Last news in Fakti

1 Декември, 2019 15:25 8 933 13

Скандал разтърси "Фермата". Бременната секс бомба се оказа...

  • фермата-
  • бременна-
  • скандал-
  • мнима бременност-
  • риалити шоу-
  • участници-
  • красимир-
  • паулина

Върли опоненти в стопанството се обединиха за първи път след тази безумна ситуация

Две седмици преди финала на риалитито "Фермата" състезателите загърбиха враждите и се обединиха срещу ловка измамница. Всички скочиха срещу бившата участничка в предаването Паулина, която публично излъга, че е бременна от състезател в шоуто, а после, без притеснение, отрече новината.

Арогантното ѝ поведение срина психически автомонтьора Красимир, с когото тя прави секс в стопанството и разгневи останалите претенденти за големия приз.

Събитията се развиха главоломно. В средата на седмицата екзотичната красавица извести с писмо Красимир, че е бременна от него, а той, щастлив, направи купон и започна да чертае планове за бъдещето.

Скандал разтърси "Фермата". Бременната секс бомба се оказа...

Възторгът му обаче пресъхна, след като Паулина неочаквано се завърна във "Фермата" и съобщи, че всъщност не е бременна.

Радостната, но фалшива новина Поли хладнокръвно измислила. За кратко тя е имала известни съмнения покрай закъснелия си месечен цикъл, но когато те отшумели, все пак решила да пробва Краси и да разбере истинските му чувства към нея.

След признанието ѝ, татуираният мачо се срина. "Боли ме, къса ме отвътре. Вече правех планове, мислех име на бъдещото ни дете", разплака се той. Сълзите му покрусиха фермерите и предизвикаха мощен гняв към измамницата.

"Паулина не пробва Краси, тя го съсипва!", разфуча се младият бизнесмен Митко Калайджиев. Военният Станислав беше още по-краен. "Тя е луда, брат!", отсече той.

Жените в шоуто също застанаха на страната на прецакания Красимир и всички дружно го прегърнаха, за да спрат сълзите му.

Скандал разтърси "Фермата". Бременната секс бомба се оказа...


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    34 2 Отговор
    Каква и е далаверата? Разтворила си баджаците, за да стане известна, но после съжалила. Затова мислила, мислила и измислила, че е бременна. После казала, че не е бременна. И тя ако не е луда? Автомонтьора сега банкет трябва да вдигне, че не е надул тумбака на тая психарка.
  • 2 Христоско

    26 5 Отговор
    Защо още "блее" безучастно това глупаво българско племе
    и позволява на младото поколение у нас, да му се "промиват
    мозъците" /на тази вече изпусната и пропаднала младеж/,
    с подобни долнопробни телевизионни риалити
    псевдо-предавания от които лукави и хитри комунистически
    пенюги като Халваджан, Хачитурян и други подобни . . . да си пълнят гушите !

    Коментиран от #3

  • 3 мдаа

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Христоско":

    Само не разбрах какво общо има Халваджиян с това пошло предаване?
  • 4 Рашо

    11 0 Отговор
    Невероятна драма,сърцераздирателно,не спя по цяла нощ,даже един път се напиках
  • 5 Лорчето, ценител на хубавото...!

    4 0 Отговор
    Заслужава си от този истински,, пич,, истинска и млада жена дето се казва,, да хване,,...!
  • 6 Ххх

    5 1 Отговор
    Дегенерати. Къф е проблемът? Фукат се още няколко пъти и все ще стане, мъ тоя Красимир после ще требе цял живот да й плаща. Миг невнимание и удоволствие за момента и цял живот после....
  • 7 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Нама такава тъ.а па.а!!!
  • 8 Генерал Иванушка Водков

    3 1 Отговор
    Пък аз го местя у другия джоб!
  • 9 Цоневата

    4 0 Отговор
    Ужасна, много долна... това НЕЩО Паулина ли е каква е там просто е абсолютна психарка. Няма сра, няма скруполи дори към детето си. Утре това дете ще отиде на училище... чак го вкара в целия този трагичен цирк. Надрусала се, напила се и измислила да прави ПРОВЕКА. Ама оууууу, това, че Красимир се е влюбил и в не те е видял що за стока си, не означава, че отстрани някой ти вярва. Не, че хората ги интересува каква си и каква ти е цената, но все пак те гледаха по ТВ и са си загубили времето с теб. Айде стига с подобни долни персонажи! Пък и грозна с този прасешки нос, а иначе КРАСАВИЦА била...
  • 10 8558

    2 0 Отговор
    Майтап бе Уили. ХА ХА ХА...
  • 11 ремонтьор

    1 0 Отговор
    Това са долни женски, селски номерца. Същото направи русата златка на Джизъса в БайБрадър. На такава ѝ се върти един шамар и се продължава напред.
  • 12 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Не разбрах , това "Ферма"ли е или публичен дом!?!🙈Тоя латино сериял е много смешен за да не кажа страшен. Това к¥рве Паолина се прави на влюбена и разиграва зрителите, смее се отвратително. Кандидат "испанецът" , се прави че и вярва , в него има известна доза себелюбие, но иначе всеобщото мнение е че е предател, както знаем тях никой не ги обича! Сега малко за другите. Елизабет е такова крачетало и с нейните английски изцепки е отвратителен дразнител. Даскалицата и Сами са земни изпълнителни, работливи и добронамерени, Ивайло Шопски и Димитър двама крайни комплексари. Стига сте повтаряли ,че Димитър имал многомилионен бизнес ,това е измислица на сценаристите ( у нас никой няма да го остави ). Ивайло Шопски е стара школа и в нормалния живот прави нещо много полезно! Венци не знае къде се намира , пазвантин ли е , мутра ли е или милиционер с две думи , наивник на средна възраст Майката е земна , но щерка и има нещо сбъркано, все още се мъча да го открия. "Лара Крофт" ( женското Краси ) установих, че си е подмолна голддигърка. Ако съм на Малкия Митко на местото ще я прекарам и после ще я изгоня, защото при следващият по-богат ще му бие шута и на него! Русата провинциялистка е хейтър без потенциял, но сплетница и лукав хитрец а Марияна е Golddiger , която с много късмет се добрала до т.н. "чалга елит". Саши добряк , но безкрайно мързелив, всички природно интелигентни хора са такива и той не прави изключение. Другият Митко е галеник на съдбата, но достатъчно
  • 13 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    хитър да управлява добре заграбеното от баща му. Депресантката от с. Борима, ще излезе от "Фермата" още по смачкана. Ако сценаристите бяха набутали Красимира ,Силвия или Марияна в леглото на гея Тихомир щеше да стане " Биг Брадър с фермерски привкус", демек интересно. Добре че махнаха оня Иван Милин, итвратителен наглец и новоизживяваща се мутричка. Липсват ми старите ръководители на Фермата, особено Бети, женственност, строгост дисциплина и естествена красота , заслужил Матриарх. 15:23 20.10.2019