когато се пишат неистини не е лошо да се знае за какво точно става дума. А не вариантите на въпросната персона...

    Коментиран от #12

  • 12 Ами аз затова и го писах

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Случаен минувач":

    Защото, наистина не зная за какво става дума...!