14 Декември, 2019 13:17 3 251 21

Анита Мейзер разпуска на Карибите

  • карибите-
  • анита мейзер-
  • сащ-
  • почивка

След две години в затвора, бившата миска сега се е отдала на релакс далеч зад океана

На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната силиконка Анита Мейзер. Тя сама се похвали в социална мрежа с пътешествието до екзотичната дестинация. На кадрите няма следа от смачкания вид на Мейзер, който беше придобила, докато срещу нея течеше делото за смъртта на съпруга ѝ Николай Димов.

Младият мъж на 52-годишната силиконка издъхна, завързан със свински опашки в жилището им във Варна в средата на август 2016 г. Мейзер бе осъдена на 2 години за причиняване на смърт по непредпазливост и на още толкова за предложен подкуп на полицаите, дошли да правят оглед на трупа на съпруга ѝ на местопрестъплението. В крайна сметка Мейзер излежа две години, напусна пандиза през лятото и отпраши за САЩ, където живяха с Николай преди смъртта му.

Със стъпването на американска земя Анита се отдавала на релакс след прекараните две години зад решетките. Пътуването ѝ до Карибите в първата седмица на декември тя направила благодарение на свой приятел, пише в. "България днес".

"Добре, че са приятелите ми по света и у нас. Благодаря ви! А на този остров съм на поредното, но най-специално гости. Бог да те благослови, братко!", е написала Мейзер в един от малкото си коментари под публикуваните снимки. Нейните думи предизвикват вълна от постове на нейни приятели, които ѝ пожелават здраве, щастие и ѝ вдъхват увереност да продължи живота си както ѝ харесва и да се радва на слънцето.

Близък от миналото на силиконката е написал само две думи - "свинска опашка", и това отприщва нова вълна от постове, в които той е упрекван за думите си, които са откровена препратка към миналото ѝ. Сама Мейзер реагира остро и припомня на писача, че е кръстница на едното му дете, за което дълго се грижела преди години.

"Нека Господ ти прости всички твои грехове и бъди здрав, за да се радваш дълги години на децата си и собствения живот! Не мога да повярвам, че и ти си заблуден! Един ден ще разбереш колко мръсно ме наредиха ...", отговаря осъдената.

Неговият отговор към симпатизантите на Мейзер е лаконичен: "заблудени, дори нямате респект към опечалените..."

Мейзер подминава тези думи с мълчание, но пише философски пост: "Животът е пътуване, а не дестинация... Едни минават по магистрали, други по малки улички, а други по разбити пътчета... никой обаче не е "забравен" да живее вечно на земята, затова бъдете добри хора, уважавайте се и стига сте завиждали и злобяли. Дори и милиардерите си отиват от този свят с катафалки, с единствената разлика, че са луксозни. Всички гнием по един и същи начин под земята, затова бъдете различно ДОБРИ хора, докато все още сте в "движение" и дишате ... Бог да ви благослови".

След разпускащата ваканция на Карибите Мейзер отскочила и до Атланта, където преди дни се проведе конкурсът "Мис Вселена 2019". Силиконката се е тагнала от залата като присъстващ на живо зрител и е пуснала клипче с коронясването на победителката Зозибини Тунзи от Южна Африка.

След изчезването си от България в края на лятото Мейзер се установила в столицата на хазарта Лас Вегас, където имала имоти, наследени от първия ѝ мъж, чието фамилно име все още носи. От активността на бившата затворничка в социалната мрежа се вижда, че едно от първите посетени от нея места извън Невада е близкият природен парк "Арките" в Юта. Там Мейзер се е увековечила на кадър върху едно от впечатляващите скални образувания, които често се използват за фон в холивудски уестърни.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хем шизута, хем грозни, хем развратни

    16 3 Отговор
    Утрепа никиту от,, Свинска страст,, обикаляй света, несправедлив живот...!
  • 4 оБЕСЕН ЖАБОК

    20 1 Отговор
    Неумесна е употребата на думата РАЗПУСКА за описание на човек, който СТЯГА примки...
  • 5 Ахахах

    17 2 Отговор
    Тая не е ли за затвора
  • 6 Джак Спароу

    5 5 Отговор
    Утре може да издъхна от свински опашки!
  • 7 Последния софиянец

    19 2 Отговор
    Радва се на черните какалашки, а кръвнината така и не плати.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПРОРОК ИЛИЯ

    16 4 Отговор
    дОКАТО ПУСКАТЕ ТАКИВА НОВИНИ ЗА БОКЛУЦИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА А СЕ ОТЪРВАВАТ С ПАРИ МАФИЯТА КОЯТО СИ ИМА ДЪРЖАВА Е БГ.ПРАВ Е ОНЯ ДЪЛГИЯ ,ЧЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
  • 11 Иван Стругаря

    7 3 Отговор
    Абе тая от къде има пари да иде в америка и да "разпуска"? Като каква работи или е работила, че се е напечелила?
    Щото аз работя 40 години и се чудя как да си платя парното, камоли да ходя до съседния град на разходка.
    Не се ли усещате, тва, джендър-журналюгите, че давате лош пример с такива статии? Че тези "кумири" ги презентирате, а могат и деца да четат тука?
    Или кво викате "парите не миришат" а Сорос има много?

    Коментиран от #14, #19

  • 12 АНИТА ПИТА

    7 2 Отговор
    ..........ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ "НАПАМПАН" ЗА ...УДУШВАНЕ ?????????
  • 13 Хипопотам с прашки

    3 3 Отговор
    Да има, мъжъ ми, да ти купи прозорец и да ти,, шпакли,,,, заразената,, и,, дебелата...а на мен можеш ,, ябълката,, ми със семенцата барабар...!
  • 14 Последния софиянец

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "Иван Стругаря":

    Убила е четирима богати съпрузи, ето от къде има пари.
  • 15 Злата, селския изрут

    4 2 Отговор
    Кви лафове знаят от стария занаят...!
  • 16 ДОФТУР Ш.И.Б.А.Л.А.Н

    7 1 Отговор
    ЧУМААА.?.....ДА ПУКНЕ ЧУМАТА. .БЪЛГАРИ...БДЕТЕ. ТОВА Е САТАНА. ПАРАЗИТ. ГНИЗДИ. ГОНЕТЕ ТЕЗИ ПАРАЗИТИБ . ИСЪХНАЛАТА ПОТКА. ВУЛВА.
  • 17 Гост

    4 2 Отговор
    Яко садо маздо
  • 18 Лятото на старите коври 2019

    5 2 Отговор
    Дано да пукнат,, чумите,, и с това да останат...!
  • 19 ПЕШО КРАНИСТА

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "Иван Стругаря":

    Ми границите са отворени за всички ,бе Иване........Ей ги терминали 1 и 2.....Хващай пътя и за 7....8...години работа навън, ще направиш кинти (състояние)........Ма навън има яко бачкане , много лишения.и преди всичко КУРАЖ.......Не да ми ревеш тук....мрън...мрън...мрън.....и кой колко пари имал и откъде и как......?????
    Пък Анита не я мисли......Такава...онакава.......ама си гледа живота и не и пука........
  • 20 Нццц. и нахални

    1 3 Отговор
    Ужасссс...! (тучни го един чук у главата, да са свърши с негу...!)
  • 21 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    1 0 Отговор
    ООООООХХХ.......АНИТКЕ........ША ТА СКЪЦАМ......ООООХХХХ......
    И 69-а ....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.............