Last news in Fakti

4 Декември, 2019 17:38 8 543 13

Мъжете харесват красивите жени, но се влюбват в усмихнатите

  • красиви жени-
  • усмихнати жени-
  • влюбване-
  • мъже-
  • харесват

Ако се чудите с какво може да провокирате мъжете да ви гледат, слушат и изпълняват всичко, което им кажете...

Мъжете харесват красивите жени, но се влюбват в усмихнатите - 1
Снимки: shutterstock

Със сигурност знаете, че мъжете всъщност харесват да бъдат управлявани от жените. Така е им е много по-лесно, защото ангажиментът да взимат решения за действия в живота им почти изцяло отпада, понеже го прехвърлят съвсем доброволно към дамите и след това с цялата си наглост се правят на онеправдани, че „жените постоянно се опитват да ги командват“. Нека не забравяме също, че ефективна манипулация на мъжете може да бъде само тази, която в основите си е изградена на желание за доставяне на неговото удоволствие. Ако мислите, че мъжете са лесни за манипулиране и безпроблемно можете да ги водите за носа с вашите женски трикове, то сте абсолютно прави, пише сайтът flagman.bg.

Ако се чудите с какво може да провокирате мъжете да ви гледат, слушат и изпълняват всичко, което им кажете, точно като добре дресирани кученца, то в следващите редове ще намерите отговора.

Мъжете харесват красивите жени, но винаги се влюбват в усмихнатите и лъчезарните. Вниманието на мъжете винаги е съсредоточено към тези дами, които с мимики показват положителното си настроение. Тези, които се смеят на шегите им и също така могат да разсмиват другите. Мъжете обичат да се чувстват забавни. Това е гаранция, че ще се привържат много по-бързо и много по-силно към вас, ако се усмихвате и демонстрирате чувството си за хумор. Важно е за един мъж да успява да разсмива жената.

Ако не насърчавате и поощрявате усилията на мъжа, просто забравете за него. Става въпрос за всички онези усилия, които полага у дома. От отварянето на плътно затворени буркани, местенето на гардероби и коването на пирони, до къртенето на стени и поправянето на автомобила. Това са все неща, които карат мъжете да се чувстват съпричастни към дома, който по принцип вие жените управлявате. Поощрението на свършената от мъжа работа е с изключително голямо значение за него. Винаги награждавайте победата му над упорития буркан с целувка и възхищение, било то и добронамерена ирония. Ако накарате вашата половинка да се чувства силен, полезен и ценен, той гарантирано ще ви обича още повече.

Няма как да пропуснем и добрата храна. Неслучайно неостаряващ ще остане вицът, в който се твърди, че перфектната жена трябва да може да прави 70 неща – 69 и мусака. Всъщност това въобще не е виц, а напълно сериозно твърдение. Не защото мусаката е брилянтно ястие, а защото това е метафора на взаимоотношенията. Когато жена направи на някого муска, това е вид преклонение, тя сякаш доброволно се поставя в подчинена роля спрямо него във взаимоотношенията.

В никакъв случай не занемарявайте външния си вид у дома. Повечето жени го правят, а след това се чудят защо мъжете не им обръщат внимание. Може ли някой най-накрая да ми каже как е възможно жените да се стараят толкова много за външния си вид, когато отиват до близкия квартален магазин например, а същевременно нехаят за външния си вид в дома си пред мъжа, който постоянно гледа в тях. Ако няма някоя особена причина за това, логиката показва, че мъжете са винаги на второ място след всички чужди за жените хора.

Много малки неща са необходими за щастието на мъжете. Изисква се само постоянство, добра храна, любов и добро настроение.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквун

    8 17 Отговор
    Обичам да лапам пи*ки, а през това време Путин да ми бърка в задните ми части
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    14 6 Отговор
    Дали ще се влюбиш в усмихната жена... с два зъба?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мутреси, джукеси, паткеси и пр.

    11 1 Отговор
    Я накарайте някоя джукеса да се усмихне гарантирано, ще ви разсмее, ама после има да се чуди, що сте й били шута хаха
  • 5 А тези, които харесват,, красиви,, жени.

    12 5 Отговор
    Те самите дали са красиви и качествени,, мъже,,...!?
  • 6 Чети не се чуди

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Аз се чудех":

    Пише "усмихнати", а не глупаво ухилени.
    Усмихнат е човек, когато приема трудностите на живота философски, без да се забива в черното. Когато може да се засмее на грешките си и да прости чуждите. Когато при несполука, може да си каже "ее, какво пък. Случва се и ще отмине"
    Кой иска жена, дето от мухата прави слон и помни лошото като камила? Нали тая жена ще му роди дечица? И те ли да са като майка си?
    Дълго е да го обяснявам. Знам, че всеки си има неговото право и не бих му натрапвал моето мнение.
    Знам и че повечето хора над 40 години знаят за какво говоря ;)
    Човек трябва много да си отваря очите когато се жени или омъжва :) ама то кой ти гледа, кога му падне пердето на лИбУФтЪ у живота.
    За това да се усмихнем на собствените си провали и наздраве на тези, които успеят!
  • 7 Как искам да съм камила

    5 5 Отговор
    И да,, наплюя,, всички които се правят сега на,, ощипани булки,, или на,, Девата от Гуадалупе,,...!
  • 8 боцмана

    11 2 Отговор
    И се женят за по заможните и колкото по богати , толкова по добре , иначе каквато на кралицата , такава и на магарицата.
  • 9 Кукавица

    4 0 Отговор
    При майката природа женският индивид избира,там красивият и парадиращият е мъжкият,пък дано хване око.Но при нас от библейски времена,всичко е наобратно.Мъжки времена,!От там идват всички проблеми...И сега джендаризма дава свобода да си пришиваме първичните и вторичнитеполови белези и така красивите ни мъже ще почнат да раждат...Кой ще е излишен,се пита.Чувствата със сигурност,нищо лично, просто бизнес,
  • 10 Водач-знаменосец

    3 1 Отговор
    Мамоо,пък,тя защо не ми се усмихва?
    Щото е красива,запъртъчето ми.
  • 11 Алфа Ромео

    2 1 Отговор
    Истина!
  • 12 една там

    3 3 Отговор
    Не мога да си представя мъжкар, на когото да му харесва да бъде управляван и манипулиран от жена. Описаните уж "женски похвати за командване" са просто дължимо и естествено отношение от страна на обичаща жена. Айде стига изчанчен феминизъм 👎
  • 13 Феминистката Грета, обичаща

    1 1 Отговор
    Аз харесвам дядовци 🐷🚾🦍🤯...!