Last news in Fakti

7 Декември, 2019 12:17 6 624 7

Ултрамаратонец шокира участниците във "Фермата" с признанието, че...

  • краси георгиев-
  • фермата-
  • ултрамаратонец

Краси Георгиев бил на тежки наркотици преди да започне да тича всеки ден

Страшна тайна от мрачното си минало разкри един от специалните гости на риалитито "Фермата". Ултрамаратонецът Краси Георгиев шокира участниците в шоуто с ужасяващ разказ за личния си живот.

Преди да започне да бяга на дълги разстояния в подкрепа на различни каузи, той бил на тежки наркотици. В отчаянието си дори направил опит за самоубийство.

"Живеех в Англия. Бях 90 килограма, пушех, пиех, шмърках кокаин като за световно. Веднъж се качих на мост с намерението да скоча. Точно тогава обаче мина един англичанин и ми каза: "Ако скочиш в Темза, само ще те хване някаква болест, друго няма да стане. Това беше преди 15 години", разказа маратонецът.

След този случай той зарязал цигарите и алкохола, тръгнал на фитнес и започнал да тича всеки ден.

"Исках да се променя, защото бях стигнал до моста. Днес знам, че нещата, които могат да ме бутнат, са малко. И това е якото", завърши изповедта си той.

Вдъхновяващата история на Краси повдигна духа на участниците в шоуто няколко дни преди големия финал на "Фермата", който ще се излъчи на живо на 14 декември, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Венелина Маринова

    16 3 Отговор
    Тъпанарка съм и пиша за секс само
  • 4 Xa xa xa

    3 2 Отговор
    Давай късай
  • 5 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    Мила ,сълзлива , сърцераздирателна история, но нямаща нищо общо с истината. Въпрос, като си тръгнал на фитнес вуйчо , кой те е издържал? Един джоинт в Албиона е пет пъти по-скъп от колкото на жълтите павета ,освен това трябва да се яде. Нещо не ми се връзват нещата 🙈, както и да е на населението мозъците трябва да са заети с друго за да не мислят за реалноста, която междувпрочем е жестока.

    Коментиран от #7

  • 6 Поредния наркоман😂😂

    3 0 Отговор
    И изтърбушлек
  • 7 Дид

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Зайко Байко многознайко":

    Ти богат наркоман виждал ли си бе Зайко . Аз също съм минал от там , питай ме как съм си правил парите - няма да ти хареса . И на мен не ми харесва . Сега съм добре и ме боли фара да си жив и здрав Зайко , не ти трябва да знаеш някой работи .